pegaso 28 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan :D imam ,,balonke" i slabo mi svetle pa sam našo h4 koje imaju isto grlo. evo slike za ovu belu piše da je halogena a za plavu da je ksenon, to znam da nije nego piše zbog boje, ali za belu nisam siguran. video sam na forumu da treba da se stavi neki relej, to i hoću da pitam. ista je oznaka kao i na starim sijalicama 35 35w. znači jel treba taj relej ili sta već da se ugrađuje ili samo da ubodem i da teram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 18, 2010 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan batali xenon to ti je nepotrebna komplikacija, ubaci halogenku i one su sasvim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Octobar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako su iste snage kao stare balonke ne treba ti rele. Promeni i uživaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan generalno kod sijalica vazi pravilo da ukoliko koristis sijalicu iste jacine nema potrebe za relejom ukoliko koristis sijalice sa vecom snagom - mora relej zbog instalacije ALI - strada sjenilo fara - pregrejava se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Octobar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To pregrevanje o kome govoriš važi samo za plastične farove koji se obično koriste kod kineskih motora. Za njegovu Apriliju tu nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan batali xenon to ti je nepotrebna komplikacija, ubaci halogenku i one su sasvim ok sto da batali xenon ja sam stavio i extra se vidi ,,jos bolja kombinacija ako imas sa kim da podelis komplet,, nece te skupo izaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nije ovo xenon, samo je umočena u plavu boju, ista je ko ova gore, nisu ovakva vlakna na xenonu. hvala na ovako brzim odgovorima, ni 10 minuta nije prošlo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan znam brate da nije xenon nego samo kazem da nemoze da se poredi h 4 i xenon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan za pregrevanje sam mislio na sjenilo, koje usled povecane toplote oce malo da izgori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima 3 vrste moto sijalica 35W. Sve 3 ima u NS prodavnica Nineks, ulica Brace Ribnikar, marke Narva, Nemacka proizvodnja, cene 300 do oko 800 din u zavisnosti od tipa. Ako je slucajno 35/35W sa lezistem kao kod automobilske H4, pasuju fizicki ali se mora voditi racuna o alternatoru i prekidacu. Alternator dali podmiruje vecu potrosnju, a nagorevanje prekidaca izbegne se ugradnjom releja. Jaca sijalica od 35W daje i vise toplote u zatvorenom faru, tako da i to treba imati u vidu. ovo me buni, kaže jača sijalica od 35w :-\ ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan To je silajica iste snage kao ta stara koju imas na motoru, samo sto je halogena. Ja sam tu sijalicu trazio i nigde nisam mogao da je nadjem. Samo je stavis umesto stare i vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 19, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Te sijalice sam ugradio na dosta skutera/motora i nema potrebe za relejima, ista snaga, i ne topi far i instalaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 19, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan I gde ima da se uzme ta sijalica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa procitaj malo poslednji pegasov post, sve pise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa procitaj malo poslednji pegasov post, sve pise... ne piše gde ima da se kupi. ima kod damira91 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=59937.0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ustvari piše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ja sta sam procitao... xD Toliko sam trazio te sijalice, i ispalo je da su mi pod nosom bile, sad kad mi vise ne trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan To pregrevanje o kome govoriš važi samo za plastične farove koji se obično koriste kod kineskih motora. Za njegovu Apriliju tu nema problema. pa..i pegaso kolko mi se cini ima plastican far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je mislio na kvalitet plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6128 Napisano Octobar 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio je takav mali Pegaso kod mene u Labosu mesec dana i koliko sam video nije plastični. Sad je taj motor u Užicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan dva staklena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 19, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa procitaj malo poslednji pegasov post, sve pise... Jbg, nisam bio procitao citat. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvalenta 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Padina, (preko nedelje Novi Sad) Motocikl: Suzuki XF 650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je stavio na yamahu xt600x xsenon i istopila mu je far... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je stavio na yamahu xt600x xsenon i istopila mu je far... ;D Shit 'appnz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je stavio na yamahu xt600x xsenon i istopila mu je far... ;D ogledalo ili staklo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...