Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Ко,ми екстра екипа!!!??? Нисмо ми екстра ми смо јединствени и могу многи да нам позавиде на томе!!! Жао ми је што сам морао да идем раније али ... шта да радим тата је данас славио рођендан !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

pozdrav i od mene i izvinjenje za sve sa kojima se nism pozdravio zbog ranijeg odlaska.

a za one reci o Daretu nisam verovao da to neko moze tek tako da kaze.

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

Sjajan dan danas .... Iskreno mi je žao što ga ne privedoh kraju sa ljudima koje cenim i volim, ali ima dana .... :zdravo:

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

A sad da i ja nešto kažem o tom Darku ....

Prvo smo se dogovorili u tri rečenice kad i šta radimo, neverovatno, kakav je to majstor ako bar tri, četiri puta ne dolaziš bezveze, dal ga nema ili je taman rasturio neki lom preko reda i šta ti ja znam .... ja mislim da on i nije neki majstor ::)

Zamislite još mi šalje SMS da došem i ranije ako mogu ... Svašta

Drugo, kad je skapirao da nema neophodan alat u radioni za zamenu nekih tamo ležajeva, on o svom trošku zove i maltretira kolegu našeg, Guju da ta čuda izmenja umesto da kaže : vidi matori, ovo mora u ovlašteni servis znaš ti japanci ....

I tu nije kraj, još mi dade njegova kola da odem po točak, dal je normalan :lud:, pitam se ja, a vi?

Treće, neverovatno, čitav CVT rasturio u delove, očistio, podmaZo što treba dao svoje mišljenje o stanju sklopa I ludak mi zameni obe litre ulja sa sve filterom umesto da sipa jednu ,a drugu u fijoku, bugi i onako to troškari pa se doliva non-stop šta tu ima da se menja, nikada mu neću oprostiti što nije ništa slikao, niti jednu fotkicu

O kočnicama neču trošiti reči, očišćeno, učačkano i ne škripi,

I za sve to vreme nije hteo ni pivo, ni sok, ni kafu ... kakav je to majstor koji se ne alkoholiše dok radi ? :haha1:

I da znate ako ne želite da vaš ljubimac ima full tretman u servisu nemojte ga terati kod Darka, jer on ne zna ništa da skarabudži i otalja preko K...a ko svi "normalni" majstori

toliko :goodluck:

• Podržavam 6

• BJB Maxi Scooter Club, 555 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp

A sad da i ja nešto kažem o tom Darku ....

Prvo smo se dogovorili u tri rečenice kad i šta radimo, neverovatno, kakav je to majstor ako bar tri, četiri puta ne dolaziš bezveze, dal ga nema ili je taman rasturio neki lom preko reda i šta ti ja znam .... ja mislim da on i nije neki majstor ::)

Zamislite još mi šalje SMS da došem i ranije ako mogu ... Svašta

Drugo, kad je skapirao da nema neophodan alat u radioni za zamenu nekih tamo ležajeva, on o svom trošku zove i maltretira kolegu našeg, Guju da ta čuda izmenja umesto da kaže : vidi matori, ovo mora u ovlašteni servis znaš ti japanci ....

I tu nije kraj, još mi dade njegova kola da odem po točak, dal je normalan :lud:, pitam se ja, a vi?

Treće, neverovatno, čitav CVT rasturio u delove, očistio, podmaZo što treba dao svoje mišljenje o stanju sklopa I ludak mi zameni obe litre ulja sa sve filterom umesto da sipa jednu ,a drugu u fijoku, bugi i onako to troškari pa se doliva non-stop šta tu ima da se menja, nikada mu neću oprostiti što nije ništa slikao, niti jednu fotkicu

O kočnicama neču trošiti reči, očišćeno, učačkano i ne škripi,

I za sve to vreme nije hteo ni pivo, ni sok, ni kafu ... kakav je to majstor koji se ne alkoholiše dok radi ? :haha1:

I da znate ako ne želite da vaš ljubimac ima full tretman u servisu nemojte ga terati kod Darka, jer on ne zna ništa da skarabudži i otalja preko K...a ko svi "normalni" majstori

toliko :goodluck:

Sve je to ok.. A da li ima

recnik? :lol::lol::lol:
  • Podržavam 3

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

Samo da pozdravim sve!! Drago mi je da sam neke od vas video danas...nisam se prijavio na dolazak jer nisam ni znao da li ću i kada doći, a isto tako sam i nestao kao duh...sve u svemu ono danas u Bg-u je bilo fenomenalno!!! :)

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

I sta sad koji moj cutite svi !!!!!!!

Kad neko izblati onako dobrog momka CUTITE a kad ja kazem mozda ne slanu salu al je sala onda napusavanje.

Toliko o tome kakvi smo...:lud:

Rade brate, jel' gledaš ti na sat? :lud:

Vreme je relativan pojam i kad je mogu reci prijatelj u pitanju nema ulogu tacnije nije prepreka da bi napisao kako je lose ono zvucalo

Nego da se nevracamo na staro.

NiJE FER VI DANAS PROLAZITE PREKO MOSTA A JA U DZIPU VAS POSMATRAM PA NEVERUJEM. Da li je moguce da sam bas danas radio inace bio sam zaduzen da predjete most bezbedno i kad ste ga presli morao sam da se vratim na adu da mucim oci onim slomljenim akvariumom i ribicama rasutim po adi. Njam njam

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Sta da kazem a da to vec nisam rekao, ako bih opisivao ponaosob svakog od vas bio bih banovan zbog duzine posta ili bi pomislili da sam '' pomalo gay ali volim curuce '' tako da svi vi koji ste cinioci stuba, zavrsimo za jednim stolom, nakon naleta adrenalina gradimo samo jace prijateljstvo.

A dan :care: ,dok nasem Black Adder-u ostaje jos nedelju dana da sa svoje terase u miru uziva u carima Miljakovackih sportiskinja :zvizduk:

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: Kymco xciting R300i

Svaka cast momci :takoje: bio sam zauzet poslom ali sam vas pratio preko kamera na netu kako krecete sa AK pa lagano preko slavije do skupstine. Zao mi je sto nisam mogao da vam se pridruzim ali bice valjda prilike i naravno jos mnogo zajednickih voznji. :moto3:

• BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Због Вас ми није тешко да спавам 2 сата па да дођем да се мало возамо и дружимо.1nanana.gif1lud.gif1nanana.gif1lud.gif1nanana.gif

Увек једва чекам такав дан да са правим другарима проведем квалитетно време као јуче.0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

ХВАЛА свима на свему.1care.gif

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Sta da kazem a da to vec nisam rekao, ako bih opisivao ponaosob svakog od vas bio bih banovan zbog duzine posta ili bi pomislili da sam '' pomalo gay ali volim curuce '' tako da svi vi koji ste cinioci stuba, zavrsimo za jednim stolom, nakon naleta adrenalina gradimo samo jace prijateljstvo.

A dan :care: ,dok nasem Black Adder-u ostaje jos nedelju dana da sa svoje terase u miru uziva u carima Miljakovackih sportiskinja :zvizduk:

vidim ja bićeš ti češće kod mene u kraju :D

• BJB Maxi Scooter Club, 380 postova
  • Motocikl: Vstrom 650

Znaci stigao pre sat iz Bg-a smrzo sam se ko dupe2.gif, ali nema veze srecan sam sto mi je majstor sredio karb sad mi motor trosi manje... 7l / 100 0stabre.gif0staa2.gif tako da ja vidim da tom motoru stvarno treba jedna dobra3motka.gif1oda.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja