Jump to content

Moto Zajednica

Samo kinezi :)

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: TDM 850 4TX

Imam Pulosera i pri padu mi se iskrivio volan. Gde mogu da nadjem neki volan sa kojim cu malo da dobijem i na visini. gde mogu uopste da nadjem neke volane (polovne ili nove)?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: TDM 850 4TX

Imam Pulsera i pri padu mi se iskrivio volan. Gde mogu da nadjem neki volan sa kojim cu malo da dobijem i na visini. gde mogu uopste da nadjem neke volane (polovne ili nove)?

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

gledaj mladicu, u ovoj rublici " predstavljanje clanova " trebao si se predstaviti na neki svoj nacin ( ime, prezime, mjesto gdje živiš, struka, šta radiš u životu ili nešto sasvim drugacije predstavljanje ali predstavljanje ) a ti iz neba pa u rebra. predstavi se još jednom onako pravo pa ce ti ljudi odgovoriti dobrodošlicom. procitaj rubliku pravila da ne kiksaš još negdje.

• Drug član, 1260 postova

gledaj mladicu, u ovoj rublici " predstavljanje clanova " trebao si se predstaviti na neki svoj nacin ( ime, prezime, mjesto gdje živiš, struka, šta radiš u životu ili nešto sasvim drugacije predstavljanje ali predstavljanje ) a ti iz neba pa u rebra. predstavi se još jednom onako pravo pa ce ti ljudi odgovoriti dobrodošlicom. procitaj rubliku pravila da ne kiksaš još negdje.

A za ta pitanja imas podforum kineski motori

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

A za ta pitanja imas podforum kineski motori

U pravu su kolege. Ajd' sad lepo da se predstavis....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja