alexanto 5135 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eo Prijatelju, da ne bude da sam Duduk. Pošto vidim da ti se sad ispod avatara pojavljuje Advanced Member probaj ponovo - trebalo bi da možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan C! Mrka kapa. Pojavice se... Nigde ne zurim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5135 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Stavi u potpis dok ne uzmogneš pod avatar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 17, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da si duduk, nego da ti je promaklo. Jer sam ja tako lutao dok nisam uspeo da pronadjem. Sta te briga i ako ne mozes da promenis, sad si Advance Member i to je nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Januar 17, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan danas sam se bas po ovom aprilskom suncu lepo izvozao i resio da ne prodajem ga vise i da sredjujem motorce za sebe... imam vec par ideja sad polako ce da krene sredjivanje po mom ukusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji forumasi i braco na dva tocka, eve da se i ja javim. Prethodno sam vozio Majesty DX koji je pravi predstavnik maxi scooter a, a sada vozim Versity koja je konstrukcijski skuter, ali dosta vecih dimenzija i mogu vam reci da mi se svidja. Bas je zivahan motor, mozes da ga bukvalno bacas s leva na desno i obrnuto. Mnogo laksi i sigurniji za voznju od Majesty ja. Ali zato za otvoren put kad vozis Majesty, nepojmljivo je, sedis kao na coperu. Prvi put kad sam otisao sa Majesty na otvoreni put je bilo Nis - Sokobanja i nazad. Bilo je isto kao da sam otisao kolima, a ipak mnogo, mnogo, mnogo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5135 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kolega Nišlija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 18, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Welcome aboard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 18, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Велкам! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 18, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja promenio onaj potpis ili sta je vec. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napokon i ja dobio opciju .... Sada sam i ja se pedigrejem BJB maxiscooter club Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 19, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je limit broj postova 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 20, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mali je to limit.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5135 Napisano Januar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne talasaj, neka nas je što više !!! Kad se omasovimo zamolićemo bandolera da nam napravi i smajlić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 20, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan BJB maxi gde sam ja tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5135 Napisano Januar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U tebe druže ne sumnjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5135 Napisano Januar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6046 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Alexanto: Imas li ti neku sliku ili zvuk da se pohvalis ? " Operacija Atlantic " za slike a video tek kada bude zvuk po mojoj volji. Treba određena podešavanja da se urade po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Januar 21, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan @beverlysta ne bih ja da farbam Majesty-ja vec mog Pantheona http://cdn.bjbikers.com/images/imported/dn/SGJsS_bojau.jpg/ i to sivu plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rodjaci, evo i mene. Mislim da je po Vuku "Maxi Scooter Club" ako vam je to bitno. Ako bi da promenite uradite to dok nas ima jos ovoliko sa nadom da cemo prerasti u moto naciju. Sto se tice farbanja Majesty-ja, prava stvar bi bila kad bi isao prajmerom za plastiku, spric gitom u spreju, smirgla pa tek onda boja.Tako sam ja odradio jedan kofer. Video sam trik kod plasticara kad rade branik.Ona mesta gde promeni plastika boju, npr. ogrebotine na skuteru, ugreju ga fenom pa se plastika izjednaci da ne kazem regenerise. Probaj @Alexanto: Imas li ti neku sliku ili zvuk da se pohvalis ? Mislim da si upravu za ovaj potpis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je po Vuku "Maxi Scooter Club" ako vam je to bitno. Ja sam ga tako i napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 21, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je ono "BJB maxiscooter club" bila fora, a sad tu neki jezički čistunci ovo - ono.... Evo i ja sam prepravio po Vuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...