MajorSoul 141 Napisano Novembar 15, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da stavim neke bolje gume, posto imam neke no name, a klizaju se ko da imam klizaljke. Sta mislite o ovim gumama: BRIDGESTONE 130/60-13 Molas ML50 53L TL? Da li vrede 50eur po komadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 15, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da imaš gume 13-ice nemoj puno mozgati - zovi Matu iz Mladenovca i dogovori da ti nabavi Michelin City Grip. Uklopićeš se u tu cenu i to sa montažom. Mene za Atlantica 14-ica i 15-ica izađu manje od 120 eura. Danas bio kod njega i montirao zadnju gumu. Drugi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 15, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan al se razvukla prica o gumama... mislim to je sve korisno a i za manje skutere predlazem da urednici naprave novu temu i da se tamo prebace ti postovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 16, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Alexanto imas pp. @ PedjaR - U pravu si, gume su jedna od bitnih stavki, ja sam se bas preplasio sa ovom nasom "domacom" zivotinjom po ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 16, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan pazite se na mrlju od nafte na spustanju kod secerane (Banovo brdo), umalo nisam polizao asfalt.jutros sam odmascivao gume jer mi je zanosio u svakoj krivini Strasno Nego, Za vikend lepo vreme, mogli bi malo da se provozamo u nedelju!? E napravismo stetu, mozda sledeca bude lepsa mada su slave u toku tako da sam i proslu nedelju potrosio na slavlja. Dodje mi po ovakvom vremenu da zapalim s posla i provozam se negde po Sumadiji pa redom kafa, dorucak, kafa,rucak, livada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 19, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovom maxi skuteru?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Robustan, veliki skuter.Točkovi 16-ice, agregat Piaggio Master. Tabla ružna do bola. Položaj vozača odličan mada noge mogu da se drže samo u jednom položaju...Suvozač sedi na spratu - ubi ga vetar. Tovarnog prostora pod sedištem-kol'ko hoćeš. Čitao sam neke testove gde se žale na kvalitet plastika. Cena momačka...Ima i varijanta GT 500 RS čini mi se sa zapre- minom pd 493 ccm i dve svećice. Mada ta izvedba Piaggio Mastera nije nešto hvaljena. U svakom slučaju ostavlja utisak kad ga vidite na putu... Naravno, u pitanju je Malaguti Madison 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 19, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lep, lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 20, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svideo na prvi pogled kad sam ga video. Ovde ima mali review na italijanskom ali se lepo vidi sve o motoru Moj sledeci skuter ce biti ili Malaguti ili Burgman ali prvo da se izvozam malo na Jonway-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovaceh 3 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se uclanim u MAXI SCOOTER CLUB, iako mi je maxi skuter jedan od onih diskutabilnih po kubikazi, Piaggio X8 125 :-) al' me to nikada nije sprecavalo da sa njim pravim ture i od 400-500 km dnevno.. Posto redovno citam sve sto se desava na forumu, neke od vas sam vidjao po gradu, pa mislim da je glupo da se i ne upoznamo, podelimo iskustva i provozamo se kada dodje lepse vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 23, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ti nama ! Jebeš kubikažu - važno je da se mi okupimo, upoznamo i provozamo... Ajd' sad lepo fotku od mašine u temu za to predviđenu pa onda nas informiši u Skuter-travelingu gde si se sve lepo vozao sa tvojom aždajom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Novembar 23, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se uclanim u MAXI SCOOTER CLUB, iako mi je maxi skuter jedan od onih diskutabilnih po kubikazi, Piaggio X8 125 :-) al' me to nikada nije sprecavalo da sa njim pravim ture i od 400-500 km dnevno.. Posto redovno citam sve sto se desava na forumu, neke od vas sam vidjao po gradu, pa mislim da je glupo da se i ne upoznamo, podelimo iskustva i provozamo se kada dodje lepse vreme Dobrodosao ti nama ovde, a za kubikazu ne brini, velika je to masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Novembar 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo da se i ja prijavim zoran iz indjije vozim burgmana 650 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 24, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Stavi neku sliku da vidimo tu ljutu makinu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo da se i ja prijavim zoran iz indjije vozim burgmana 650 2002 Konačno jedan da se prijavi...Dobrodošao i daj fotkeeee !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 24, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo 500cc vise od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 24, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege maxi-skuteraši i oni koji se tako osećaju do sada nas se prijavilo 16 (ako sam dobro brojao). Da Bog da zdravlja pa da se okupimo na jednom mestu i to lepo zabeležimo.... Nešto poput ovoga... Jes' da nemamo ovak'e mašine ali baš nas briga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Novembar 24, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan aj cim pukne prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako bude negde blize mozda i ja dodjems a mojom ladjom i nekim ortacima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Novembar 25, 2010 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno veliki entuzijazam pravih skuterasa Ja se nadam, ako budem prodao moju 50icu eto mene na nekom maxiju pa se vozimo, i sve je dobro kad se vozimo, ne zurimo nigde samo kruzimo... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 25, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih milion Kad bude dosla nova sezona, mislim da cemo se svakako naci i provozati zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Novembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan moze i neki skup, nesto kao sto postoji u hrvatskoj...kod njih se pocetkom sezone skupljaju maxi skuterasi, sledece godine je u maju mesecu, u Osijeku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Novembar 25, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Otvricu kasnije temu o tom jednom skupu, pa ko je zainteresovan moze da se dogovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 25, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ako budem motorizovan tad, ja se prijavljujem ako ne napravicu jedan "maxi" skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 25, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Amerikanci i njihovo slobodno vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...