alexanto 4889 Napisano Januar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio i dobrodošao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 8, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prikljucujem... Samo kada bih mogao da hiberniram do proleca da mi brze prodje vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 9, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hibernation initiated.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Januar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deder da se manete hiberniranja nego zajašite mašine !!! Zima se lakše podnosi periodičnim vožnjama... Obala Tise kod Bečeja Centar Bečeja Dvorac Fantast Lepih, divnih, bajnih 140-tak km po divnom januarskom suncu. Temperatura od 11 do 16 stepeni. Život je lep !!! :jee1: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Meni je, kako bi neki rekli.... STUDEN! Danas sam se lomio, ali ipak ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 9, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je garaza na drugom kraju skroz tako da me mrzi da idem i da sve otpakujem, odvezujem i namestam.. Cekam ja prolece pa da onda uopste ne razmisljam Tebi svaka cast druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Januar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo (na mojoj tabli) 19C u Beogradu, pa sam iskoristio priliku i sa devojkom se lagano provozao po centru, do Kališa, na NBG... Ne usuđujem se u neku turu van grada jer nisam siguran kakvi su putevi (ako više nema snega i leda, sigurno su prljavi i blatnjavi), ali za vožnju po gradu ove nedelje će biti sasvim okej vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Januar 10, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam juce napravio oko 100km a prekljuce 80 a danas... tek pocinje dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Januar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem...časkom do Ade, napravio dogovor za auspuh. Tamo i nazad 120-tak km. U četvrtak kreće "Operacija Atlantic", prva stavka hexagonal auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 10, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem...časkom do Ade, napravio dogovor za auspuh. Tamo i nazad 120-tak km. U četvrtak kreće "Operacija Atlantic", prva stavka hexagonal auspuh... Genijalno "caskom" do Ade Ocekujemo slike ali u temi dodaci za skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Januar 10, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan znaci otvaras novu temu, sa slikovitim izvestajem o napredovanju radova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Januar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar je bilo neke sumnje u to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 10, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ikada orgnizujemo kakvu scooter organizaciju, ti ces Alexanto biti preshjednik, jer takve volje dve nema na fofumu, a izborio si se i za slobodno vreme izborom profesije.... respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja glasam za predsednika Alexanta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Januar 10, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe da se glasa, dexeter je sve rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Januar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepi moji i predobri skuteraši... alexanto ni u vojsci nije hteo desetar da bude... Ajd' da se mi lepo koji put okupimo i družimo a sve ostalo je nebitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari .. da se zapljunem i ja .. Shone-rusovortak .. BG .. xciting 500 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Januar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari .. da se zapljunem i ja .. Shone-rusovortak .. BG .. xciting 500 ... Hoćemo sliku, hoćemo sliku, hoćemo sliku... :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sire se Kymco-vci nema sta. Svaka cast. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Januar 11, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem...časkom do Ade, napravio dogovor za auspuh. Tamo i nazad 120-tak km. U četvrtak kreće "Operacija Atlantic", prva stavka hexagonal auspuh... Imas li kakvu ideju sta taj tip radi za Quasar 250ccm, pravio bih kopiju 4road auspuha? Kakve sporadicne voznje, pa ova zima nije za auto sa grejanjem vec za motor sa vodenim hladjenjem, jasite te masine da ne zalede ali ih i perite da ih so ne pojede, ja moj ne gasim od nove godine na ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 11, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto je januar, globalno otopljenje je. Samo da je iznad nule i da podloga nije led. Jucerasnja i sinocna voznja bas je prijala, skuterasi se ne daju. Alexanto je u opticaju znali smo da ce tako biti i pre . A ostali, kad ne voze, neka ceznu do proleca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Januar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan beverlista imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate mene i dalje? Nemam vise skuter ali ono :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...