Djuxy 1752 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan malo smo se danas vozili po dvoristu da se dete od malih nogu uci da voli motore ..... A usta je stavio ko da oće da kaže brm, brm.... Ljubi ga tata.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.honda-srbija.rs/code/navigate.php?Id=63&MotoModelId=7&MotoVerzId=29# mislim da bi ovo bilo idealno prevozno sredstvo ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 12, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Evo Kawe u fabričkom stanju kod mene u dvorištu ljudi...i diskovi su fabrički P.S. Na ovoj poslednjoj slici se vidi neki zeleniš u nekoj bočici...jbga svaka Kawa ima nekog zelenila na sebi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Maj 12, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.honda-srbija.rs/code/navigate.php?Id=63&MotoModelId=7&MotoVerzId=29# mislim da bi ovo bilo idealno prevozno sredstvo ...... video sam baš pre neki dan jednu parkiranu kod cvetnog trga, pa sam lepo zagledao. izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan sharky, kawa izgleda bas bas ocuvano. jel to bila zamena "glava za glavu" za Atlantic ili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 12, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš glava za glavu ali je blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš glava za glavu ali je blizu Ma nek je sretna prinova, da se dugo navozaš, bitno da si ti zadovoljan sa kombinacijom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 12, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nadam se da hoću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Maj 13, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja znam da hoces,jos da te onaj vlasnik dripac nije iscimao sa registracijom. :-) te nema Lk te ovo,ono :-) da se lepo navozas . Ja vozim kawe 5g vec,ocuvaniju nisam video! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan e bre SharkY, taman smo poceli da se druzimo a ti napusti sektu. nek te lepo sluzi kawa i lepo da se navozas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 13, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja znam da hoces,jos da te onaj vlasnik dripac nije iscimao sa registracijom. :-) te nema Lk te ovo,ono :-) da se lepo navozas . Ja vozim kawe 5g vec,ocuvaniju nisam video! Sreća da smo i vlasnik i ja Zemunci pa smo se lako razumeli @dadinho: Hvala druže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem Zeki rodjendan, rodjendan, rodjendan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već "obavio" čestitku preko SMS-a a evo i ovde: Srećan Rođendanaaaac !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Zekane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine svadba a 2014 puno malih zečeva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan zeko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine svadba a 2014 puno malih zečeva srecan rodjendan druze...pa se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan zekane da si nam ziv i zdrav jos 100 godina pa i mi sa tobom .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama, uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 13, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugariiiiiii punoooooo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan zekane da si nam ziv i zdrav i puno lepih kilometara sa atlanticom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 13, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Maj 13, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šarki zamalo da promaši. a zeki i ovim putem srećan rođendan. svratiću ovih dana da ti donesem "poklon" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan zekane sve najlepse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sa malim zakasnjenjem.. i od mene cestitke, sve najbolje Zekane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...