Alexa90 11577 Napisano Septembar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A piše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio dp 150, a moze sigurno da sklopi 160 koliko je i gravirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Osim što se "prozivamo" čiji je veći i brži, evo i teme o kojoj bi stvarno mogli da razmislimo.. Verovatno nikad nećemo imati neke sponzore, ali mogli bi i mi da u sklopu neke vožnje, jednom godišnje, obiđemo neku od ustanova ovog ili sličnog tipa. Predamo poklone (ili keš..svejedno) malo se družimo sa mališanima. Ne bi to bila neka velika cifra za njih, ali bi bila od srca ... Mislite o tome, pa ako ima predloga da prodiskutujemo na tu temu ... Nekako su mi i danas u mislima ona dečica i njihova srećna lica..i danima će prepričavati kako su se vozila na motoru. djule,sto se mene tice ovo sam iz zeza pisao... a predlog ti je na mestu skroz,treba da osmislimo sta cemo sve obici dogodine, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eee ..evo da podelim neka iskustva sa vama... Odavno sam se "primio" na Yamahu FZ6N i razmišljao da mi to bude sledeći motor, ali sam sad prvi put seo na njega i sedište je tvrdoooooo do bola... Momci koji ga voze mi rekoše da je dobar, ali samo za grad.... Al je otpozadi lep ..otkida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Eee ..evo da podelim neka iskustva sa vama... Odavno sam se "primio" na Yamahu FZ6N i razmišljao da mi to bude sledeći motor, ali sam sad prvi put seo na njega i sedište je tvrdoooooo do bola... Momci koji ga voze mi rekoše da je dobar, ali samo za grad.... Al je otpozadi lep ..otkida За то, што би ти хтео (свестран мотор, а не "градска" тркалица), бољи је Фејзер, са полуоклопом.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Predobri Djura hoće picolovca koji može i na daleke pute da hodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Budimo iskreni, ponekad mi zasmeta što naše "motorčiće" devojke uopšte ne primećuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan umesto FZ6N ti uzmi FZ6F ili s2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ma dok ne primecuju nije problem...gore je ono "aaaaa, ti TO vozis....a ja te razumela da vozis motor" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па Тони Брате, тешко да се теби то дешава.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor birala moja devojka...zato i vozim najruzniji koji postoji Sta ti je predostroznost, a? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја нешто нисам приметио да су припаднице лепшег пола гадљиве на тај модел.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se zajebala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se desilo,ali ne mogu na forum sa kompa,izbacuje mi neku gresku #2000 nije mi dozvoljeno da posetim forum al zato preko tel.mogu. Pomažite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Budimo iskreni, ponekad mi zasmeta što naše "motorčiće" devojke uopšte ne primećuju не бих се сложио !!! Ја не могу да се одбраним ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ја нешто нисам приметио да су припаднице лепшег пола гадљиве на тај модел.... A ni ne bacaju se baš pod njega Budimo iskreni, ponekad mi zasmeta što naše "motorčiće" devojke uopšte ne primećuju не бих се сложио !!! Ја не могу да се одбраним ... Bigi, to je zbog tvog šarma i zmijskog tela, nema to veze sa AA. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја нешто нисам приметио да су припаднице лепшег пола гадљиве на тај модел.... A ni ne bacaju se baš pod njega Budimo iskreni, ponekad mi zasmeta što naše "motorčiće" devojke uopšte ne primećuju не бих се сложио !!! Ја не могу да се одбраним ... Bigi, to je zbog tvog šarma i zmijskog tela, nema to veze sa AA. хахахахаха поготово због твог змијског тела ... откад си набацио тај стомачић изгледаш ко трудна змија!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Septembar 23, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Satelisu, drustvo ce praviti ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljajuci da ne znate o kojim se modelima skutera radi,za koji bi ste rekli da ima najbolji polozaj sedenja (touring voznja sa primesama sportske voznje) 1. 2. 3. 4. pa da vidimo na sta ce ovo da lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 26, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Banditi ajde na jedno ladno od litre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Lik je do skoro bio fabrički srebrn...al ga je nešto uvatilo, pa je odlučio da ga "ulepša"... Sent from avto...njemački 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su to nakazni mitraljezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za MSC cisto da vam ulepsam malo caffe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari svaka pomoc je dobro dosla...http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96263-posao/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ево још која слика са прошлонедељне хуманитарне акције!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...