NeCi 176 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan sa malim zakasnjenjem.. i od mene cestitke, sve najbolje Zekane! :zdravo: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zekane, da si ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 15, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam drugari...sjajni ste...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan epa ovako drugari iz zezanja ja stavih bevku u oglase da vidim kakvo ce interesovanje da bude i posle par nedelja da se niko nije javljao,ja mislio nema nista od te prodaje ali ne lezi vraze javi se decko nasli se video motor i pade dogovor da on meni 2300 jura a ja njemu beva (sutra realizacija dogovora). iskreno ne znam da li sam srecan ili ne. Ali znam da mi sada sledi muka da izaberem novog konjica. samo je problem jel jos ne znam da li ostajem na 250cc (neki Xciting) ili idem na 500cc . u svakom slucaju blizi sam 500cc a u uzi krug je usla X9 http://www.polovniautomobili.com/oglas2177682/piaggio_x9_500_ie_evolution/ tako da se nadam da cu uspeti ovih dana da odem i pogledam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan epa ovako drugari iz zezanja ja stavih bevku u oglase da vidim kakvo ce interesovanje da bude i posle par nedelja da se niko nije javljao,ja mislio nema nista od te prodaje ali ne lezi vraze javi se decko nasli se video motor i pade dogovor da on meni 2300 jura a ja njemu beva (sutra realizacija dogovora). iskreno ne znam da li sam srecan ili ne. Ali znam da mi sada sledi muka da izaberem novog konjica. samo je problem jel jos ne znam da li ostajem na 250cc (neki Xciting) ili idem na 500cc . u svakom slucaju blizi sam 500cc a u uzi krug je usla X9 http://www.polovniau...0_ie_evolution/ tako da se nadam da cu uspeti ovih dana da odem i pogledam je. Bas lepo od tebe zoves na voznju ali kao suvozac.Lepa X9-ka.Srecno u potrazi za novim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju blizi sam 500cc a u uzi krug je usla X9 http://www.polovniautomobili.com/oglas2177682/piaggio_x9_500_ie_evolution/ tako da se nadam da cu uspeti ovih dana da odem i pogledam je. Ovako sa slika deluje da je gre'ota propustiti ovu 9-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan a i meni i snajki tako izgleda samo ako sam odem ima oci da mi zacakle i samo da dam pare pa cu morati da nadjem nekog pametnijeg i mirnijeg da mi pravi drustvo pa da uspemo malo da skinemo cenu. pa da ga na Djerdaskoj vozni i probamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ode zadnji iz Beverly jata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u Žablju na susretu 4 komada a ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ode zadnji iz Beverly jata.... a realno i nije to neki motor, cista sminka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u Žablju na susretu 4 komada a ove godine ali znas koliko konja ce ti dovedemo ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u Žablju na susretu 4 komada a ove godine Ali zato Atlantista ove godine sve vise.Samo ako izvezu masine od majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan blokada saobracaja u zablju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u Žablju na susretu 4 komada a ove godine Ali zato Atlantista ove godine sve vise.Samo ako izvezu masine od majstora hi hi hi hi bolje da ne komentarisemo bilo sta protiv AA da ne budemo proterani iz MSC :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Ode zadnji iz Beverly jata.... a sta ces kud svi beverlisti tu i ja samo ja ostao u piaggio jatu tj nadam se da cu ostati. a mislim da ce sada biti mnogo vise konja kada se sve sabere posto smo mahom svi presli u jato 500 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 15, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan epa ovako drugari iz zezanja ja stavih bevku u oglase da vidim kakvo ce interesovanje da bude i posle par nedelja da se niko nije javljao,ja mislio nema nista od te prodaje ali ne lezi vraze javi se decko nasli se video motor i pade dogovor da on meni 2300 jura a ja njemu beva (sutra realizacija dogovora). iskreno ne znam da li sam srecan ili ne. Ali znam da mi sada sledi muka da izaberem novog konjica. samo je problem jel jos ne znam da li ostajem na 250cc (neki Xciting) ili idem na 500cc . u svakom slucaju blizi sam 500cc a u uzi krug je usla X9 http://www.polovniau...0_ie_evolution/ tako da se nadam da cu uspeti ovih dana da odem i pogledam je. pusti prodavci sve dobre andjeoske duse,urade ful servise i sve novo stave,pa stave u oglas,samo da kupis i vozis,ustede ti 200-300e i cimanje po majstorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 15, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan idem ja sa tobom, verovato ce i alex , djuksi, uvek veseli pop.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo svi djuture, samo nemoj ko Zeka da probna voznja traje 20 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan lep je ovaj x9, samo mu obavezno probaj svu elektroniku, jer kod njih (model 500ccm) ona zna da pravi probleme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 15, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Idemo svi djuture, samo nemoj ko Zeka da probna voznja traje 20 min Ma opet cela ekipa kao za Zekana samo sto nam je ovo blize. Dobro kaze noxy91 njima je elektronika glavna mana to mi je potvrdilo vise ljudi koji i dan danas voze te iste X9. Promenio Maj 15, 2012 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neko ideju koliko bi kostalo da se napravi ovakav vizir?Meni je ovaj sto je sada na AA mali, tj. mnogo mi bije vetar u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ovo malo govance sto se kaci na vizir kosta 100e u Nemackoj isto koliko i vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 15, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kad idemo da gledamo motor??? Jel cekamo da se razvedri li cemo po kisi? Proslu kupovinu sam propustio, ovu necu A sto se vizira tice, najbolje se provozaj do Ivana, kazi mu sta imas na umu da uradis pa ce ti reci koliko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Kad idemo da gledamo motor??? Jel cekamo da se razvedri li cemo po kisi? Proslu kupovinu sam propustio, ovu necu A sto se vizira tice, najbolje se provozaj do Ivana, kazi mu sta imas na umu da uradis pa ce ti reci koliko je. Pa ovako danas bi trebalo da se zavrsi dogovor t.j. Izvrsi zamena on meni novcanice ja njemu beva. Pa je moj plan da u petak ili najkasnije vikend bacim pogled na x9. Sva pomoc je dobro dosla jel nesto nisam mehanicki potkovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...