kneža 77 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je pala prva zvanicna voznja. Moja ljepsa polovina i ja odlucili smo se provozati do manastira Mostanica udaljenog od Prijedora nekih 45km. Usput smo stali da se fotografisemo pokraj spomenika podignutom prvom Partizanskom aerodromu. Evo dodjosmo i do manastira Pored manastira se nalazi i jedno predivno izletiste Nazalost nismo mogli dugo uzivati u ovoj divnoj prirodi i ljepotama manastira, morali smo zuriti kuci jer je poceo jak vjetar da duva i oblaci se spustise. Srecno stigosmo kuci, gospodja odusevljena voznjom ( vise ne zvoca zbog kupovine motora ). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cisto da se javim, nikog nema pa samo da pitam jesmo li zivi i zdravi, a Boga mi i nostalgija me puca za Dream team Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam u Glibovcu, selu blizu S.Palanke na slavi kod kolege. Sent from Tadžikistan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ustajem jutros u gorepomenutom selu .... 06h ptičice cvrkuću, sobom se širi miris trave ( ne one trave ) ... pravo jutro na selu .... Odlazim da mu ga dam po umivanju i pranju zubića. 5 minuta kasnije izlazim a napolju potop ... Da li da ostavim motorče kod drugara, dođem na posao busem ( vožnja od 1,5h ) i vratim se naknadno po njega ( još jedna vožnja od 1,5h ) .... Normalno i shodno svojim godinama je trebalo da postupim tako ... Ali neeeee, mene je vuklo da probam da vozim po kiši pa kud puklo ... I bilo je jače od mene pa navukov odelce, neke kese na patike i voziii 70 km po pljusku. Posledica toga je mokra guza i čarape ali i kez na mom licu kad su mi koleginice rekle da sam nenormalan (mada je ovo i medicinski potvrđeno). 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan http://izklop.com/?u...a=open&id=85498 covek je bog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Фанки братеееееее сви смо добро хвала богу хвала што бринеш !!! а ти Ђуро свака част то је дух МСЦ и киша не постоји за нас!!! Гуза ће се осуши али колегинице ће тек сад да постану влажне када те виде сваки пут!!! е сад замисли то исто и доле у виду дисталне саливације!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 974 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 449 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Hm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16158 Napisano Maj 23, 2013 Integrisan, 9336 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to najavljuju neke novine ili cisto onako umetnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 23, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Velik si ti direktore ovo...nisu skuteri za tebe:-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Boriša nešto razmišljam ... Jesi li uKLEt ili zaKLEt ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 23, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe dobro da nisam proKLEt....mada vec razmisljam da povecam kubikazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Није то за тебе Алексанто,некако ти је мали.Боље ти стоји онај Сим са сајма Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da izvineš, samo nek' Atlantic služi, neću se buniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 23, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan glibovac..mogao si prackom da se dobacis do mene u s.palanci kod koga si bio mozda ga znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sto je vise gledam sve mi lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan prelep je al ispada iz koncepta skutera, vise lici na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan konacno kompletirao i torbe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam tamo od 11-15 ko oce nek dodje da se druzimo http://forum.bjbiker...20#entry1498632 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bugi....jel su te rucke koje imas one od 10 evrica? Interesuje me posto hocu da menjam na atlanticu a takve mi deluju ok?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bugi....jel su te rucke koje imas one od 10 evrica? Interesuje me posto hocu da menjam na atlanticu a takve mi deluju ok?! jesu....mada moj ti savet da uzmes neke kvalitetnije...sta znam ja nesto nisam zadovoljan....sutra mi stizu od sundjera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 26, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Паде кратка вожња између два интервала пљускова ...мало до Инђије код нашег Зокија познатог као Бургман75 и наравно код нашег БЈБ другара Мишкета!!! Мало сели,попричали по коју... слике нема јер је у кафићу било јако тамно због облака и кише која је у међувремену опет пала...и која ме сачекала у Ср.Карловцима Али наравно да сам ја са мојим АА био бржи и јачи од кише!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Maj 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi smo se malo družili sinoć, pobegoh na vreme Vid' MSC Mačke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sine Aleksa jesi li ovu sliku dubio u kamenu dletom i čekićem ili si slikao telefonom od 600 evara ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Maj 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije S3 600 evra Bilo je dosta mračno a i ja sam se smejao kao blesav pa mi se tresla ruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A sinoć ti "uvatim" u kadar još jednog člana MSC-a, ali 20-tak km zapadnije ... On slika devojke klečeći on slika devojke saginjući se a onda se naslađuje dok ih gleda u ekranu fotoaparata a onda shvati da je u Paparazzo poteri 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...