Usamljeni jahač 1088 Napisano Octobar 29, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da vidite. Radujem se zajedničkoj vožnji. Svi smo mi BjBikersi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja vidim da je ovo postalo najnormalnije da na skup dolazi po 10-15 sto clanova sto novih drugara, tako da necu da :'( :'( :'( :'( nego cu jednostavno sacekati sledecu nedelju i eto mene ... salim se, zelim vam srecan put, dobar provod i bezbednu voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan ja vidim da je ovo postalo najnormalnije da na skup dolazi po 10-15 sto clanova sto novih drugara, tako da necu da nego cu jednostavno sacekati sledecu nedelju i eto mene ... salim se, zelim vam srecan put, dobar provod i bezbednu voznju! Hvala druze , bice dana za megdana !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Sasha, vidi sta nam uradiste, jos malo pa kao oficijelna BJB vikend voznja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy ? 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 13. Drakula 14.Panta_kg 15. novaklazovic i saputnica Pozdrav kolege,dolazimo i nas dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan .. I ja bih ali ne mogu.. Zelim vam svima lep provod i siguran put.. MAXI pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Octobar 29, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vodite devojke, da moja ne bude usamljena tamo (AlexBGD) I ja imam pratnju, pa će devojka(e) imati društvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan cobe i ostali sto dolaze sa juga (ili ladu ) bolje da se nadjemo u kg-u svi pa da krenemo ka boracu zajedno. vi ostali do 11h stizete iz bg-a??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ovako - broj 13 nije preskočen nego "izbačen". Dakle 12 pa 14....da se niko ne buni...DakleM: 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 14. Drakula 15. Panta_kg 16. novaklazovic i saputnica 17. Ekipa sa juga i severni "gang" će biti u dosluhu sutra pa se tempiramo za sastajanje u KG. Južnjaci neka se dogovore gde se oni sastaju. Drago mi je da ima i koleZinica sa nama, moja saputnica je nažalost sutra sprečena. :'( Lep je odziv - biće sutra divna vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 29, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dođe mi kad vidim kolika ekipa se skuplja da se razvedem, ostavim ženu i decu i mamu i sestru i poso i kera i sve !!!! Drugari SREĆAN PUT, samo uživajte i do skorog viđenja na sledećem druženju !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj crni POP-e, što ti to treba... Zamisli sutra, moraš rano da ustaneš, pa svu onu opremu da oblačiš, pa onda smaranje u koloni motora, pa blejanje, moraš jesti neki tamo roštilj, pa bude dosadno, ljuti smor... ...Što ti to treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 29, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa da, smejati se meni kad omasim krivinu, djuksiju kad pokaze sta je obukao, ono smejanje i zezanje na pauzama, zatim sashino teranje da ispustamu dusu uzbrdo, pa onda hvalisanje i slikanje,pa silazak, pa onda neka kafancina , pa jurnjava nazad.....ma nista neces da propustis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 29, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekle babe, a za mene vredi SVAKA BUDALA IMA SVOJE VESELJE !!! Kratko vreme se poznajemo, ali mi je MNOGO lepo u društvu BJB-MSC ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan al` al bi` se sutra vozio sa vama , samo da smislim šta da kažem ženi , jer ona baš i nema razumevanja za tu uživanciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Laži, maži, petljaj, muljaj, obećavaj šta god traži... Meni je lako - ja moju ne mogu da oteram sa motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan al` al bi` se sutra vozio sa vama , samo da smislim šta da kažem ženi , jer ona baš i nema razumevanja za tu uživanciju.. Isunjaj se ujutro da te ne cuje, pa cemo svi zajedno uz rostilj da smisljamo sta ces da kazes kad se vratimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 29, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kod moje pali MITO, tutneš neku lovu za garderobu ili malo više za cipele ako ideš dalje , jel... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dozvoljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan al` al bi` se sutra vozio sa vama , samo da smislim šta da kažem ženi , jer ona baš i nema razumevanja za tu uživanciju.. Dakle, jesmo li bili konstruktivni? Ako nista drugo ne pomaze probaj da ! Sta si resio, ides? Ne bi bilo lose da pojacas "bajkersku sekciju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan dobio saglasnost, stavio baterije za foto aparat na punjenje, gledam šta da ponesem pa se vidimo, okupljanje je na autokomandi 8:30 -9:00 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedared: Sastanak na pumpi kod Autokomande između 8:30 i 9:00 h. Vreme se pomera noćas pa obratite pažnju! (sam sebi sam dosadan ) 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 14. Drakula 15. Panta_kg 16. novaklazovic i saputnica 17. Lug 18. Napunite baterije za fotiće da ovekovečimo ovaj festival blesavljenja i budalesanja... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 29, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazes joj nista...samo odes i ugasis telefon. Kad se vratis, ona sva srecna sto je sve u redu, nista ti se nije desilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan odlično je što se noćas pomera sat, duže ćemo odmarati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan okupljanje je kod muzeja u sumaricama ako neko dolazi sa strane da zna, nadam se oko 10h ili 10:30 da ce drustvo iz bg-a stici tako da imate to u planu. 060/370-3004 - neci , javite se ako negde zapne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro junaci !!! "Provincijski" deo ekipe kreće za BG za nekih pola sata. Želim svima bezbedan drum i lep provod (u koji ne sumnjam). MAXI pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...