alexanto 4911 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan He, he, ne smem ni da pričam... 4,66 na 100 km. Dvoje sa sve koferima. Tempo: Žabalj - BG 100-120, BG - Vršac 80-90 i Vršac - Žabalj 100-130... :jee: Takvim tempom bi potrošnja i bez bočnih kofera bila 4,2 - 4,4 na 100 km tako da sam vrlo zadovoljan i srećan po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 3, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se nadam da mi sa Kinezima ne kvarimo prosek pored toliko Atlantica , a onaj Zekin SYMeon i bce moj kad tad ja ga stavio u oglase! sad ce slike, veliki vodjo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 3, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan stavio si bocne kofere? jel sad sirok kao fica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2022 Napisano Maj 3, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam kljuc od Suzukija pa se ovih dana vozim na Bevu 200. Joj koja milina kad ne mora da se salta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 3, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma vaziiiiiiii, izgubio kljuc..ccccccc...zasto lepo ne priznas da hoces da nam se pridruzis...a ne da smisljas takvu pricu........ urednice, stidi seeeeeeeeeeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan stavio si bocne kofere? jel sad sirok kao fica Otvaram kapiju kad prolazim k'o traktor s' prikolicom da prolazi... Jes' malko poširok ali meni se sviđaaaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 3, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde slika sa bočnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima nešto slika sa starim sedištem. Urađeno je novo sedište sa crvenim kederima, pomereno u nazad za 6 cm, sa dodatkom za suvozača, povišen korman, naslon za kofer sa vezom Atlantic 500, promenjeni kederi na tunel torbi (sad su crveni kao na sedištu), stavljeni novi retrovizori, urađeni stikeri za bočne kofere (sad umesto Kappa piše Atlantic 500). Imam još nešto sitnica da obavim na njemu (roštilj za kofer, štopaljka u koferu, drnadlica za sva 4 migavca sa panic modovima, presvlačenje nogostupa suvozača u karbon i par sitnica za auspuh...) pa ću sve da postavim u Operaciju Atlantic pošto sam sve radove isfotkao i detaljno ću da ih opišem... A šlag na torti će biti foto sešn još neviđen u maxi podforumu gde ću detaljno predstaviti najnoviji izgled mog ljubimca. Malo strpljenja, biće sve zabeleženo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan ooooooooooooo dobri ljudi... eto i mene posle malo vise vremena. 1 MAJ TEST VOZNJA! ZRENJANIN-VRSAC-CRVENA CRKVA-BELA CRKVA- BANATSKA PALANKA- STARA PALANKA- I NAZAD GORE NA VRSACKI BREG PA KUCI. 308KM SA PINIM TANKOM KRENUO STO JE 12L A VRATIO SE KUCI SA CREVOM IZVADJENOM 1,3 LITROM... REZERVOAR SUV! ZNACI 3,NESTO NA 100KM SUPRUGA I JA SA STVARIMA NA 110-115 PROSEK. JAKO ZADOVOLJAN PONASANJEM HONDE NA OTVORENOM POGOTOVO LEZANJEM U LEPIM KRIVINAMA. NEMA VIBRACIJA, ZANOSENJA, I OSTALIH ZAVRZLAMA, SECE VETAR SAMO TAKO. ODUSEVLJEN SAM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da te motor služi i da si zadovoljan al' što vičeš toliko, nismo gluvi. (velika slova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 3, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari...jedan novi Atlantic je ušao u sektu a jedan je izašao...tj ja sam izašao iz Atlantic sekte. Da ne širim mnogo priču, zamenio sam Atlantica za GPZ 500s (ali ovaj put sa 60 konja, pošto je prethodni imao oko 35). Nikako vas ne napuštam u druženju (ako me ne izbacite sada ) samo sam zamenio motor. Motor je kao čaša, uzeo sam opet od istog čoveka tj mog majstora. Sharky je isti onaj stari samo sa malo oštrijim zubima. @ Sale ako kažeš da skidam sve oznake MSC-a sa profila, će skinem...odluka je na tebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se menjaju motori kao čarape... Sve me sramota što i ja ne menjam. Neka on tebe brate služi dobro a ekipa je uvek spremna i rada za pojačanje, što na kaiš što na lanac... Sve je to na dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Sale ako kažeš da skidam sve oznake MSC-a sa profila, će skinem...odluka je na tebi... Na šta ja tebi ličim - na babarogu... Ti si naš brat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da te motor služi i da si zadovoljan al' što vičeš toliko, nismo gluvi. (velika slova) Kucam ali ne gledam sta i kako kucam pa enter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima li negde slika sa bočnim? Normalno da ima Jel dosta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 3, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan @ Sale ako kažeš da skidam sve oznake MSC-a sa profila, će skinem...odluka je na tebi... Na šta ja tebi ličim - na babarogu... Ti si naš brat. Družićemo se mi i vozati još ihahaj Kakva reč "ihahaj"... A to za babaroge...pa ne znam baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Maj 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...xexe, obrlatismo još jednog skuteraša :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 4, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ih bre pa ono je sad prekookeanski brod u Alexantovim šakama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan obrlatismo i mi ovog što šatro izgubi ključ, tako da smo jedan 1-1 :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...xexe, obrlatismo još jednog skuteraša :lol: Eee moj Rajko to je bitka koju ne možete da dobijete nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 4, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan ...xexe, obrlatismo još jednog skuteraša :lol: Lepo se vi zezate na moj račun a ja više ne znam gde mi dupe a gde glava od menjanja motora...na kraju ću da pomislim da mi nisu svi šrafovi zategnuti na fabričku meru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sharky nemaš šta dalje da tražiš....Kada bi video sebe kako impozantno izgledaš u mom retrovizoru nikad više ne bi seo na drugi motor.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 4, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djuxy ali ima jedna lepa izreka..."Zlo govedo, june dovjeka." E to sam ja sam za sebe, ali da ne offujem MSC. To je što je...možda nekada i odrastem...nisam nezadovoljan samo ću, čini mi se, u svom tom procesu pogubiti negde usput ovu ćelavu glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas nova kaciga. Probiker flip up, kao salivena za moju tintaru. Malo me nervira podbradak (nema šanse provući bradu pored njega ) ali obzirom da ja imam problem sa upiranjem klapne kacige u moju bradu na flip up kacigama (k'o da me tata od braće Dalton pravio ) zadovoljan sam njome. Probana je do 120 kmh, buka je prihvatljiva, ima cvike i pripremu za pinlock... Evo i koja slidža sa našim novim objektivom f 1.8 I jedna kako čuči na mojoj ružnoj glavudži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Гос'н председниче, стоји вам ки саливена! Кол'ко пара? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...