BRACO 3318 Napisano Octobar 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Menjac od YZF750 (6 brzina) sigurno pasuje u FZR1000 (5 brzina) ali čisto sumljam da pasuje u TDM ... Aj sta ti znas , nije to honda ...branko pozdravio te utjerivac. :blink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...Pa da znas da nije i nece nikad biti. Hvala na pozdravu,pa kad ga vidis ili se cujes sa njim reci mu da navrati do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam negdje procitao da pasuje taj mjenjac na tdm , mada sto neki vec kazu 4 je bas duga na tdm tako da nekad neznam dal je u 5toj ili 4toj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...