acim 766 Napisano Octobar 27, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha YZF-R6 2006-2007 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] 2007god i vozim ga jos:moto3: [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] vreme pa napravio sam sa ovim motorom nekih 5000-6000km:zvizduk: [b]3. Šta mi se dopada:[/b] bukvalno sve na motoru ne sad sto ga ja vozim ali istina je da je motor vrh sto se tice linije i same pojave.. [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] po mome samo greska proizvodjaca sto r6 nema fabricki amortizer volana i nista drugo. [b]5. Moj utisak:[/b] moja topla preporuka svim ljubiteljima R masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: godiste 2007 2. Vreme provedeno na motociklu: imam ga vec dve godine,presao sa njim 16500km 3. Šta mi se dopada: dopada mi se sve kod tog motora,pocev od izgleda koji je fenomenalan pa do masine koja je brutalna,mislim da je u klasi 600 to najmocnija masina! 4. Šta je moglo biti bolje: jedina zamerka je sto nema fabricki amortizer volana,a druga stvar koja je meni jako nezgodna,visok sam 175cm i jedva dohvatim nogama ,spustio sam i zadnji amortizer do kraja a i na vilama je spusten skroz i opet se mucim sa njom,tako da ako neko moze da mi da predlog sta da uradim bio bih mu jako zahvalan jer ne zelim da menjam ovaj motor! i jos jedna stvar kod ove r6 yamahe,ako hoces lud motor,pavi izbor,ako hoces udoban motor onda ova r6-ica nije bas najbolji izbor! 5. Moj utisak: moja preporuka za ovaj motor,imao sam priliku da vozim sve japance,ali od sad pa ubuduce samo yamaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Avgust 7, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan 1. godiste 2006 2. jedna sezona,prosla,kao i obicno... 3. izgled,lezanje u krivinama,osecaj u sedistu brutalan :-) 4. izuzetno je neudoban,samo je ducati gori :-) ali to ne treba da bude drugacije,udobni motori se traze na drugom mestu,generalno motor nema manu osim mozda kocnica,sirove su,mozda bi neki dual mogao da uleti...ostalo 5. 5. odlican motor,premalo kompromisa,motor koji bez stelovanja ide na pistu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako stoje stvari kod mene. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Vozio sam i jos vozim godiste 2006 koje je kupljeno 2007-me i prvi put registrovano u leto 2007. 2. Vreme provedeno na motociklu: S obzirom da ga imam tek mesec dana presao sam nesto manje od 250km po gradu a i po otvorenom putu. 3. Šta mi se dopada: Za kupovinu ovog motocikla izgled mi je bio presudan. Dakle jos uvek tvrdim da ne postoji lepsi motor na Svetu. 4. Šta je moglo biti bolje: Nista nije moglo da bude bolje. Moje misljenje da je sve na motoru savrseno. 5. Moj utisak: Ne planiram da prodajem uopste, ovaj motor prvo zbog izgleda, drugo zbog kvaliteta izrade. Sta da vam drugo kazem kad im Panasonic pravi ventilator za hladjenje onda mozete misliti kojeg su kvaliteta delovi u njemu... Na moju visinu od 180cm ovaj motor je fenomenalan. Neki ga omalovazavaju da je kao neudoban za duge ture i tome slicno, to mozda oni koji su visi od mene i tezi (citaj krupniji) njima je mozda stvarno i neudoban, ali na moju visinu i tezinu idealan. Provodio sam i po sat ipo vremena voznje i ne bole me ruke, ledja, i sve zivo kao sto kazu dakle meni je savrseno udoban kao da je za mene pravljen. Ima 130 konjskih pa bih toplo preporucio da rucicu gasa laganije potežete dakle bukvalno po milimetar jer hoce da prošlajfuje. Koga bilo sta interesuje u vezi ovog motora slobodno neka me pita privatnom porukom rado ću odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Januar 21, 2015 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: 2007 godiste uvezen iz Italije kupljen u Italiji 2009. 2. Vreme provedeno na motociklu: Vozio sam ga 4 meseca presao sa njim 5.500km. 3.Šta mi se dopada: Pre svega napisacu nesto o samom srcu motora,a posle o estetici. Definitivno najjaci 599ccm agregat uopste da li sa power comanderom ili bez motor jednostavno leti. Mnogo bolje ubrzanje ima od bilo koje 599ccm masine. Estetski je nadmasio cak i S1000RR koji je po meni najlepsi 1000ccm motor. 4.Šta je moglo biti bolje: Po meni mogli su biti putevi bolji po kojima vozimo R6. Sve u svemu motor je bez greske. 5.Moj utisak: Utisak je 10+.. Preporuka za ovaj motor. I svako ko kaze da je R6 los ili lenj. Znajte da je nije vozio. p.s trenutno vozim R6 2012 o njoj cu naknadno napisati utiske presao sam samo 2.500km jer je uzeta u oktobru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovaj model 2007 , da kaze jos nesto o njoj i na sta obratiti paznju prilikom kupovine 2007 32000 km extra ocuvana sve fabricki osim sto je stavljen quickshifter nove gume 3 kljuca nije registrovan 4500 eura se prodaje,sta mislite ? isti je model kao od kolege Dejana iz posta iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 28, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cim ima quickshifter, znaci da ga je vlasnik malo vise ganjao na zadnjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Cim ima quickshifter, znaci da ga je vlasnik malo vise ganjao na zadnjem.Kako si samo dosao do tog zakljucka? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 28, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa za sta drugo sluzi, ni jedan prodavac nece da kaze da ga je ugradio za to, vec da ga smara da stisce kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pa za sta drugo sluzi, ni jedan prodavac nece da kaze da ga je ugradio za to, vec da ga smara da stisce kvacilo. quickshifter ima sasvim neku drugu namenu a ne da se ugradjuje da bi neko motor terao na zadnji. U svakom slucaju ako neko hoce da tera na tocak radice to i sa quickshifterom i bez njega (99% ljudi sto teraju cesto na zadnjem nemaju quickshifter) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Maj 28, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Sluzi da prekine struju pri promeni brzine(ugrubo). Ne znam kako pomaze za dizanje na zadnji,mozda je lakse menjati brzine pa zbog toga misli Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ne vjerujem bas da ga je ugradio zbog toga ali mi je cudno i potpuno bzv sto nema neki drugi auspuh,ostavio je fabricki,a mozda nece da kaze da ga je digao i prodao pa vratio fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...