bugiman 729 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo ne......fazon je u tome sto uopste nismo ni bili........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E onda smo u problemu jer je meni moj sin rekao da ste bili i da vas je na pitanje gde je dobar restoran, uputio u Debeli Lad. Ako vi niste bili kako kažeš (pišeš) to znači da je mene moje dete u koje imam bezgranično poverenje, slagalo i napravilo budalom i to u dogovoru sa nekim od vas... Sa njim ću to raspraviti ujutro. Umoran sam i očigledno razdražljiv... Da ne bih pisao neke teške reči, staću ovde i sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da je danas konacno stigao Mp3 i da su utisci tesko opisivi recima! Ja sam prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam MP3 250, odvozio nekih 20-30 km i potpuno te razumem zanimljiva sprava skroz!!!!!! Samo da se pohvalim da je danas konacno stigao Mp3 i da su utisci tesko opisivi recima! Ja sam prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da je danas konacno stigao Mp3 i da su utisci tesko opisivi recima! Ja sam prezadovoljan! Koliko si zadovoljan zna cela ulica Maksima Gorkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1337613935[/url]' post='1305226']Samo da se pohvalim da je danas konacno stigao Mp3 i da su utisci tesko opisivi recima! Ja sam prezadovoljan! Uh....voleoh bih da me provozas da vidim kakv je osecaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16077 Napisano Maj 21, 2012 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan aaaa ne ne , trazim advokata i to drvenog , lazno sam optuzen ne ne, da ne bese Culleta ostao bi na AK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan meni neko hakovao kompjuter nisam bio na forumu 5 dana nemam pojma sta se ovde dogodilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi konačno bio red da oderemo zeca. Ako sad nije zaslužio onda stvarno neznam kad će .... Ili da zovemo Lulu da mu vrača ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Došao je baraba da se umili ali je poveo tu zlatnu curu jer zna da njen osmeh ruši sve barijere... Nije alexanto zlopamtilo i nisam na kraj srca. Za nekim stvarima nije bilo potrebe i trebalo je na vreme reagovati ali znam da je sve bilo iz dobre namere i što se mene tiče - idemo dalje. Ko ne veruje da su uredniku izrasle uši - evo dokaz. Vidimo se u nedelju na AK. Ali ću ja stvarno doći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 21, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan daj stavi onu moju sliku....da je ukradem...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan El Hefe, ko sa decom spava budi se ..... Ne zameri, mlados' - ludos' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da su nesuglasice resene i da sada mozemo da se druzimo i dalje lepo kao i pre ...... ovaj zekan samo pravi neke probleme cccccc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 22, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e poste ste poceli mnogo da serendate, da vam, odgovorim ozbiljno! Svi koji ste se upisali, snosite istu odgovornost, a to sto sam ja jedini otisao do Žablja, to govori vise o vama....dakle krijete se ko sisice.....nisam otisao u žabalj da bi se nesto umiljavao(ko sto kaze Alexanto)posto to ne radim ni zbog cega, pa cak ni i zbog sale, jer ko salu ne shvati ko salu, onda to je njegov problem.....vise sam otisao da mu kazem da je njegov sin zaista dobar momak, i da nije mislio nista lose i zbog mira u MSC.......i mislim da smo se razjasnili, neko ne shvata salu, i postujem to, sale vise nece biti na njegov racun.... Drugu stvar sto se nas sef opsno istripovao, i nadrndao bez razloga..jer je u pitanju sala....i onda kad se uvalio u ozbiljnu pricu o nasem tzv dolasku., nije smeo da se povuce i da objavi da je sve sala.......dakle, ponos je u pitanju..... dakle manite me vise te glupe price, a kome se ne svidja ovo sto sam izjavio, moze da me poljubi u moje zecije dupe! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko iskuliraj bre, znamo svi da si napravio sranje al sta da se radi, volimo mi tebe i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre drugari, sala dosla - sala prosla i bice ih jos hvala Bogu, taj ko se ljuti odljutice se ubrzo, mi smo jedna dusa sa vise licnosti tako da u sustini zdravo je saliti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad već ne znam gde prestaje zezanje a gde počinju ozbiljni stavovi... Ako je moj prethodni post neko shvatio kao osudu tebe ili bilo koga onda nemam šta da dodam osim da se iz aviona vidi da on to NIJE. Mislim da smo se lepo ispričali, posedeli kod mene u kući, da sam vas počastio (onim što sam imao) i da sam objasnio zašto