Driver023 57 Napisano Octobar 25, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam neki motor u oglasima koji mi se svijda, a nalazi se u Krusevcu. A posto sam se nagledao raznih oglasa i uzivo zaticao nesto sasvim deseto, a Krusevac je od Zrenjanina udaljen oko 250km,mnogo bi mi znacilo ako ima neko sa malo slobodnog vremena i da se malo razume u motore (mehaniku) da pogleda jedan motor, da ne pravim sebi preveliki trosak ako to nije stanje kao u oglasima. Dakle ako ima neko javite mi se na PM ili ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 25, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Krusevca i voljan sam da pomognem ... ali , da budem iskren , poznavanje mehanike mi nije jaca strana ... Mogu eventualno da ustanovim vizuelno stanje motora i da se raspitam o motoru i vlasniku ... ali za mehanicku ispravnost motora ti nisam od neke pomoci ... pa ako ti to nesto znaci , daj mi podatke o motoru , pa da vidim sta mogu da uradim ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1768 Napisano Octobar 25, 2010 Vlasnik sajta, 5349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i ja da pomognem ako treba. Narednog vikenda sam u Krusevcu kod matoraca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 25, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Easy Rider imas PP Pablo, ako je sve ok sa motorom, otisao bih za vikend da ga uzmem, posto sam ovaj slobodan, kasnije necu moci, tako da bi mi to bilo kasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...