Satelis 16105 Napisano Decembar 3, 2015 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pelcer.......pelcer su trazili nezenje....pelcer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dare ti si razdelio pelcera fudbalskom timu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Decembar 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A bogami i rezervama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,ladno pa nigde nikoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Decembar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svi prate farmu, parove i vel'kog brata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 13, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ladno, ladno. Ja sam na svojim ljubimcima poskidao akumulatore da ih ne crpi bez veze zima. Zimska pauza, sa nabavkom opreme i bože zdravlje se čeka malo toplije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da do marta nema voznje izdrzacemo nekako ta tri meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan zahladnilo kolege i na primorju...verujte mi cim sunce zadje nije nimalo naivno za voznju...mora puna oprema...mada opet se uhvati po neki krug...maxi pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kao što sam i rekao u temi o predstavljanju da ću se javiti u odgovarajući deo foruma kada budem nabavio motor, pa nabavio sam. Jednog malog beverly-a 500, tako da se priključujem taboru maxi scooteraša, kao veliki ljubitelj ovih dvotočkaša. Imaću malo pitanja o modelu, ali to u odgovarajućoj temi, da ne spamujemo ovde. Još jednom veliki pozdrav i družimo se Izabrao si odlican motor, po meni. Koje ti je godiste beverly? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno , koja je bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 13, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da do marta nema voznje izdrzacemo nekako ta tri meseca Pa baš tako, za neku "normalnu" vožnju do marta. 05. godište, cena je bila kompezacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Neka je sa srecom. Nadam se da ces biti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Decembar 14, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Svi prate farmu, parove i vel'kog brata Pa kaze.. nema vise drljaca, ni jato, ni baja, sad je glavna fora, kad pomenes zmaja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16105 Napisano Decembar 14, 2015 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko pola 2, vise dremam nego sto spavam kad odjednom tras, zvuk kao da je neko pao sa stolice, na spratu iznad ili u podrumu....nemogu oceniti. Gleda me Maja i pita sta to bi? Sledi skakanje iz kreveta, duks pa trenerka i lampa u ruci, trk po i oko kuce. Gledam, svetlim tamte vamte, nigde nista sve Ok , vratih se u kucu tj krevet ali san nece na oci. Jutros dosao na posao, kolega tj komsija koji je na 5min od mene, rece mi da su lopovi upali u kucu koja je prekoputa njegove, vlasnici nista nisu culi ni primetili.....bem ti lopove da ti bem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 14, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo Kalasnjikov resava stvar. Jebes demokratiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 14, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Neka je sa srecom. Nadam se da ces biti zadovoljan.Hvala, nadam se da će hoću... A za lopove, samo pu pu daleko bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Decembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da do marta nema voznje izdrzacemo nekako ta tri meseca a neki smo svaki dan pa i jutros išli na posao na magarencetu ... i nameravam tako sve dok ne padne sneg a onda ću da vidim koliki je pa da možda pauziram dan dva ... zimski veš , pojas , rukavice a kad padne ispod nule i ćebence i to je to - sezona traje li traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 14, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na volji iskreno mrzelo bi me da sve to navlacim na sebe od opreme za par kilometara voznje zbog posla a i jutros je bilo dosta poledice nar u ns..meni sve ispod 10tak stepeni nije prijatno na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 14, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš svaka čast na izdržljivosti. Što reče drugar u gornjem postu, smorio bih se dok bi sve to navukao na sebe. A da ne pričam o rizicima kada se vozi po klizavom kolovozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Decembar 14, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko pola 2, vise dremam nego sto spavam kad odjednom tras, zvuk kao da je neko pao sa stolice, na spratu iznad ili u podrumu....nemogu oceniti. Gleda me Maja i pita sta to bi? Sledi skakanje iz kreveta, duks pa trenerka i lampa u ruci, trk po i oko kuce. Gledam, svetlim tamte vamte, nigde nista sve Ok , vratih se u kucu tj krevet ali san nece na oci. Jutros dosao na posao, kolega tj komsija koji je na 5min od mene, rece mi da su lopovi upali u kucu koja je prekoputa njegove, vlasnici nista nisu culi ni primetili.....bem ti lopove da ti bem. Da li su lopovi nesto odneli? Jos ako su osigurani, eto njima lepe zaradice. Bravo. Neka je sa srecom. Nadam se da ces biti zadovoljan.Hvala, nadam se da će hoću...A za lopove, samo pu pu daleko bilo.... Samo ata na sigurno , i nema brige. Svaka cast na volji iskreno mrzelo bi me da sve to navlacim na sebe od opreme za par kilometara voznje zbog posla a i jutros je bilo dosta poledice nar u ns..meni sve ispod 10tak stepeni nije prijatno na motoru Ma gde da navlacim koje kakve stvari na mene. I ovo sto oblacim na sebe mi je muka kad moram da idem napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koliko se secam vi ste prosle godine isli na sajam koji to datum bese?Kupujem kacigu pa sam u tripu da cu tamo jeftinije proci sajamski popust i to hmmm sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Decembar 15, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sajam je bio negde krajem marta i ima neki popust ali nzm tacno koliko se krece sve msm 10% mada i zimi vijaj ima dosta po radnjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 15, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja čak mislim da su sada "žešći" popusti nego tada. Jer po savetima ovih starijih bajkera oprema se nabavlja do januara posle počinju cene da skaču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 15, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje vozim po sluzbenoj duznosti.... Radim kao kurir i predjem dnevno od 5 do 10km Idem i kolima ali ne vredi, i onako mala plata ode na benzin, skut je jedini spas, teracu do snega.. Vec u par navrata sam nailazio na poledicu, ujutru ide do -5, vrlo mi lepo pali skuter s obzirom da ga cesto ostavim napolju da prenoci.. Od opreme sve I da, mrzi me da navlacim sve stalno ali mnogo je hladno pa moram.. Bez rukavica ni minut ne mogu.. Par fotkica od pre desetak dana, vikend voznjica da se iskoriste slobodni dani.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Decembar 15, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...