Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nakon par dana kada sam Vam najavio da planiram da pocnem sa pranjem i poliranjem nasih ljubimaca stekli su se uslovi za pocetak.Od sutra,9.05.,od 17 casova pocinjem.Ulica je CELOPECKA 14,kod VUKOVOG SPOMENIKA,kada se od kafica Tramvaj podje ka VISOJ POSLOVNOJ skoli prva ulica levo!Ne bi bilo lose pre dolaska najaviti se, 063 7 817 817,Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan aj nek je sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sracan pocetak posla zelim! Juce sam oprao motor, ali cim ga zaserem (za cas ja to) eto me kod tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 8, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rad! Vidimo se uskoro... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sreæan poèetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA PUNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa nek ti je srecan pocetak.100 komada dnevno ti je od mene dovoljna zelja :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi kinez ostane u komadu na putu do Beograda navraticu i ja na pranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka bude i sto,pa da onda ubrzo kupim od tebe TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bash cekam - dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hej Nenade...Bravo za ideju! Nek je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na otvaranju bizmisa !!! Kakve su cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cene?Moja zamisao je da bude 500 din. pranje i poliranje,ali ponavljam jos jednom ko ne bude bio zadovoljan na kraju ne mora nista da plati,znaci na prvom mestu mi je da bajker bude zadovoljan onim sto placa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Yoman,eto prilike da ti uzvratim za diskove,javi se kada hoces pa da ti ozivim ljubimca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, i neka samo potraje! Cim polozim A dolazim! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yoman' date='eto prilike da ti uzvratim za diskove,javi se kada hoces pa da ti ozivim ljubimca![/quote']Dobra ideja! :thumbsup: Kad se vratim iz Umaga. Si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, bi kod ovog decka sto se reklamira, i sta reci - TOPLA PREPORUKA! Eh, motor mi je bio extra prljav, tockovi extra masni - crni, i sam sam pokushavao da ih izbelim nekim shatro odmascivacima i dzaba. Cak je i Rade kocka kad mi je menjao gume pokushavao to da ocisti, ali to mi od neke zapekle masti bilo - nema shanse da bude potpuno belo. Em nemam zhivaca, em to treba nekim cetkicama, ma smor. I odem do coveka sa reklame, i konacno imam potpuno bele felne . E cistio ga je i polirao dva sata (ali bukvalno!), sa mega posvecenosti detaljima, ali svaku mrljicu je polirao - ispravljao, imao sam vrlo malo ostecenje farbe na prednjoj felni evo na slici , to je covek ispravio sa cetkicom i farbom i to ono - ali nista se ne provaljuje! Ma fabricki. Sad je sve ko novo. Razlicite polir paste za plastiku, pa za metal, pa za visoki sjaj auspuha, pa je ladno ocistio & ispolirao i instrument tablu!? E hebote ko novo! Pogotovo nocu - sav se sija!? Neverovatno. E prilaze ljudi da ovo moje njesra slikaju!? Ladno. To treba videti da bi se poverovalo. E da ne tupim vishe, evo malo slika, koje ce vam bolje docarati stepen rekonstrukcije motora. E, da covek je i oprao i podmazao lanac. Cena za sve to - EXTRA povoljna! Sad znam gde od babe mogu da napravim devojku .. Evo kako je izgledala Yamaha pre tretmana kod coveka - ko kroz njive da sam ga vozio - felne crne, plastika zhuckasta umesto bela od prashine: A evo i slika kad ga je covek rekonstruisao - hebote sija sa svih strana, bela izbi oci koliko je bela ! Eto sad prednja felna nema niti najmanje rupice na farbi - ma ko fabricki. E al to mega sija - evo i video snimka cisto da pokusham da vam docharam kako ti neverovatno sija! Evo linka.. E a da ne tripujem da sija nocu i da ga ljudi slikaju iako motor nije nista posebno nego nekako sija - evo linka i josh jednog linka.. Likovi nocas NB Shis cevap - mobilni i slikaju ga, a ja njih snimih na kvarno . E josh recimo da je R1 2007godishte a da je ispoliran kao moj - pa tek bi ga ondak slikali .. Ono, sta reci - ko tripuje da menja motor, da mu je zhnaru, itd, nek prvo ode do coveka, nek mu ovaj napravi ispolirani facelift svetleci motor - mozda se predomisli - svaka preporuka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Vidimo se sledece sedmice :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ga opravio, svaka mu cast! Plasim se samo da sa odnosom (2sata/sitne_pare) nece dugo raditi, jako bih voleo da gresim, za njegovo i nase dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi kostao takav tretman za auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na reklami ,a pre svega mi je drago sto si zadovoljan,vidimo se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A za poliranje auta se javi,sve zavisi od toga u kakvom je stanju auto i sta zelis,svakako 1000,2000 din. manje nego u perionici,i verovarno bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ga opravio' date=' svaka mu cast! Plasim se samo da sa odnosom (2sata/sitne_pare) nece dugo raditi, jako bih voleo da gresim, za njegovo i nase dobro.[/quote'] a ti plati KRUPNIJE pare kad dodješ na red... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...