Carlito. 183 Napisano Januar 6, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan i tako se Arsa i ja slucajno sreli da operemo ljubimce. Mini ili maxi susret, svaki je lek za dusu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vraćaju se cura i dečko iz diska, dečko stane ispred njene zgrade, osloni se jednom rukom na zid...-Ajd mi ga puši?-Neću, videće nas neko.-Ma neće, ajd mi ga puši.-Ne mogu jbt, videće nas.-A daj, puši mi gaa.-Ne!-A daj puši.Uto se pojavi njena mladja sestra:"Reko ti je tata da mu ga pušiš, ili da mu ga ja pušim, ili da mama siđe dole da mu ga puši, samo neka skloni ruku s interfona, ne možemo da spavamo.!!xDD 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas DANAS si se setio da ispricas toliko vulgarni vic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan To si rek'o!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.svijetskutera.com/test-piaggio-x10-350-ie/2012/07/18/ Dobra sprava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 6, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas DANAS si se setio da ispricas toliko vulgarni vic I breeeee,a si na kraj srca.Pa nije usao u crkvu i pricao vic.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas DANAS si se setio da ispricas toliko vulgarni vic I breeeee,a si na kraj srca.Pa nije usao u crkvu i pricao vic.... E bas ti hvala ja mislio bjb je crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Januar 6, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.svijetsku...-ie/2012/07/18/ Dobra sprava Jest vala, na ovoj slici deluje kao da je cetkicom naslikan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćaju se cura i dečko iz diska, dečko stane ispred njene zgrade, osloni se jednom rukom na zid...-Ajd mi ga puši?-Neću, videće nas neko.-Ma neće, ajd mi ga puši.-Ne mogu jbt, videće nas.-A daj, puši mi gaa.-Ne!-A daj puši.Uto se pojavi njena mladja sestra:"Reko ti je tata da mu ga pušiš, ili da mu ga ja pušim, ili da mama siđe dole da mu ga puši, samo neka skloni ruku s interfona, ne možemo da spavamo.!!xDD Odlican! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan X10 Lepa masina, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad osedlam svog metalnog konja i osetim miris pun oktana, nista ti drugo pozeleo ne bi, osim onog sto zelim i sebi! Lepo vreme, veliku brzinu, a i srecu da nasi ne brinu. Kacigu na glavu motor nek te vodi, Mir Boziji, Hristos se rodi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na telefon mi Bozicne poruke stizu. Za rucak sam jeo pecurke i rizu, a za veceru prepecena stuka, pred izlazak nikada ne jedem crnog luka. Hristos se rodi! Nidje veze... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan HRISTOS SE RODI,srecan Bozic drugari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan VAISTINU SE RODI! Sve najbolje bratijo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Januar 7, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide nikako da se visi po forumu i prže jaja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 7, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Srećan božić oklopnici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Januar 7, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Srecan Bozic svima koji slave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan vaistinu se rodi.. srecan bozic svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Bozic , Hristos se rodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan BauctuHy ce pogy!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale888 3 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprillia 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, zivim u bg, vozim aprillia 500 scooter, zivim i radim u bg, danas sam postao član bjbikers, pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vam Bozic.drugari . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...