bugiman 725 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobro dosao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao. lepa Aprilija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici! lepa Aprilija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Po čemu je jedan skuter''maxi''?Spada li Piaggio ZIP 125 u maxi skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ergela Maxi Scooter Cluba je bogatija za novo grlo od 500 ccm. KoleZa Šipi nam se ponovio danas Kymco XcitingR 500i 2007. godište. Provozali smo se do Bačke Palanke i pos'o je završen. Makina je kod mene dok se prevoz za Kragujevac ne reši ili minus ne popusti... Evo i dve fotke večerašnje od ljutih zveri Više detalja će Šipi napisati dok se domogne komp-a. Motorići su ušuškani u garaži i "pajke". Mnogo dobro izgleda....koja mu je bila cena i koje je god.....mozda i pise ali nisam vid'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Po čemu je jedan skuter''maxi''?Spada li Piaggio ZIP 125 u maxi skuter? Imaš na početku teme nekih stavova i citata o tome šta spada u maxiskutere. Piaggio Zip 125 nije maxi skuter ali te to ne sprečava da se družiš sa nama. Na maxi vožnji kad smo išli do vodopada Lisine koleZa iz Niša je došao sa Piaggio Sferom 125 a na MAXI susretu u Žablju je učestvovao Elektrometla sa svojim Sprint Maxx-om 125 Za početak idete u junior odeljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro izgleda....koja mu je bila cena i koje je god.....mozda i pise ali nisam vid'o 2007god je. Videcemo koliko ce na kraju sve da izadje.. Ja mislim da kad sve zavrsim ce izaci oko 2600e, mozda i malo vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 6, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim kupnju. Sa srećom Šipi, da te služi kako se i nadaš, pa i bolje. Lep skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=c276pWYqJi0&feature=endscreen&NR=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 6, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi probao da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1328537708[/url]' post='1237217']Ovo bi probao da vozim Na snimku izgleda kao da se mnogo lako vozi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Februar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je zabavna spravica. Koliko vidim Piaggio-vo rešenje prednjih duplih točkova je iskorišćeno i pozadi. Ovo mi se mnogo više dopada od Piaggio-trokolica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 6, 2012 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Silazi niz stepenice kao od šale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 6, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan He - he ...... mogu da zamislim ovog dasu kad sedne na običan skuter .... šmekerica do prvog semafora, a onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A kako se vozi po vodi u krug sa nogama u kontra stranu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 6, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovo je extra .....ne smem ćaletu da pokažem prodaće auto zbog ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan A da zaboravih da napisem ......... Quadro 4D er Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Februar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan cudna sprava ovome ni sneg nebi pretstavljao problem.Samo dobri kramponi i po Zlatiboru pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 6, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan interesantno....lepo...efikasno... ali... ja sam i dalje za dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 6, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je za zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi zabari da nam posalju jedan da se poigramo po ovom nasem snegu, vracamo im cim dodje prolece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan He - he ...... Tek sam sad shvatio kako si me našao na Fejsbuku....Koji sam ja bolid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ..Koji sam ja bolid mislis da je tako stvarno ili se salis ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...