noxy91 122 Napisano Decembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan...sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 5, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve naj, naj ,naj drugari .... vozili se 100 god. ,a i ja sa Vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko da prozbori o mom motoru nesto ili ce te narednih 10 strana da cestitate rodjendane >> MOREEE. Sala naravno ma da sam ocekivao bar neki komentar, nadao sam se sta cu :aha::lol::lol::lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e da sta mislite o ovim folijam jeli bolje od farbanja mislim cuo sam da su ok al da se odlepljuju. Mada mozes od motora lutku da napravis za manje pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slike tvog motora su u vrtlogu ovih cestitki, pa su odavno vec na par strana iza Decembarcima srecan rodjendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan AKO NEKOM TREBA POMOC OKO KUCE IMAM PRAVU OSOBU ZA VAS DA VAM POPRAVI SVE STO TREBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko da prozbori o mom motoru nesto ili ce te narednih 10 strana da cestitate rodjendane >> MOREEE. Sala naravno ma da sam ocekivao bar neki komentar, nadao sam se sta cu :aha::lol::lol::lol: Ništa to ne valja, sve bi ja tu menj"o!!! (šala naravno) Inače slavljenicima,(po svim osnovama)- sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan AKO NEKOM TREBA POMOC OKO KUCE IMAM PRAVU OSOBU ZA VAS DA VAM POPRAVI SVE STO TREBA E šinko , šumnjam da moja pemžija može vako nešto da podnese..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan lep skuter rade..bas lep! do duse kilometraza je pod znakom pitanja, ali najvaznije je da je agregat ok..... nego, kakav ti je ovo avatar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan lep skuter rade..bas lep! do duse kilometraza je pod znakom pitanja, ali najvaznije je da je agregat ok..... nego, kakav ti je ovo avatar? Pazi ocuvan je lepo ide ne trosi ulje e sad za ostalo ne znam :-) inace avatar je moj posao za tri meseca. Bar su takve najave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 7, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na policiskoj sam obuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan lep skuter rade..bas lep! do duse kilometraza je pod znakom pitanja, ali najvaznije je da je agregat ok..... nego, kakav ti je ovo avatar? Pazi ocuvan je lepo ide ne trosi ulje e sad za ostalo ne znam :-) inace avatar je moj posao za tri meseca. Bar su takve najave Sa srecom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Furas izmedju cunjeva na betonskom terenu iznad sale u centru u Kamenici, provlacis se ispod mreze za odbojku, koju malo podignu... sve to na onim Bmw r 65 uglavnom bez farova, pa vam onda daju to sto ces-te voziti Na policiskoj sam obuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 9, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno se razmisljam da testiram masinu po snegu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa sinocne BJB zurke Najbolje od svega je sto smo se pakirali na veliki parking na Adi pa smo beskonacno pesacili do ugovorenog mesta pa nas je u povratku malo usporavao nagomilani sneg al sve u svemu odlicna voznja do tri ujutru sa SuperPop-om, Motor_Che-om, Djurasinom, Aleksom i naravno nabrzi medju nama sa kompletnom opremom Culletom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo toplih pozdrava i od mene... Zna se ko je bio glavni party baja i glavni baja sa nagrad (ic) om ostale baje ovo je dokaz da smo ga na lutriji po.... i od tuge malko popili i obraz nam je POP osvetlao...Čestitamo srećnom dobitniku 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 9, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, koju posluku porati http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RoN-_L_H9FI#! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 9, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 'bem ti idilu zimsku!!! Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, koju posluku porati http://www.youtube.c...&v=RoN-_L_H9FI#! Stvarno ne znam kakav treba da budes pa da probas ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od svih dana u godini, draga i ja juče odosmo da kupimo tepihe. Povratak iz NS uspešan iz trećeg pokušaja (preko auto puta, Šajkaša i Đurđeva) jer su prva dva pokušaja propala zbog kilometarskih kolona prema Kaću i Temerinu... Bitno je da smo stigli kući. I tepisi su postavljeni. Sinoć dva sata čišćenja snega a danas skoro tri sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste nasli pravi momenT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek su sa srećom novi tepisi i da se deca igraju na njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Od svih dana u godini, draga i ja juče odosmo da kupimo tepihe. Povratak iz NS uspešan iz trećeg pokušaja (preko auto puta, Šajkaša i Đurđeva) jer su prva dva pokušaja propala zbog kilometarskih kolona prema Kaću i Temerinu... Bitno je da smo stigli kući. I tepisi su postavljeni. Sinoć dva sata čišćenja snega a danas skoro tri sata. Sto niste isli motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 9, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc nista nisam cistio, zato danas lopatao dok ruke nisu do kolena dosle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Decembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekao da prođe raonik ulicom, pa onda lopatao trotoar (20m dužine), jer obično svi u ulici počistimo, a onda g-din raonik nam sve sa ulice vrati nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...