Jump to content

Moto Zajednica

yamaha servis beograd info hitno !!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

ok otrebni yamaha serviseri u beogradu i neko ko zna nekog tamo radi provjere inormacije , treba da radim na tdmu veliki servis na 40 000 odnosno shtelanje ventila , zamjena ulja u mashicama , glicerin ulje filtere pa ako znate nekog da mi provjerite za cijene i eventualno kad se moze zakazati radel vikendom i sl.

PUNO HVALA UNAPRIJED

o provjeravam da vidim dje mi je bolje il da idem u bg il u split dje je do sad motor uredno servisiran

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Idi u Split!!! To ti je moj savjet (kuburio sam sa istim problemom). Eventualno kod Spaleta u Beugrad. Ti imas motor sa ubrizgavanjem i potreban ti je dijagnosticki pregled. Sumnjam da to za Yamehe u Crnoj Gori i Srbiji ima neko osim Spaleta. A Split je provjerena varijanta.

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Evo ti kontakt Yamahe Rodiæ:

http://www.yamaha-rodic.com/kontakt.html

U BG-u ti je Spale ovlašæen, to æe ti i oni reæi. Ja sam kod njega moj servisirao. Tel: 011 2413 737

U NS momak koji se u Rodiæu bavi aftersales-om se zove Ladislav, 064 610 3305, fin deèko, uliva poverenje, kontaktiraj ga i posavetuj se sa njim. On æe ti reæi da li da odeš do njih u NS ili kod Spaleta.

Pozz

za toga sam spaleta dobio info, evile aj ako ga znas pitaj mozel ovo adekvatno uraditi, mozeel mi na to pecatirati servisnu jer je uredna i ocu da tako ostane ,i kolko para, posto cu dolaziti tamo uskoro prije nego do splita da ne cekam kraj juna kad krenem tamo

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE
za toga sam spaleta dobio info' date=' evile aj ako ga znas pitaj mozel ovo adekvatno uraditi, mozeel mi na to pecatirati servisnu jer je uredna i ocu da tako ostane ,i kolko para, posto cu dolaziti tamo uskoro prije nego do splita da ne cekam kraj juna kad krenem tamo[/quote']

Ispecatirace ti servisnu sigurno, tu nemas problema. Ruke su ti 70 eura sigurno + materijal. Jedino mu moras naglasiti da hoces racun i stare djelove (tipa fiter itd... ako ti uopste trebaju). Vjerujem da ce ti on to dobro odraditi, ima sve sertifikate i on line uputstva za sve Yamaha motorcikle. Kazem ti, nazalost, odje nemamo boljega za Yamahu...

super gremline zahvaljujem , zvacu ga pred kretanje gore da zakazem sve i odradim to pa idemo na pivce

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja