murinjo 0 Napisano Maj 6, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ovene nedelje treba da platim 3200 eur za novu Apriliu Sportcity 200. Prodaje mi je drugar koji je diler za Apriliju, Zrenjaninski put, dao mi je popus 5%. Da li sam i koliko sam dobro prosao u ovoj kupovini? Da li neko zna za povoljniju varijantu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj, ako oces dobar skuter, ja cu da ti prodam moj. To ti je Siamoto Favourite 150ccm, motor je u odlicnom stanju i presao je samo 1500km. I da, za razliku od svih koreanskih i kineskih skutera ovaj moj je sastavljen u Italiji,tako da ti je to ustvari ista stvar. Motor je 2004 god. Cena je 1500e. A iskreno mislim da se ne isplati davati toliko love za skuter,ipak je,po mom misljenju,3200e previse para za taj motor :roll: :roll: :roll: . Ovako bi ustedeo gomilu love i potrosio za nesto korisnije a ja ti kazem,ovaj moj skuter je u perfektnom stanju,4t masina, prelepo izgleda i uz motor dobijes i topcase!!!! DE CES BOLJE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murinjo 0 Napisano Maj 6, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali ne mogu da prihvatim Ne zato sto mislim da ponuda nije zaista tako dobra vec zato sto imam neki svoj, neko bi rekao glup, princip, ne kupujem nista sto je polovno. Hocu nov i kvalitetan skuter, nisam rasista, ali me kinezi nerviraju i sumnjan u kvalitet svega sto ima veze sa kinom pa makar to bilo proizvedeno i u Italiji. Pazi, tehnicko znanje mi je sedi 1. Verujem da je tvoj motor dobar. Ali, od 3200 jevreja sam se vec oprostio, kada sam video Apriliju prso sam, neko mi je ovde rekao da je motor bombica i stvarno je tako. Jos jednom hvala ali nemogu brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 6, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj, kao sto si mogao da procitas u mom testu, Aprilia Sportcity je FANTASTICAN skuter i ne vredi nikakva kritika da je 3200 za njega mnogo. Mnogo je onome ko nema, onaj ko ima srece da moze toliko da izdvoji ne treba da se mnogo premislja. Probao sam jako puno skutera u toj kategoriji i samo dva su daleko ispred ostalih Aprilia Sportcity i Aprilia Atlantic. ALI!! OGROMNA RAZLIKA je u varijanti motora od 200 i od 250 ccm. Ovaj prvi je stari motor koji se ugradjuje i u Vespu GT 200, a ovaj 250 je novi motor koji ide i u Beverly 250, samo je neuporedivo ugladjeniji u Apriliji. Tako da ti je moj savet da budes iskren sa prijateljem i da mu trazis verziju 250 koja je novija, makar i ako moras da doplatis koju stotku. Razlika je veoma velika, ne samo u 50 ccm nego u kompetnom ponasanju motora, odzivu, linearnosti... svemu. Nadam se da sam ti makar malo pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji zelis kupiti (skuter) je ekstra pouzdan. Moj prijatelj se namenjao skutera raznih, ali je na kraju izabrao bas taj koji ti planiras kupiti. Agregat mozda i nije zadnja rec tehnike, ali je proveren i trajan, a to je veruj mi izuzetno bitno.Sta ti vredi sva tehnika i cuda elektronike kad to stalno nesto zeza.presedne ti i voznja i sve. Pogotovo kad ga kupis novog miran si. Definitivno ti je izbor odlican. Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina NOVOG je uvek dobra kupovina i taèka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KARPINSKI 0 Napisano Maj 6, 2007 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina NOVOG je uvek dobra kupovina i taèka! Slazem see! Novo je novo! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj' date=' ako oces dobar skuter, ja cu da ti prodam moj. To ti je Siamoto Favourite 150ccm, motor je u odlicnom stanju i presao je samo 1500km. I da, za razliku od svih koreanskih i kineskih skutera ovaj moj je sastavljen u Italiji,tako da ti je to ustvari ista stvar. Motor je 2004 god. Cena je 1500e. A iskreno mislim da se ne isplati davati toliko love za skuter,ipak je,po mom misljenju,3200e previse para za taj motor :roll: :roll: :roll: . Ovako bi ustedeo gomilu love i potrosio za nesto korisnije a ja ti kazem,ovaj moj skuter je u perfektnom stanju,4t masina, prelepo izgleda i uz motor dobijes i topcase!!!! DE CES BOLJE!!! [/quote'] Bez uvrede, ali malo napadno i neumesno! Shvatam da se tebi prodaje skuter, ali decko je pitao konkretno za Apriliu Sportcity. Takodje, po meni, totalno je sumanuto porediti Apriliu sa Siamotom i svrstavati ih u isti kos, pa cak i da je taj Siamoto sastavljen rucno u majstorskoj radionici u Detroitu!!! Ne zamjeri, ali bas sam se iznenadio tvojim postom, i totalno mi je neprimeren temi. Sto se tice skutera, ako ikako mozes poslusaj Andreja! Dva totalno razlicita agregata! Ako postoji ikakva sansa uzmi 250ccm, ako ne - uzimaj 200ccm i da ga teras u zdravlju i veselju. Sa druge strane nije nesto spektakularno povoljno (mislim tih 5% mnogo znaci ali nije nikakva senzacija), cak mislim da su oni svakako odobravali taj popust... no ako se tabi motor svidja, imas novce i bas njega zelis.. samo napred! Aprilia je to! :wink: pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam se oprostio od skutera ali poslednji koji sam vozio bio je Aprilia Atlantic 200! Motor je fantastican! Rado bih ga ponovo posedovao! Jedina mana sa moje strane prema Apriliji je sto pate od decijih bolesti! Sajla gasa koja mi je pucala 3 puta, retrovizori koji ne mogu da se fiksiraju... U svakom slucaju mislim da je Atlantic i dalje atraktivniji a i udobniji od Spotcity-ja. Jesi razmisljao o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice skutera' date=' ako ikako mozes poslusaj Andreja! Dva totalno razlicita agregata! Ako postoji ikakva sansa uzmi 250ccm, ako ne - uzimaj 200ccm i da ga teras u zdravlju i veselju. Sa druge strane nije nesto spektakularno povoljno (mislim tih 5% mnogo znaci ali nije nikakva senzacija), cak mislim da su oni svakako odobravali taj popust... no ako se tabi motor svidja, imas novce i bas njega zelis.. samo napred! Aprilia je to! :wink: pozz[/quote'] Kod Motora postoje 2 popusta : Novogodisnji i sajamski i to je 5% Obzirom da su skuteri sezonska roba i da je ovo vreme kad svi uvoznici nemaju dovoljno motora kolika je traznja, dati popust 5% za nesto sto se prodaje momentalno ,je vise nego korektno. PS. Moj drug murinjo nije napisao da ce dobiti i opremu BUKVALNO po nabavnoj ceni, kao i delove ako mu nedaj boze zatrebaju. A MENE CE DA JASE ZA SVAKU SITNICU KOJA MU NEBUDE PO VOLJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murinjo 0 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan pa za pare koje mi uzimas na pravdi boga ostaje mi sam o da te jasem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam juce 250ie ,ide ko raketa ali moj savet 200 carburator. Oba motora su Euro 3 , ali uzimajuci sve u obzir sta smo pricalii, nije za tebe 250ie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...