bugiman 732 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stigao kuci......bila mi je cast druziti i voziti sa vama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 16, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan takodje....bilo je fenomenalno jesi zasrafio auspuh??... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan takodje....bilo je fenomenalno jesi zasrafio auspuh??... ma jesam....nego nije brujao zbog toga nego zato sto je izbacio staklenu vunu....moram da otvorim pa da opet samo na drugaciji nacin ubacim da ne izlazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Maxi pozdrav za sve i zelim da se svima zahvalim na predivnom druzenju i voznji danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 16, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh u sremski okrug....baš smo se lepo navozali , kod mene na satu je tu oko 400km.....odo pod vrelu vodu....odlična ste ekipa vidimo se prvom zgodom pa opet ovako .....dajte sliiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radukin 1 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi. evo i ja stigoh iz Peste sa jednim novim moto-dodatkom: http://scooter-wear....uffs?path=76_82 Sad nema zime Alexanto, javi se kad budes u NS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 16, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan danas 258 km i još nismo na rezervi . Poz za MAXI ekipu i Motor-che molim te pošalji mi onu sliku sa Kosmaja na mail pls. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 16, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e drugari, ovde se mucim sa postavljanjem slika...stavio sam ih na FB, pa ko oce da ih vidi neka me doda za prijatelja i neka obelezi sebe.... Miljan M MIlkovic..(na slici jedan retko lep momak u plavoj kosulji)....ps: nisam pandur, mame mi Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 16, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Miljan M MIlkovic..(na slici jedan retko lep momak u plavoj kosulji)....ps: nisam pandur, mame mi Rade Ma voleli bismo te mi i da jesi !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i alexanto je stigao kući. Prešao 421 km. Jutros za Bg temperatura 0 !!! stepeni, sada u povratku opuštajućih 4 - 5 :jee: Potrošnja na Atlanticu (ne bih da se hvalim ) 4.03 l/100 km. Šta reći - jesmo se smrzli ko p...e i pentrali na onu golet ali uživao sam u svakom trenutku. Ko nije bio - zajebunio se dobrano. Hvala Vam svima, išao bih sa Vama i na kraj sveta! Slike i komentari - uskoro! MAXI pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan e drugari, ovde se mucim sa postavljanjem slika...stavio sam ih na FB, pa ko oce da ih vidi neka me doda za prijatelja i neka obelezi sebe.... Miljan M MIlkovic..(na slici jedan retko lep momak u plavoj kosulji)....ps: nisam pandur, mame mi Rade Ajde za nas koji nemamo fb kad budes imao vremena okaci slike u temu Slike zajednickih Maxi voznji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo i alexanto je stigao kući. Prešao 421 km. Jutros za Bg temperatura 0 !!! stepeni, sada u povratku opuštajućih 4 - 5 :jee: Potrošnja na Atlanticu (ne bih da se hvalim ) 4.03 l/100 km. Šta reći - jesmo se smrzli ko p...e i pentrali na onu golet ali uživao sam u svakom trenutku. Ko nije bio - zajebunio se dobrano. Hvala Vam svima, išao bih sa Vama i na kraj sveta! Slike i komentari - uskoro! MAXI pozdrav !!! ne bih ni ja da se hvalim nego 3.5l na 100km.....ps ubacam video sa kamerice da ti pokazem kako snima.....los je ugao kamere vidi se samo moja ins tabla......drugi motori se vide samo u krivinama...a klip se zavrsava.....pogledom na tvog atlantika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 16, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem sam stigao do BG-a u pola 5. Zao mi je sto sam morao ranije da krenem, ali je bila lepa voznjica i druzenje! PS da li je neko izmerio koliko smo km presli od Autokomade do Rajca? Izracunao bih potrosnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene kuci grejem se uz kafu. Ekstra voznja i jos bolje drustvo. pozdrav za sve MAXI Skuterase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast drustvo, voleo bih da nemam ovoliko obaveza i da sam mogao da se provozam ali sta da se radi do sledeceg skupa cu se nacekati ali i srediti masinu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštenje za MAXI bandu: Fotke sa vožnje na Rajac sam postavio u temu "Fotke sa Maxi vožnji" pa se izvolite nadovezivati tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan samo da pohvalim ekipu a bogami i poneke pojedince za hrabrost da krenu na ovakvu turicu "gologuzi"... :care: voznja extra drustvo jos bolje, a posto se svi hvale koliko im trosi makina aj i ja da kazem da sam ponosni vlasnik silkana koji trosi SAMO 17,8 na 93km ali ide ko zmaj i usput greje dusu slike stizu za koji dan kad sredim komp! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi. evo i ja stigoh iz Peste sa jednim novim moto-dodatkom: http://scooter-wear....uffs?path=76_82 Sad nema zime Alexanto, javi se kad budes u NS! pa nismo ni mislili da si uzeo neku ozbiljnu jaknu ili tako nesto ... nek si ti nama ziv i zdrav a ovi proizvodjaci kecelja, cirada, navlaka za noge, za ruke moraju od necega da zive, samo sto ces ti na kraju voziti jednu veliku neproduvivopromocivu KESU :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 17, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan .... ponosni vlasnik silkana koji trosi SAMO 17,8 na 93km ..... Dal nisi hteo da napises 7.8 litara? I to mi puno, a kamoli 17,8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smo presli od AK do Rajca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan .... ponosni vlasnik silkana koji trosi SAMO 17,8 na 93km ..... Dal nisi hteo da napises 7.8 litara? I to mi puno, a kamoli 17,8 Napisao je motor_che baš kako je hteo. Ko razume - shvatiće...Silver troši mnogo manje od 7.8 l na 93 km... Koliko smo presli od AK do Rajca? Po mom cajgeru - 145 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja mog burgmana 2,9l/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te čuju ovi sa "srebrnim krilima"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ...ako cuju, ima da ugrade plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 17, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...ako cuju, ima da ugrade plin pa ja mislio da oni zbog onog naziva silver wing, rade na solarnu energiju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...