drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK, lepo je pocelo. Sto se tice onog viska delova, mogu da primetim da su oni zadnji amortizeri od MZ - a . Cisto informativno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavicemo mi tu od tomosa custom, ima da bude ko lutkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 5, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan U planu je promena amortizera A samo da dodam da sam sinoc rasklopio viljuske i ajde jedna je manje vise isla ok (rastavljanje) a druga znaci zapeklo kao da je zaliveno smrt lepkom jedva je rastavi, federe i sipkice ostavio da se otkrave u nafti a inace solje su bile prepune zemlje i rdji, ja stvarno ne znam kako je toliko djubre dospelo u zatvoren prostor slke ce biti veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja veceras sklapam ovo moje cudo jer su stigli delovi pa mozda se gledamo u Subotu da malo procackamo sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 5, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja veceras sklapam ovo moje cudo jer su stigli delovi pa mozda se gledamo u Subotu da malo procackamo sta treba. Javljaj kako napredujes, dosao bih al sam u nekoj frci (naravno) cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo opusteno, nisam ni krenuo sa sklapanjem jer nisam zadovoljan karikama pa sam odlozio da bih reklapmirao. Naime, karika na sastavu ima dobar zazor nova oko 0.25mm ali ima i dodatni ka hilzni sto ne sme da ima i treba da se razradjuje 50.000km da bi toliko legla. Saljem i sliku i shvatices o cemu pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan jos se nisam navikao na novi bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan jos se nisam navikao na novi bjb Znaci Crnobrnja djokica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, hilznu mi je odradio dobro, brisuca karika je uradjena dobro samo je kompresivne zeznuo na poliranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 6, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, hilznu mi je odradio dobro, brisuca karika je uradjena dobro samo je kompresivne zeznuo na poliranju Jebga nista bez reklamiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Otisao ja, poneo i odstampanu sliku uvecanu par stotina puta. Nije bio tu, ali me je zvao kad je dosao u radnju. Kaze da pakujem ja to i ako to ne bude radilo on ce pojesti patiku. Sta sad ajde budi pametan? Da napakujem dok ne stignu originali ili da cekam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao ja, poneo i odstampanu sliku uvecanu par stotina puta. Nije bio tu, ali me je zvao kad je dosao u radnju. Kaze da pakujem ja to i ako to ne bude radilo on ce pojesti patiku. Sta sad ajde budi pametan? Da napakujem dok ne stignu originali ili da cekam? Brate, Pakuj a ako ne radi nek ti da kintu za novu garnituru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Otisao ja, poneo i odstampanu sliku uvecanu par stotina puta. Nije bio tu, ali me je zvao kad je dosao u radnju. Kaze da pakujem ja to i ako to ne bude radilo on ce pojesti patiku. Sta sad ajde budi pametan? Da napakujem dok ne stignu originali ili da cekam? Ja bih definitivno sačekao i prikupio sve što mi treba za kvalitetno sklapanje.Imaš više od pola godine do sledeče nove sezone Vrlo lako se može desiti,da sa ovim što imaš sad neče raditi kako treba. Pa imaš posle velikog posla novi koji opet nešto košta. A tu su i dihtunzi, koji opet nisu bagatela. To je moje mišlenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Brate, Pakuj a ako ne radi nek ti da kintu za novu garnituru Ma to mi i on sam kaze, "ako to ne bude radilo ja cu pojesti patiku", u tom slucaju naci cu neku najsmrdljiviju. Hteo sam da krenem da pakujem, ali mi nesto neda mira da stavim to tako, jer ce deo kompresije prolaziti ispod i trpece brisuca karika koja je tanja i trpi vise torzionih deformiteta i samim tim nece obavljati svoju fungciju kako treba. Sacekacu danas ljude iz MOTINS-a da mi kazu ima li karika za mene ili ne, pa cemo videti. U svakom slucaju trazicu mu novac natrag zaa karike pa cu ja sebi kupiti druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih definitivno sačekao i prikupio sve što mi treba za kvalitetno sklapanje.Imaš više od pola godine do sledeče nove sezone Vrlo lako se može desiti,da sa ovim što imaš sad neče raditi kako treba. Pa imaš posle velikog posla novi koji opet nešto košta. A tu su i dihtunzi, koji opet nisu bagatela. To je moje mišlenje Sezona je gotova. nemoj da pristajes na druge kompromise nego da ti vrati novac. Vec si ga dovoljno dugo cekao i propalo ti je para i vremena dovoljno.Ovo je drugi put da on tebi kaze dobro je to pakuj i vozi, sram ga bilo reklame na sajtu. ako nesto ne moze reci brate ne moze i kraj sto se nije pr...lo ne moze da se okozi. Nije te ispostovao , razvlacio te i odugovlacio a pare si mu dao unapred. Sad pare nazad i ne kupuj druge karike i ne trosi novac uzaludno nego prema stublinama koje su kod Maxtera trazite klipove i kupi nove karike i kako kaze u citatu na prolece bato imas masinicu koja ce da brunda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Otisao ja, poneo i odstampanu sliku uvecanu par stotina puta. Nije bio tu, ali me je zvao kad je dosao u radnju. Kaze da pakujem ja to i ako to ne bude radilo on ce pojesti patiku. Sta sad ajde budi pametan? Da napakujem dok ne stignu originali ili da cekam? Ja bih definitivno sačekao i prikupio sve što mi treba za kvalitetno sklapanje.Imaš više od pola godine do sledeče nove sezone Vrlo lako se može desiti,da sa ovim što imaš sad neče raditi kako treba. Pa imaš posle velikog posla novi koji opet nešto košta. A tu su i dihtunzi, koji opet nisu bagatela. To je moje mišlenje Pa cekao bih i ja ali mi to koci ostatak radova na samom motoru donekle. Ideja mi je da sklopim ove sadasnje cilindre koji su sada prakticno novi i da polako navlacim originalne delove tj cilindre karike i klipove. Trenutno je problem kao sto si video karika sa oborenim ivicama koja nije u redu a nadam se da se i ostali slazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i ne moram cekati ali mi je nekako lakse da lanac razvoda zamenim kada su lipovi i cilindri na mestu. A imam i semeringe da promenim itd jos po nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan zar ne pasu karike original od nekog seat-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, seat ibiza od 903ccm treca specijala, ili yugo 45 peta specijala i potpuno su iste. Kupio sam te yugo-ve u motinsu u novom sadu i leze kao dupe na nošu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 24, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onim, da su te karike od automobila projektovane za drugacije radne temperature tih motora, jer nisu vazdusare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, stoji ta prica, samo za sta su mi projektovane crnobrnjine karike koje ni ne leze kako treba. Vreme i kilometri ce pokazati svoje, sa sad je sve ok ali i dalje je tek razrada aktuelna pa cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HILL 20 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XRV 650 Paprika Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa onim, da su te karike od automobila projektovane za drugacije radne temperature tih motora, jer nisu vazdusare? Ja sam cuo da moze da se nabudzi djunta sa sitnim nutom... Ma kod Kanja bre sve moze Dzolaja, kako napreduje? Ja se nadam da cu do nove godine dobiti svoje iglice, ali kako su ljudi usluzni, dobicu ih do sledece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Napreduje polako al sigurno cekamo hilzne da nam budu gotove, karike imamo i polako krece sklapanje masine Vidim ja da ces ti voziti tvog NTX-a kad i ja moju 35-icu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto volim kad se radi pa sve vrca od pesimizma . Babe jedne sklapajte te motore treba da se ide u Italiju sledece godine. Mendello ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Decembar 29, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan oo gosn dzolaja moze neka slicica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...