Alexa90 11549 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Psssst Zeko, ti si ozenjen covek, nemoj da te cuje zena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Psssst Zeko, ti si ozenjen covek, nemoj da te cuje zena ozenjen??ovo prvi put cujem.......jos da me upoznas sa "mojom" zenom....: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan stidi se cika Arakise! zeke su dobreeeeeeeeeeeeeeee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Februar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...za na ražanj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 8, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Maxisti, dođite da akcijašimo http://forum.bjbiker...18#entry1238518 Drage volje ali radim svadbu u subotu... bolje nemoj ... svašta može da te snađe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...za na ražanj zec u sumi a ti vec napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lula 13 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan stidi se cika Arakise! zeke su dobreeeeeeeeeeeeeeee.. Za razanj, DAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan stidi se cika Arakise! zeke su dobreeeeeeeeeeeeeeee.. Za razanj, DAAAAAA ovde se vodi huškačka kapanja protiv moje zecije malenkosti......moracu da trazim od BIA-a zastitu i da me daju tajni identitet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan stidi se cika Arakise! zeke su dobreeeeeeeeeeeeeeee.. Za razanj, DAAAAAA ovde se vodi huškačka kapanja protiv moje zecije malenkosti......moracu da trazim od BIA-a zastitu i da me daju tajni identitet! nema tebi spasa poznace te po Sim-u i po onoj maloj plavoj sto ide za ttobom... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan stidi se cika Arakise! zeke su dobreeeeeeeeeeeeeeee.. Za razanj, DAAAAAA ovde se vodi huškačka kapanja protiv moje zecije malenkosti......moracu da trazim od BIA-a zastitu i da me daju tajni identitet! nema tebi spasa poznace te po Sim-u i po onoj maloj plavoj sto ide za ttobom... :P koja sad mala plava??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je i smedja ali svakako je bila sa tobom u Karadjordjevom vajatu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan oho...."mala plava" a lepo reko decko da se ne prica nista :lol::lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako koja zeko? Pa zena! :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan pustite zeku ,barem ovde moze da se opusti i prica sta hoce, kad dodje kuci kod zene mora da bude kako gazda kaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan misliš ne kao hrabri zec, nego kao umiljato jagnje... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan o pa mi to imamo novog drugara, neki AlexBGD , ja znam nekog drugog Saleta, ali ga ne zovu to BGD nego... :lol: Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhaa da nije mozda Sale Kesa? :-D Hvala :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I kesa je bila bela...čisto da ne bude zabune Alex oćeš sad da držiš rastojanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bela nego nebo plava, zaboravljas. :-) Ma kakvo rastojanje, da je do toga poginuo bih davno. Posle 40.000km na 2 tocka bez ikakvih problema sa drzanjem rastojanja, onda se pojavio onaj idiot sa Yamahom, ne staj mi na muku, ne podsecaj me, ne mogu vise da se nerviram oko toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan I kesa je bila bela...čisto da ne bude zabune Alex oćeš sad da držiš rastojanje ? Šta, šta ? Kesa, rastojanje, yamaha .... zvuči interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan O, veruj mi da nikako nije interesantno.. Rezime svega: 2 polomljena blatobrana, jedno stop svetlo, jedan far, jedna plastika..mnogo ogrebotina. Ne ne zelis da znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bela nego nebo plava, zaboravljas. :-) Ma kakvo rastojanje, da je do toga poginuo bih davno. Posle 40.000km na 2 tocka bez ikakvih problema sa drzanjem rastojanja, onda se pojavio onaj idiot sa Yamahom, ne staj mi na muku, ne podsecaj me, ne mogu vise da se nerviram oko toga... Pre ce biti da su se pojavila dva idiota na Beverly-ju koji se se na putu koji je kao pista na aerodromu zakucali u mene. Onda jos traze da im se daju nekakve pare za nadoknadu stete koju su oni prouzrokovali. Ja se pravio pametan, kao da budem korektan, pa ne pozovem policiju da izvrsi uvidjaj. Momci hteli da iskuliraju. Kao nikom nista. Da je bila policija sad biste bili na sudu i to mozda i krivicno zbog povreda (sitnih) ali ipak povreda koje sam zadobio prilikom pada sa motora. Razmisli malo o tome i ne uzimaj me vise u usta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo iskulirajte sva trojica...Bilo, prošlo je relativno OK, i nadamo se da se neće ponoviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 10, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan opa, ovo postaje interesantno! djuro, ne kvari mi zabavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda je zaista trebalo da uradite uviđaj, jer ovako možete da se prepucavate zauvek. Bez želje da se mešam u ovu raspravu, a pošto sam ipak čuo šta se desilo, citaraću deo iz Zakona o bezbednosti saobraćaja (koji neki uopšte ne poznaju): "13. Zaustavljanje i parkiranje Član 62. Vozač ne sme da zaustavi, odnosno parkira vozilo na mestu na kome bi ono ugrožavalo bezbednost drugih učesnika u saobraćaju ili predstavljalo smetnju za normalno odvijanje saobraćaja ili kretanje pešaka." Tekst koji želiš Postoje i neka bajkerska pravila o vožnji u koloni, gde se nipošto ne zaustavlja bez nekog signala (bilo rukom, ili migavcem) i o pravilu dve sekunde rastojanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...