bugiman 732 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice arandjelovac odgovara,samo sto mi ne mozemo biti tamo pre pola 12 ,12. kolega bugiman iz ks ,mi mozemo zajedno da idemo ako hoces nadjemo se ujutru oko 9 pola 10 u trsteniku na omv .moze tako? moze kolega.....onda sam na omw u 9h....to ona pumpa bese desno za Trstenik a levo za Kraljevo.....i ako mozes da uradis rutu da vidim da bih planirao kilometrazu......pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice arandjelovac odgovara,samo sto mi ne mozemo biti tamo pre pola 12 ,12. kolega bugiman iz ks ,mi mozemo zajedno da idemo ako hoces nadjemo se ujutru oko 9 pola 10 u trsteniku na omv .moze tako? Jel idete za Arandjelovac preko KG-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da preciziramo da je dogovor da se Severna i Južna ekipa sastanu u Aranđelovcu oko 11 i 30 do 12h. Ko prvi dođe zvrcne ostale i objasni gde je mesto sastanka. Što se tiče klope dat je predlog da se ponese nešto za piknik, pa kako ko voli - dogovorićemo se. Ima odlična pekara kod mesta sastanka Bg ekipe sa sjajnom klopom a nismo ni na kafanu gadljivi... Dakle sastanak u BG od 8 i 30 do 9h na pumpi Jugopetrol kod Autokomande. MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ja da ponesem jagnje u koferu pa da ga jedemo na proplanku ????:lol: sto se mene i hrane tice tu nema problema,moze i pasulj samo da im mesa unutra .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima na ulasku u arandjelovac odmah posle sastava puteva iz kragujevca i beograda jugopetrolova pumpa..predlazem da to bude mesto sastanka juzne i severne ekipe.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 15, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bugi je opran, doteran i obojca jedva čekamo sutra!!!! p.s. žena mi je , ali ne što ja idem , nego što ona nemože sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 15, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja! U pola 4 imam neke obaveze, tako da ako se planira da se do tada ne vrati za BG, ja cu morati solo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja dovodim i jedan Transalp kao TZ. (kolega Gishoni) Ajd u zdravlje do ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan drugari srecan put zavidim vam... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 15, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mora da sam lud, ali dolazim i ja....oprema mi je slaba(nisam iskreno ni jurio da je nabavim),ali jakna, prsluk i neki dux ce zavrsiti stvar, a po nogama farmerke i vojna postava.... jedino ako neko ima neku novu potkapu viska, kupio bi je sutra na licu mesta, a ako nema, marama ce zavrsiti stvar..... PS: sutra molim bez smejanja za moj izgled.... i najzad, vozim najsprije, tako da nemojte daleko da mi odmaglite..... fala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan mora da sam lud, ali dolazim i ja....oprema mi je slaba(nisam iskreno ni jurio da je nabavim),ali jakna, prsluk i neki dux ce zavrsiti stvar, a po nogama farmerke i vojna postava.... jedino ako neko ima neku novu potkapu viska, kupio bi je sutra na licu mesta, a ako nema, marama ce zavrsiti stvar..... PS: sutra molim bez smejanja za moj izgled.... i najzad, vozim najsprije, tako da nemojte daleko da mi odmaglite..... fala.... nisi jedini i ja od opreme imam samo kacigu podkapu i rukavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 15, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi obucite se fest, posebno oni koji nemaju komplet opremu, prognoza za noć je -2c.....u vreme kada mi krećemo neće biti puno toplije....max dnevna +12... sunčano ali na motoru je to zubato jako a ima dosta da se vozi. Ko nema podkapu,obavezno marama ili još bolje šal, rukavice mogu i ski varijanta,takođe i pantalone, čizme bilo kakve.... u plitkoj obući ćete plakati ....i što više dobre volje vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari srecan put zavidim vam... :moto3: hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 15, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan mora da sam lud, ali dolazim i ja.... Piši tamo da nas ima dva !!! p.s jedva čekam da čujem Bugimanovu kreaciju uživo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 15, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako zaradimo neku upalu pluca ili nesto slicno, trazicemo da nas smeste u istu sobu...makar ce nam biti zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 15, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan negde gde imaju lepe sestre , da nas , da prođe !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan drugari srecan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari srecan put i lep provod o fala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi drugari! Evo sad stigoh sa svadbe, sit sam se nasnimao. Ujutro uranak u 6:00h, spremanje, polazak u 7:00h, sastajanje sa Borišom u Inđiji u 8:00h i Bože zdravlja pre 9:00h smo na Autokomandi. Nešto mi se ućutao koleZa motor_che ali verujem u njega i drakulu da sutra neće zakazati! MAXI pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto kakva je bila kuma na svadbi??? Kwazimodo nemoj da brineš ima nas ludaka još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo ažuriranog spiska pošto imamo novoprijavljenih drugara... 1. motor_che 2. Drakula 3. alexanto 4. SuperPOP 5. Sipi 6. cobe (prenecu ekipi iz kv pa cu vas izvetiti kakvo je stanje ) 7. Vespa Rally 180 8. Boriša 9. Rohirrim 10. bugiman 11. sasha (verujem i Vesna) 12. Kypck 13. Djuxy 14. Gishoni 15. kwazimodo 16. Muljaz 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto kakva je bila kuma na svadbi??? Tuga brate - gospodža u godinama... Zna to biti mnoooogo bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 16, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put! Rado bih vam se i ja pridruzio na (pretpostavljam) poslednjoj zajednickoj voznji ove godine, ali sta cu kad su mi dozvolili oktobar 2 pa moram da ucim, dusmani I ljudi, ko nema pantalone i jaknu za motor, neka se debeeeelo obuce! P.S. mi koji ne putujemo cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaajmoooo moooomciiiii - buuuuđeeeenjeee!!!! Dam nam Bog podari svu sreću danas i miran drum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ura za BJB maxiskuteraše! Po ovoj zimnoći treba imati srce u junaka i vreo tuš po povratku kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...