Jump to content

Moto Zajednica

Ubica na motoru uhvacen posle 3 meseca :(

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

JEste  li vi culi za onu :

"OPTUZEN JE NEVIN DOK SE NE DOKAZE KRIVIM " ?!?!?

Tako se zakon postavlja jer je tako ispravno.

Ako se na sudu ispostavi da je kriv......neka robija dozivotnu sto se mene tice, jer olosh ne treba da ugleda svetlost dana.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Razmisljao sam o tome, ali mala je verovatnoca, tj da je u uslovima smanjene vidljivosti, na svoje zeleno, zakacio nepazljivog pesaka, i da je pomislio da ga nije mnogo udario(da je ovaj ostao na nogama recimo), pa nastavio...

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3697 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Razmisljao sam o tome, ali mala je verovatnoca, tj da je u uslovima smanjene vidljivosti, na svoje zeleno, zakacio nepazljivog pesaka, i da je pomislio da ga nije mnogo udario(da je ovaj ostao na nogama recimo), pa nastavio...

Kolega Laziću, ovog puta ga baš totalno "utupi".

Nebitno je kako je i pod kojim uslovima došlo do udesa. Dripac je bre jednostavno ostavio čoveka i zbrisao!

Pomislio je da ovom nije ništa!? Veruješ li zaista u tu svoju predpostavku? Dakle malo "zakačiš" nekog i ladno odeš dalje, a onome šta bog da!

Mada je možda dobro da se nije vratio da dotuče žrtvu, što se pre dvadesetak godina desilo u blizini niškog novog groblja. Tada su vozač i suvozač dotukli i sakrili povređenog da ih ne bi prijavio. Našli su ih tek posle pet godina, a za to vreme je "robijao" tip koji je bio pogrešno okrivljen!

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Auuu... to je bas bilo gadno... Bar su ih na`vatali, ali dzaba za onoga sto je bio u zatvoru... >:(

Herr Zika, gore sam rekao da je mala verovatnoca da je nevin, na kometnar da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno... ;)

• Svrati ponekad, 179 postova

možda idem u off ali dali neko zna šta bi sa onim što je udario i usmrtio onu ženu u beogradu na pešačkom i uteko(bog da mu vene seko) pre pola godine??    sorry za off ali me interesuje a nisam pratio temu i neznam gde je sad ??? ??? nadam se da je nije niko zaboravio :'( :'(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja