panta_kg 687 Napisano Januar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno za vajat ili nesto slicno jer cu tamo doci zbog vas i da vas vidim a ne da se kvalitetno nakrkam.po meni ako ne u orascu treba da se skupimo negde gde imamo koliko toliko privatnosti.sto se tice MBa on od svega ima dobru klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god ocete , ja sam samo dao predlog kao i ostali , po meni je klopa najbitnija ... za druzenje i atmosferu se ne brinem , kad smo mi iz MSC-a u pitanju.. MIR BOZIJI , HRISTOS SE RODI ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Culle-tov bivsi motor na oglasima http://www.polovniau...257549/sym_125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 8, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Пошто је београђанима у принципу свеједно где ће бити зимско дружење,јер су у средини а и организоваће се са превозом ..дајте да ми који смо са страна нађемо неко најбезболније место за све да не буде опет да имамо неки тамо и назад 300 + км ... што се мене тиче може да буде и негде у БГ,нпр. Трпеза,или било где ипак нам је онда свима на отприлике 100 км у правцу који смо са стране и због доласка и због одласка .. у овом случају БГ екипи ће бити врх!!! колико незванично сазнајем то ће бити 18.01??? Ајмо да се договоримо полако .. молим и остале ''провинцијалце'' да се изјасне!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan + za "Trpezu" , sto se mene tice pun pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16144 Napisano Januar 8, 2014 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gde god da se ide, BG - SD - NS - KV.... Atanackovici dolaze u punom sastavu. Nemam nikakvih prohteva, u Trpezi ste bili, videli kako stoje stvari i nadam se zadovoljnih stomaka otisli....kako god se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 8, 2014 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Posto je najveci broj clanova MSC-a iz BGD-a,idemo sad zimski susret u Beogradu.Pa cemo posle ...sledeci grad je cini mi se Novi Sad po broju clanova ici u Novi Sad u neki restoran...pa tako redom Kragujevac,Cacak,Krusevac i td obilazicemo gradove ove lepe nase Srbije.Restoran moze Trpeza a moze i neki drugi ako neko ima predlog. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 8, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Брат Црни је конструктиван као и увек!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Culle-tov bivsi motor na oglasima http://www.polovniau...257549/sym_125/ Kakvih prodavaca lazova ima, sacuvaj Boze ( e sad, da li ovde ide malo ili veliko slovo, to ni neki lektori ne znaju. Uglavnom vernici pisu velikim, ateisti malim : ) Prvi vlasnik, servisna knjiga, predjenih 8500km. Mislim da je i za godiste slagao (2007.) Platio ga 920e, dinara nije ulozio i sad trazi 1200e. Za voznju se prijavljujem ako bude u nedelju, dok mi je za kafanu potpuno svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 8, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Што се мене тиче.... Списак ....и пријаве...да кренемо на време... Ако се Алексанто слаже 18.01.2014.г. Трпеза или шта се већ договоримо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16144 Napisano Januar 8, 2014 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih predloga restoran Trpeza .... u mom komsiluku, provereno dobro restoran Mali Raj .... bio nisam al sam od vise njih cuo reci hvale Popov predlog primamljivo izgleda Babina reka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 8, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Trpeza je keva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jer voznja u nedelju ? Gde se ide , moze li ko malo konkretnije da kaze nesto o voznji ? btw ako bude ovakva magla nista od toga ... zajebite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Peđa sinak opusti se.... Pročitaj Sašin potpis i sve će ti se samo kasti....Pozitivan stav je nabitniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 8, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Овде сам био и могу вам рећи да је тотални фул....било је нас неколико и већина је јела неки сач и било је первертидо. Ово је мој скромни допринос! Е да.....могу вам рећи и да је "мали рај" који се налази између Панчева и Београда (стари пут) такође одличан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji Sasa ? Kakav potpis ? Ja sam opusten , sta ti je .. jer smem da pitam lepo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisi skapirao pošalicu, nema veze , Neće biti magle za vikend to je važno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 8, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Пеки сине ја би сад претукао Ђуру зато што те прозива :lol: Ниси скапирао фору.....није ни битно.....батинај га! ЛМ....нитро за моторе....додуше био у скуџи....НИТРО 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Januar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ЛМ....нитро за моторе....додуше био у скуџи....НИТРО Видео бре који идиотизам,има и занимљивијих начина да се оде до гробља Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje , odustacu za ovu voznju ... jer mi je 11og subota radna na fakultetu ... Jedino ako se organizuje to u nedelju i dan bude ODLICAN , onda cu se izjasniti ... Do tada pozdrav vidimo se na druzenju 18-og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih predloga restoran Trpeza .... u mom komsiluku, provereno dobro restoran Mali Raj .... bio nisam al sam od vise njih cuo reci hvale Popov predlog primamljivo izgleda Babina reka Uuuuuuu da, Babina reka izuva koliko je dobra klopa tamo! A i sam restoran je baš lep. Moj glas ide za Babu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na voznju necu ici jer nemam gumu, ali za zimsko druzenje sam cekiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 9, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,ja sam pitao u temi za dogovoaranje voznji da li ima sad neko da se voza za vikend a sad snimim da se ovde dogovarate. Kopam ovde ali ne mogu da skapiram: -Ima li ili nema voznje sad za vikend??? -Kad se krece??? P.S.Objasnio mi je Alexanto u drugoj temi.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4990 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari (i drugar'ce) tema za prijavu za zimsko druženje je aktivna pa izvol'te... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/88664-zimsko-druzenje-maxi-scooter-cluba/page__pid__1588065__st__140#entry1588065 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=vPGUUc1pyAY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...