i kada mi je cela ova situacija zasmetala i da smo se više nego prijateljski rastali kad ste krenuli za NS. Nisam ni tada (a svedoci su Jelena i PedjaR) a ni posle toga, nikog prozivao ni napadao. Prosto sad sam primoran da objasnim celu "vikend situaciju" iz svog ugla... Ja jesam "popio" priču da ste bili i nije me blam od toga. Ja sam čovek koji bez problema prima šalu na svoj račun i često sam sebe umem da "nakaradim" bez pardona. Mislim da za celom stvari nije bilo potrebe jer da sam bio negde bliže na svadbi, tipa Čurug ili Gospođinci, izašao bih sa svadbe i zapucao na motel samo da vas vidim i time se neodgovorno poneo prema poslu kojim se bavim jer meni svi ljudi iz ove naše priče znače mnogo i mislim da sam to pokazao par puta... Druga stvar je da sam se dva dana žderao što je bugimana upucao radar zbog odlaska u Žabalj, što su na spisku neki ljudi koji su podaleko od Žablja a bili su kad ja nisam kući, pa mi je bilo drago da se Zoki alijas Burgman75 konačno provozao sa MAXI ekipom, što se Skitlies vozio sa vama, pa sam se sa ženom odmah na svadbi dogovorio da za utorak napravi još jednu tortu za moje MAXI drugare pred koje bi ja došao do BG-a da zajedno odemo do Žablja... Dakle uplivao jesam jer mi značite. Nisam nadrndan i istripovan, znam najbolje od svih da je moj deran sjajan dečko kao i ovaj mlađi i opet pišem: jasna mi je bila dobra namera i nema zle krvi sa moje strane ni prema kome od vas jer vas sve doživljavam kao velike drugare. Nisam ničiji šef, nemam sujetu ni povređen ponos. Ne sviđa mi se Miljane to što si napisao (jer kao što rekoh ne znam više gde prestaje zajebancija a gde počinje zbilja) ali te neću poljubiti u dupe. Zagrliću se sa tobom kad se vidimo jer ti si moj drug... MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Maj 22, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo par vas, ako se uopšte može reći da vas znam. Upoznao sam par vas, ajde tako. Ali mi je prilično opipljiva aroma cele zajednice, drugarska atmosfera i prijateljstvo. Zeku sam skapirao kao nekoga ko se ne bi naljutio zbog... nisam siguran ni zbog čega tvrdi gore da se naljutio, ali hoću reći da mi više deluje kao da je odlučio da opali malo nazad po nama sa šalom. A alexanto (pardon na malom a, ali ja ko kako napiše svoj nick, tako i ja), kako bi junior bio bilo šta osim sjajan dečko pored takvog ćaleta. Meni je najviše bilo krivo zbog eventualnih problema u kojima se on našao zbog naše šale. MAXI pozdrav, sviđa mi se kako to zvuči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan To sto sam napisao za radar......znam da sam preterao.....zbog toga sam i prvi rekao da je sala....i jos nekih razloga ali necu da pisem zbog drugih da ne stvaram opet svadju....i iskreno mislio sam da ce to da traje kao i svaka sala znaci zavrsice se sto pre a ne ovako da se oduzi i ode u pogresan smer.......zeko ti spusti malo loptu.....a alexantu se ja izvinjavam u svoje ime.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi nema potrebe da se bilo ko izvinjava. Bilo pa prošlo. NIJE BILO ZLE NAMERE i to je najvažnije. 10 puta čitam svoj post o Zekinom i Jeleninom dolasku i gledam šta sam loše napisao... Bio sam ubeđen da idemo dalje - u dogovor o nedeljnoj vožnji, o drugom maxi susretu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bez ljutnje, ali postali ste dosadni sa ovom "raspravom" ili sta god da je vec. :tras2:Ako neko ima sa nekim nesto da raspravi, hvala Bogu postoje telefoni, lepo se cujete, nadjete se i raspravite to uzivo, a ne ovde. Ja sam jednom prilikom upoznao vas nekolicinu i ostavili ste stvarno dobar utisak na mene, ali ovo mi se sada vise ne svidja uopste... Ja nisam niko i nista ovde da pricam nesto, ali garantujem da je i drugim clanovima postalo dosadno da slusa ova prepucavanja bez kraja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 22, 2012 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan stvarno pa doklecete vise o tome, bilo pa proslo i sve je OK... ja cu veceras ponovo postaviti video snimak sa 1. okupljanja u Zablju... cisto da se potsetimo kako nam je bilo lepo ko i uvek kad se sastanu istomisljenici MAXI pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale kum 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam društvo u ćošku i nadam se da ćemo se nekom prilikom provozati zajedno. Ja sam Sale kum - Yamaha X-max 250 sa kojom sam i danas na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sale i dobrodošao na ove stranice. Ovih dana nešto nismo u elementu ali inače smo dobra, složna i efikasna ekipa i ako Bog da videćeš kad se budeš vozao sa nama... Veovatno si pokis'o k'o miš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...