alexanto 4927 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sasha i Vesna, alexanto, AlexaBGD, Djuxy, Rumba, nntom, možda Arsa, SuperPOP... Nemoj se opterećivati, ekipa uvek bude OK a nađe se i po koji maxiskuteraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda dečka zanima da li će biti neki SW ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Novembar 9, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim, ali moram da povedem i ostatak familije! To znači da vas kao i prošle godine čekam u podnožju kod naših domaćina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ja kako... cura i ja... 8:30 omv na vidikovcu..ceraku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 9, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan To familijo! :-) jedva cekam :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti rece da radis sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Taman reko" neću da se prijavljujem, da ne izmalerišem, kad ono prvo jutros Helga ne može, (krajnje opravdano čak i za moja merila), a lepo sam je ubedio . Ništa, odoh ja sam, mislim se. Kad ono, malopre pentram se na merdevine zbog neke glupe kutije i - poče da seva i grmi meniskus Trenutno sam uzeo čekić i prijateljski ga ubedjujem da se smiri inače ... Ali, DOLAZIM, pa makar i na jednoj nozi, ako ništa drugo, da Vam čuvam motore kao na "Fantastu" Vidimo se ujutru 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme nakupilo nas se... juupiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost i ovaj put bez mene, uživajte! Još jedan u nizu radno-udarničkih vikenda isprečio mi se da provedem kvalitetan dan sa omiljenom družinom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu moci sutra da idem... Lep provod! p.s.- Ja sam se malo igrao veceras, i za nekih pola sata napravio ovo od prednje maske... a pre je to izgledalo ovako: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano Novembar 9, 2012 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega uzmi moju kritiku kao dobronamernu: Da je mrezica crna, bilo bi prihvatljivije ali ipak mislim da je fabricka izvedba dosta bolja. Ovako mi lici na besnog pokemona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Novembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nazalost i ja..bolje je fabricki izgledalo, nekako elegantnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 9, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan cccc Marko sine opet se drogiras!!! Al ti je zin'o taj MP3 ko da se da nas izede!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prva namera mi je bila da farbam u crno, ali onda se ne bi ni primetila uopste. Pa reko ajde da probam ovako bez farbanja i svidi mi se skroz, tako da tu ostaje, a i uzivo je dosta lepse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro BANDOOOO ! Piju li se kafe i čajevi? Prvo fruštuk, ondak na put Natrontajte se dobro, napolju je - - - - besk. Morao sam da rasteram par belih meda i pingvina da bi prišao motoru Do skorog vidjenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Lebac ti razani u S. Palanci -1... Dobro jutro Hogare, stavljam caj upravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy još nije ust'o pa duplira poruke. Provincijski deo MSC se pridigao pa će za po' sata da kreće put BG-a. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako! Kol"ko čujem na "javnom servisu", ima magle i klizavo je (prizemni mraz). Oprez! Srećan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro BANDOOOO ! Piju li se kafe i čajevi? Prvo fruštuk, ondak na put Natrontajte se dobro, napolju je - - - - besk. Morao sam da rasteram par belih meda i pingvina da bi prišao motoru Do skorog vidjenja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svaka vam cast!drugar i ja smo se jutros oko 9 zaputili na jednu voznjicu(NS-Srbobran-B.Topola-Kula-Vrbas-NS) i mogu vam reci da je bilo "cupavo".samo sto smo izasli iz grada uhvati nas magla i prilicno jak vetar,i tako ceo "krug"..nadam se da ce vas posluziti malo lepse vreme,srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan au kaki dan.... nakon celodnevne voznje, pentranja po ostrvici, krkanluka u babinoj reci... ekipa se razdelila! a kakav zavrsetak dana... laganica solo voznja do rudnik varosice po mrkloj mrakaci... prosek 40km/h, smestaj u hotel neda, pa laganica.... sauna, tus, bazen, sauna, tus, bazen.... auuuu opasno blejanje pozdrav ekipi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Arso - pamet u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Golupćićima, lep provod 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 11, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan mali Arsići u najavi .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Novembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo su ti te stvari u glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...