DR. MARE 11 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan ipak sam se odlucio za k1 600,pogledao,proao svidja mi se,mada ima jedan deo koji mi se ne svidja zadnji lancanik mu se pomera levo desno,covek kaze da nije nista starsno mada se prvi put susrecem sa tim kvarom da li mi neko moze reci koliki je kvar i verovatno trebao bi nastelovati dizne,da li je to neko radio i gde???i koliko je to para???pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan ipak sam se odlucio za k1 600,pogledao,proao svidja mi se,mada ima jedan deo koji mi se ne svidja zadnji lancanik mu se pomera levo desno,covek kaze da nije nista starsno mada se prvi put susrecem sa tim kvarom da li mi neko moze reci koliki je kvar i verovatno trebao bi nastelovati dizne,da li je to neko radio i gde???i koliko je to para???pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan sad ja nista tebe ne razumem?kako se pomera?jesi li ti taj motor kupio ili nameravas?imas li neko minimalno znanje mehanike? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem ga u nekoliko narednih dana,a lancanik se mrada levo dasno znaci ne u smeru gde se okrece lanac i obrnuto,vlasnik motora kaze ta su otisle kao neke gume i da nije neki kvar.....razumem se nesto-nisam mehanicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ok.ajd da krenemo redom;ne treba svakom verovati vec proveriti.gde si ti nalazis a gde se nalazi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude lezaj. Meni se tako mrdao zadnji lancanik kad mi je otisao lezaj. Najveci lezaj koji stoji prvi do lancanika se bio raspao. Posle promene svih lezajeva u zadnjem tocku to se vise ne desava. Nek me ispravi neko ako gresim ali mislim da tako ne bi smeo da vozis motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz bg kumodraz,motor novi beograd,naravno da mu ne treba verovati,a da li ako je taj lezaj otisao da li se tocak isto pomera levo desno kao i lancanik,barem se tako kod automobila proverava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan mare,mogu da ti pomognem tako da se obratis mojim drugarima koji drze moto servis u bg-u.za tu uslugu ce ti naravno naplatiti ali bolje da puknes malo para nego da se zeznes pa da posle prodajes motor u bescenje!ako ti treba neki savet ili njihova adresa,mozes mi poslati pp!pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10674 Napisano Octobar 20, 2010 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako se tocak ne mrda nego samo lancanik, onda covek verovatno govori istinu, otisla mu je guma (silent blok) koja se nalazi izmedju lancanika i tocka da bi ublazila trzaje, a to nije neki veliki izdatak a nije ni komplikovano da se zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se cini mi se tocak nije mrdao. 3 lagera u samom tocku su bila dobra a taj cetvrti koji stoji do lancanika se raspao i zato se mrdao samo lancanik. Nisam ni majstor ni strucnjak pa bolje da ti neko drugi kaze sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERU ja mislim da je to upravo i rekao da je neka guma otisla za ublazavanje udara,sto je naj gore za to sam se prvo uhvatio za lanac i lancanik,i tocak se ne mrda,znaci nije neki kvar??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi od motora,ni jedan nije isti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5066 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ali ove izjave, `da posle prodajes motor u bescenje` su mi smesne, i meni se bio na jednom motoru `klatio` zadnji lancanik ali samo 1 ili 2 stepena po osi kretanja motora i to samo ako ga bas vuces rukom, kvar nije bio skuplji od 20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan E ali ove izjave, `da posle prodajes motor u bescenje` su mi smesne, i meni se bio na jednom motoru `klatio` zadnji lancanik ali samo 1 ili 2 stepena po osi kretanja motora i to samo ako ga bas vuces rukom, kvar nije bio skuplji od 20 evra batice,mislilo se na celokupno stanje motora a ne na lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10674 Napisano Octobar 21, 2010 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako je u pitanju to sto sam rekao, zamena tih silent blokova je prost posao, na 90% motora je isto, znaci skines tocak i samo odvojis deo glave na kojem je lancanik i na njemu sa druge strane unutra su ti silent blokovi, povadis ih, stavis druge , sastavis i vozi Misko, nema tu neke velike mudrolije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ....hm...a zbog cega je ta "guma" otisla? Nisam ni ja strucnjak...namece mi se samo pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10674 Napisano Octobar 21, 2010 Hronični Motociklopata, 7400 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan paa moguce da vlasnik voli da radi tockarenje i slicno.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kurkur 0 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa racunaj na zamenu tih tzv guma ,cim kaze nije nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6172 Napisano Octobar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12448 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pogledaj da negde napred nije napukao ram, trouglovi da li imaju naprsnuća ili su možda farbani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...