hammer 134 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 92 god, u super je stanju, gume dobre, lanac i lancanici novi itd, itd. Komotno pali na -10 bez sauga iz prve. Zamenio letos ulje, filter a da i registrovana je. 1900eu. 069/476-123 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ti neadekvatan naslov.. da si reko kombajn..taraba..al teretnjaca.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ti neadekvatan naslov.. da si reko kombajn..taraba..al teretnjaca.. Dobro, dobro evo menjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 15, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepa, ima cak i fabricke gume, Bridgestone TW47 i TW 48... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Octobar 16, 2010 Ol' dirty bastard, 620 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem motor,odlican primerak - vredi te pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa danasnjeg vozikanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjaz.milos 3 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa danasnjeg vozikanja. koliko je preshla ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj se dzoramo za Bendzu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su mu retovizori? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je presao oko 64 hiljade kma, mrzi me sad da odem da pogledam tacan broj a kod mene je presla oko 4 hiljade. Fabricke miki maus retrovizore sam poklonio frendu sa foruma. Cena je korigovana na 1700eu. Zamene me ne interesuju trenutno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno upisao pogresan broj moba, a sad nece ni da se izmeni, U svakom slucaju, nije 069 vec 062. Znaci 062/476-123. Hvala svima koji su mi skrenuli paznju na gresku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Da li je aktuelno? Cena? Registrovana do? Dogovor? Lastiž? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Decembar 18, 2010 Ol' dirty bastard, 620 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je aktuelno jos uvek,zovi coveka - slabo je na netu. ...Komotno pali na -10 bez sauga iz prve... Potvrdjujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je aktuelno? Cena? Registrovana do? Dogovor? Lastiž? Aktuelno. 1700eu. Registrovana do 1. 6. 2011 na mom imenu. Za dogovor mozes da pitas tek kad vidis i cujes sta se prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Naravno!Čućemo se :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno!Čućemo se :-) Samo izvol'te, uzgred ako sam nedostupan znaci da sam na poslu #^*&%" rudarski zivot, samo pusti sms pa se javljam cim izadjem na sunce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slicica od pre par dana. Ugrabio sunce pre nego sto pade sneg da se provozam malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti igra samo keš ili su ti i zamene interesantne? ps. pitam za drugara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti igra samo keš ili su ti i zamene interesantne? ps. pitam za drugara Moze zamena za XTZ 96to god u fabrickoj boji uz moju doplatu. Nista me drugo ne interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre vozis bez retrovizora? I ja trazim lep i ocuvan primerak za ortaka.. ali tek za jedno metar dana.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre vozis bez retrovizora? I ja trazim lep i ocuvan primerak za ortaka.. ali tek za jedno metar dana.. Pa poklonio fabricke kolegi. Kontam, prodavacu je, nece mi trebati, a sad cvrc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak i dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 24, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre vozis bez retrovizora? I ja trazim lep i ocuvan primerak za ortaka.. ali tek za jedno metar dana.. Pa poklonio fabricke kolegi. Kontam, prodavacu je, nece mi trebati, a sad cvrc. Ovde nesto nije u redu, pa i prosli motor si prodavao bez retrovizora : Napisao 14 December 2009 - 23:58 PM Quote Sve razumem i cenu i vreme u kome zivimo, razumem i sto kofer ne dajes uz motor, al mi nije jasno zasto bez retrovizora ???? Oni nisu dodatna oprema, motor nije slupan! To mi stvarno nije jasno ? Inace motor za svoje godine odlicno izgleda ! Hvala, hvala. Retrovizori i kofer ne idu uz motor jer nisu moji. Dao mi ih drug na koriscenje, i normalno ne mogu prodati nesto sto nije moje . Da napomenem da cena nije fiksna! ?????? :stabre: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre vozis bez retrovizora? I ja trazim lep i ocuvan primerak za ortaka.. ali tek za jedno metar dana.. Pa poklonio fabricke kolegi. Kontam, prodavacu je, nece mi trebati, a sad cvrc. Ovde nesto nije u redu, pa i prosli motor si prodavao bez retrovizora : Napisao 14 December 2009 - 23:58 PM Quote Sve razumem i cenu i vreme u kome zivimo, razumem i sto kofer ne dajes uz motor, al mi nije jasno zasto bez retrovizora ???? Oni nisu dodatna oprema, motor nije slupan! To mi stvarno nije jasno ? Inace motor za svoje godine odlicno izgleda ! Hvala, hvala. Retrovizori i kofer ne idu uz motor jer nisu moji. Dao mi ih drug na koriscenje, i normalno ne mogu prodati nesto sto nije moje . Da napomenem da cena nije fiksna! ?????? :stabre: Hahahaha, ocekivao sam da ce neko da se zajede oko ovoga Pa objasnjenje je krajnje jednostavno, odgovor imas u samim oglasima. Teneru 600 sam i ja kupio bez retrovizora, uzajmio se za doticne od Elvisa a za kofer od Doesena1, i na kraju sezone to vratio ljudima i prodao motor. A sto se XTZa tice, dobio sam retrovizore uz motor al sam ih poklonio klupskom kolegi jesenas kome su zatrebali za neku kombinaciju Javice se sam da potvrdi pricu kad vidi ovo, valjda A ako nekog toliko bole retrovizori, evo javno preuzimam na sebe obavezu da kupcu obezbedim retrovizore za Super Teneru. Evo i par slika sveze kupljene Tenere da uverim drumsku lisicu u istinitost tvrdnji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...