nikoladzoni 1 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tebi treba ovako nesto koja je ta marka?????suzuki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Da,Suzuki. A ako se ne varam,na repu mu pise da ima 1300cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pih slaba je 'Busa.. Bolji je onaj sa motorom od helihoptera koji razvija oko 380 km/h ako se ne varam i koji topi branike automobila iza sebe ;D Zaboravih naziv modela.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan E da to je taj "moped" ;D Inace preporuka pored BTa ide i na neki CTX, masina koja trazi obrtaje i pruza dosta zabave u voznji.. Sad ocekujem komentar tipa: "Pa to je Tomos, fuj." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 21, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma najbolje uzeti sprint cros 50ccm kad vec nece skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu nema sta fuj,50cc je,ili skuter ili bt,ctx tako nesto.Bolje ovo drugo jer ima brzine pa ono,da se ustosi malo... CTX ima 80cc,a ATX 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A kakve veze ima taj MTT sa Y2K iz filma torque ? Jel to isti motor? Juri drugare i pici krug po krug. Neki kineski kros ili BT ili CTX ili sta god, samo nek se kotrlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, CTX ima 80 ccm, ja zaboravio da decak hoce motor od 50 ccm Imam osecaj da nas ovde neko lozi ko masinovodja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zainteresovan ATX 2001 550e (nije fiksno) za vise pogledaj link ispod tu je oglas i sve o motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A kakve veze ima taj MTT sa Y2K iz filma torque ? Jel to isti motor? MTT je firma Y2K je model http://www.marineturbine.com/motorcycles.asp @nikoladzoni bezi bre od Tomosa, to sranje neopevano, ako ti je do popravljanja motora bolje onda uzmi neku RS kao ovu, pa sam radi oklope http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=79534&trazi=1&ur=1&model=0&tip=50&cena=1&m=Aprilia-RS-50 Ili skupi jos kesa pa pazaris ovakvo nesto http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=69021&trazi=1&ur=1&model=0&tip=50&cena=1&m=Yamaha-DT-50 Ili pregovaraj sa pivarabip-om, pa on malo koriguje cenu ti malo dopunis budzet i eto trgovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan @arnyman hvala kao i sto si ti reko ne bih ni ja tomosa... @radicm i moj tata je imao tomosa i nij nesto zadovoljan.....tako da nebih ni ja da budem nezadovoljan mojim prvim motorom.... @merkuu ko vas lozi ko masinovodja? i nije tomos fuj nego lose iskustvo od tate plasim se da nebude i moje i ostali hvala vam ako imate jos neke motore za predlog od 50cc a da nije skuter kazite @mali diktator ajde ti valjda znas jos neki motor od 50ccA hvala ti na komentarim kazi jos nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Arnyman je Tomosomrzac i iskljuciv je po tom pitanju.Mnogi su poceli na Tomosima (ja imao 2) i bili su zadovoljni istim.Pa i dan danas imas Tomose koji su dosta stariji od tebe pa se i dalje voze bez problema. Motora od 50cc imas koliko hoces,na tebi je samo da raskrstis sam sa sobom sta zelis. Ako zanemarimo dizajn Tomosa koji je davno prevazidjen,mislim da je idealan za pocetnika. Druga opcija su ti Kinezi,a sa njima nemam iskustva.Jedni ih hvale drugi kude... Treca opcija Japanci ili Talijani,ali oni su osetno skuplji od Tomosa i Kineza (Tajvanaca i slicnih),pa ne znam koliko ti se to isplati. Da kupujem za sebe,gledao bih da prodjem sto jeftinije sa prvim motorom. Na njemu ces da ucis,mozda i padas (ja sam ucio na Tomosu automatiku i nije bilo dana da nisam pao sa njega ;D Imao sam nesto manje godina od tebe i voleo sam da divljam sa motorom koji ide 30km/h ;D ;D ;D) pa se ne isplati dati puno para. A kad malo udjes u stos,shvatis sta je motor,onda taj tvoj prodas ili zamenis za nesto kvalitetnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa sto posto ce biti neki italijan tako nesto jer sam citao da je aprilia rs 50 italijan .......meni su ova dva motora na prvoj listi : aPRILIA RS 50 i YAMAHA TZR 50 ....... sad koji je BOLJI??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko imao iskustvo sa ova dva motora????kako idu ??? da li su dobri??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan kako idu ??? Slabo Ne znam sta očekuješ od njih, veliki su i teški a 50cc, ako ništa drugo izvježbaćeš mjenjanje brzina. Limitirani idu 50km/h a kad se skine blokada dobacuju do 70-80 zavisi od prenosa. Dobri su i jedan i drugi, kupi onaj koji najmanje košta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar Rijeu RR50..Ako te zanima,pisi na pp.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ja mislim da neidu 70-80................gledao sam na netu ili ti www.youtube.com idu po 90-100-115 km/h........bez blokade...i blokada se sama skida valjda dok se ne razradi do jedno 2000km predjenih... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa tako nekako :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvih 105..nefantazirajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Octobar 28, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 105 ide.... ali 125 neustelovan 50ccm menjac su veliki i teski za 50ccm masinu, do 50 izmenjas sve brzine i gps ako ocita 80 kao maksimalnu srecan si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan @steva idi na youtube proveri......obicna aprilia rs 50 bez ikakve nadogradnje je isla oko 105km/h @perlx ide 105 izvuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nznm dali lazu mozda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Octobar 29, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sinak stavi gps pored cajgera i bices zapanjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan91BG 28 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas728853/kymco_grand_dink/ izvoli da se vozis ko covek, ja sam vlasnik...od 50cc nema boljeg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...