misko_kolo 1297 Napisano Januar 13, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Al' se to plaća maaalko više od 2500 evropskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta da se radi kroz par godina valjda cu moci da ga kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Naj verovatnije izbor ce biti Honda Varadero1000 glomazan motor,ima visoko teziste.Samo da nadjem pare i model Varadera Preko 2003god. zbog karburatora tj.prevelike potrosnje. To sto mu je visoko teziste nikako nije plus kod motora. Vozim ST koja ima bas visoko teziste i ume da bude zeznuto kod okretanja na putu. Jos ako hoces da okrenes motor na nekoj njivi ili na putu pod nagibom bolje je da imas ili veoma dobar osecaj ili da imas mnogo jake noge. Znam sta da se radi kroz par godina valjda cu moci da ga kupim. Par godina ne bih cekao ni da kupujem novu multustradu ili GS adventure a kamo li varadera polovnog. Naravno to bih ja uradio, ti kako god tebi odgovara. Nista ti ne fali da uzmes nesto jeftinije pa kad skupis pare onda menjaj. Imas cak i afriku rd07 ovde u oglasima za 2300e. Za par godina prodaces je za iste pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...