leta 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Silwer Wings iz Brčkog vas poziva na 7. moto žurku MK Silver Wings 22. oktobra (petak) Lokacija: Brčko (BiH) - diskoteka Bumerang. Broj gostiju nije ograničen. Ulaz je besplatan!!! