struja-ns 4 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa zadnjim amortizerom,propustio je semering ulje i vise ne radi kako treba...dali neko zna ko moze da mi ga remontuje ili ako ima neko da prodaje polovan dobar amortizer nek se javi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=76620&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Aprilia-RS-125-U-DELOVIMA nadjoh ovo sluajno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,al znam za to vec...uzimao sam neke delove od tog coveka,dobro su se pokazali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...