grunf2 1 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebana maska ili cijeli trkaci oklopi bez repa za 636 06 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan potrebana maska ili cijeli trkaci oklopi bez repa za 636 06 Mozda mogu da ti nabavim masku,model 2005-2006 zelenu,pitacu sutra prijatelja koliko trazi pa ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ima sta kod prijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti dam moje trkacke oklope da ti Brrka skine kalup i napravi oklop. Moj zx6RR ali je isto kao na zx6r. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kompletan trkacki oklop od ZX6R 2007-2008, mozda u kompletu pasuje na tvoj bez prepravki osim mozda nekog nosaca. Ako si zainteresovan javi se na 065/8230-921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ARES zahvaljujem na ponudi neznam dali je BRKA zaintresovan, a gdje si ti nabavio svoje trkace BRKA mislim da mi nebi pasali ti od o7 godine al probacu se se raspitat jel neko pokusavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sa njima sam kupio motor za stazu. Mislim da od 07 ne pase. naj kriticnije ji je zadnji rep zbog auspuha i prednja maska zbog usisnika koji je drugaciji. Sto ne bi brka bio zainteresovan da skine kalup i uradi oklop. Pa radi za pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni rep i ne treba imam jedan i viska meni treba samo maska al sam mislio ako neko ima viška trkaće možda bi i njih kupio naravno za razumnu cijenu. zanima me jel kod tebe maska posebna ili je iz jednog dijela sa stranicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni rep i ne treba imam jedan i viska meni treba samo maska al sam mislio ako neko ima viška trkaće možda bi i njih kupio naravno za razumnu cijenu. zanima me jel kod tebe maska posebna ili je iz jednog dijela sa stranicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan iz jednog dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prodao komplet prednju, bocne i donju, sa farom, zmigavcima i vizirom za 300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan sjecam se dasi imo jos mi se cini da je bio puing vizir, valjda naleti nesto tokom zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam masku, ako jos uvek nisi nasao a zainteresovan si mozes me kontaktirati ovde ili na 065/8230-921. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...