strasilo 3893 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan odlična vožnja... svaka ti dala... ali AnteK je piška što mi nije javio pa da te sačekam u Požegi .... prošao si mi pokraj kuće... :angry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan odlična vožnja... svaka ti dala... ali AnteK je piška što mi nije javio pa da te sačekam u Požegi .... prošao si mi pokraj kuće... :angry: Pa tko ti kriv što ne gledaš kroz prozor! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha ... i to što kažeš .... a mogli ste na pivo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh. Bravo za sve, uzivancija !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Nikolu M mislim da znam kad je bila ta voznja Al evo ukinuse nam vize pa cemo sad malo i mi sa vama moci landrati kojekuda po inostranstvu malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Nikolu M mislim da znam kad je bila ta voznja Al evo ukinuse nam vize pa cemo sad malo i mi sa vama moci landrati kojekuda po inostranstvu malo Pozdrav i tebi i tvojoj zeni, i javno hvala za ugodno druzenje i smjestaju u BL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 14, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ma ok sta se zahvaljujes i drugi i treci i peti put samo dodji i ne brini, mi bajkeri putopisci moramo biti slozni, nego. kad kupujes novi motor drugi pa reko ta rusija Part II ovaj...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 14, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mljac....poslastica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, lepooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...