TT600 175 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1990 ( model radjen od 1986 do 1992 ) 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Jos ga posedujem i mislim da cu se tesko odvojiti od njega ( ako mi ikad zatreba nesto drugo ) a imam ga vec 14 meseci 3. Sta mi se dopada: SVE - svestran motor, zadovoljava sve moje potrebe ( a veoma sam mastovit ) svakodnevno obrnem bar po sat pretezno terenske voznje - 10% asvalt i lepo me rastrese i oslobodi stresa i obezbedi mi dusevni mir i perfektno se osecam posle voznje, bez obzira sta me mucilo taj dan. Verujte mi - TT 600 nije motocikl, vec psihoterapeutska masina - Relativno pristupacan, jeftino odrzavanje, trajan i izdrzljiv motor i spada u grupu retkih motora ( a i to je posebna draz ). Moram da naglasim da je solidan i za kraca putovanja ako se vozac zadovoljava putnim brzinama 90-110 km/h. 4. Sta je moglo biti bolje: To je vec stvar licnih zelja, ali za te godine i za tolko para NISTA bolje 5. Moj utisak: PERFEKCIJA hvala Yamahinim inzinjerima koji su ga napravili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 27, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TT 600 1986-1992 3SW Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam je pre mesec dana 97g malo sam je vozio nekih 200 km deluje ok videcu na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Novembar 17, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Vozim TTR 600, 1999 godište, od marta 2013. Prednosti: visoka, odlična za teren, suspenzija zakon, prosta za korišćenje i održavanje, pouzdana u radu, sa kramponkama prolazi de oćeš. Mane: tvrda za asfalt, npr, XT je mekši, nema anlaser (mada meni ne smeta), za veće brzine poželiš neki štitnik napred, za duže ture možda veći rezervoar (njegov je 10 lit) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...