alexanto 4929 Napisano Novembar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E moj POP-e, a muke koje smo nas dvojica preživeli da uslikamo vrh ekipu... Ja k'o neizlečeni alkoholičar, sve se mazim sa Stomaklijom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... shta ti fali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 14, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ alexanto Ja k'o neizlečeni alkoholičar, sve se mazim sa Stomaklijom... , pa malo da nategnem politru ... biće slika oštrija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan @ alexanto Ja k'o neizlečeni alkoholičar, sve se mazim sa Stomaklijom... , pa malo da nategnem politru ... biće slika oštrija znači ova slika gore je kad si bio iskrivljen od stomaklije :lol: , i ja tako nekad pokušam da mi nos pomogne kao treca noga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stomaklija + velika nadmorska visina = oslonca nikad dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Maxiskuteraši - izgleda da smo utonuli u zimski san... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam, i dalje u potrazi... Beverly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Prednji far mu malo zamagljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan NIje to strašno nego mi deluje jako povoljan za 2003 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ako je sve u redu sa njim, to je povoljna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovaj u Subotici ali bez vizira i kofera. Beverly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan znas sta, pravo da ti kazem meni kofer puno znaci. a i vizir. doduse kod mene na skuteru je fabricki veliki vizir, a sedi se nisko i zaista radi svoj posao ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne znači, i da ovaj bordo je 2003 a crni 2002 god. Jedino mi se više sviđa crni zbog boje, ovaj bordo bih morao bar prelepiti u sivu metalik foliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan uh, lepse mu lezi crna no bordo. ali bordo je mladji, jeste samo godinu dana al ima vise od opreme, taj kofer i vizir i cini mi se da je jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Maxiskuteraši - izgleda da smo utonuli u zimski san... Ja skinuo prednji točak i počeo da rešavam pitanje brzinometra...Nećete moći više da me lažete kako idemo 40km/h. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Da li je OVAJ KICK START fabrički ili može da se naknadno ubaci na X9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti kazem, ja nisam vidjao kick start na x9, ali sam cuo da moze da se ubudzi. bio je negde i video klip o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci postoji tema o X9 pa nastavite ćaskanje tamo da ne off-ujemo ovu temu. Hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Gledajući oglase nabasah na Beverly 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajući oglase nabasah na Beverly 50cc sta sve ljudi nece da prodaju...samo mi nije jasno kako je mogao da ga registruje na 50 kad ne postoji bev50...vidjao sam runner 200 na 50, sr 150 na 50, ali sve to postoji u obe verzije, a ovo je teska mutljavina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga registrovao kao i te Runnere i manje čak ima i nalepnicu sa strane "Beverly 50" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha.... "skuter ima 250ccm ali je trajno registrovan na 50ccm, sve regularno saobracajna, tablica..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga registrovao kao i te Runnere i manje čak ima i nalepnicu sa strane "Beverly 50" jeste brate, ali runner stvarno postoji u verziji 50, a beverly ne... runner i moze da ti progledaju kroz prste, i ko se ne razume nece ni da primeti, ali ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ali ko se ne razume može da ga pusti i sa Bev 500 ili nekim jačim maxijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Maxiskuteraši - izgleda da smo utonuli u zimski san... Ja skinuo prednji točak i počeo da rešavam pitanje brzinometra...Nećete moći više da me lažete kako idemo 40km/h. Bolje bi ti bilo da rešiš pitanje brzine a ne brzinomera, da ne kukaš posle na Karpatima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...