rohirrim 187 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti da bude uspesna kupovina kao sto su kolege vec napisale. a posle da se hvalis ovde pred ovim atlanticima ma razmisljao i ja o atlanticu ali resio da malo razbijem trend kupovine atlantica inace ce da preimenuju MSC u atlantic skuter klub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć Alex i ja lečili stres od posla jednom dvosatnom vožnjicom u večernjim satima....Classic vs. Sprint = 1:0 Sprint je poletniji dosta, ali Classic je fotelja, udobniji i stabilniji - to je moje misljenje. Sinoc smo se zamenili na jednom delu puta, devojka i ja smo se smestili na Sprinta, totalno druga prica, verovatno je sa sitnijim ljudima drugacije, ali mi smo se gurali, dok na Classicu nema tih problema uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz vlado dobro doso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @Djuxy ded objasni taj rezultat za nas sa jeftinijom ulaznicom Pa kao što je Alex rekao, za ovih 600km koliko sam prešao sa njim i dalje mi je malo nestabilan, kada na putu ima uzdužnih rupa (malo je glupa formulacija ali nadam se da me razumete), ja se i dalje tripujem da sam se predugo vozio na 16-icama, pa su mi ove 14" premale, možda je to samo trenutno videćemo, ali kad sedoh na Classica skroz se stabilnije osećam i baš mi je legao na prvu vožnju..Sprint je na dobrom putu bez rupa, čak i pri većim brzinama, sasvim dobar i upravljiv, ali kada su tu rupe...nekako mi beži prednji kraj skutera.... Ostatk review-a očekujte vrlo skoro jer sam hteo da ga provozam par stotina km, da ne bude opis na prvu loptu već malo realniji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne Djuxy, necu da se trampim sa tobom! Na uzduzne rupe tj neravnine je mislio na ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Alex sve zaboravim da ti kažem, pa rekoh da te sad ovako opletem Kupi bre devojčici neku ljudsku kacigu, nemoj više onu srebrnu šerpu da nosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo utanjio s parama, otisle su vecinom na opravke Atlantica, u kog, inace, nije bilo ulaganja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo utanjio s parama... Aj među nama a koliko si uložio u Beverly-ja pre nego što si odlučio da ga prodaš ? Ali da niko drugi ne čuje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To ga i muči i zato pati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aleks, aj kad više "nebude" ulaganja u atlantika da mi ga prodaš, naravno ispod cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nema vise ulaganja, gotovo je. Da budem na nuli bilo bi oko 2.700e. Djuxy, ulaganje u Beverly..ne spominji mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ....za nas sa jeftinijom ulaznicom... Zaboravih...Trigg ...stara dobra fora...lajkujem i tebe i Šilju i komentatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 17, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e zaista sam razocaran kako ljudi ne cene dobar savet..onaj decak sto sam mu lepo srocio biznis plan, nije me poslusao...i sad, posle 4 meseca ima samo 300e....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, kazni ga tako što ćeš ići sa njim kada bude išao da kupi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne smetam da vam se pradstavim i ja Dragan 45 godina vozim Beverly 250ie i nadam se da ćo se voziti sa vama (Da vidim kakvo je to ludo društvo) Inače posedujem i kombi pa ako nekom bude potreban prevoz tu sam. Pu Pu Pu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dragane, dobrodosao. ps: da nisi mozda kolega geodeta, zbog nicka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dragane, koje je boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Crne boje a nick je zbog ljubavi prema fotografiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan cim su stare bevke otiisle iz MSC-a odma nove dolaze. pozdrav za novog sektasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Maj 17, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Profesor 500 danas je postao profesor 250 .) Jurio sam 500 BV ,ali danas mi je drugar napravio ponudu koja se ne odbija.) eto me Maximalizovah se Beverly 250 slike sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i puno lepih km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam za boju zato sto sam ja pre 20-ak dana prodao jedan od 250cm3, coveku koji se takodje zove Dragan..pa reko da nije svet bas toliko mali. Profesore menjaj u nicku brojku, i motor bi bio red da dopises. Mada kako je krenulo, kroz godinu dana ce i novi Beverlisti potraziti nesto vece, jace, sire..itd..tako je i sa nama bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Taman smo se rešili starih Beverlijaša kad eto ih novi... Pozdrav novim koleZama i biće mi drago da nam se pridružite. Eto prilike već 27. na MAXI vožnji do Djerdapa... Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Alex bgd oko pola 9 stojim ispred hotela nevski i masem ti da stanes a ti ode kao da me nisi ni video ....najbolje je bilo da ti skocim pod motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uobrazilo se to kako se nakupilo kubika i kilovata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...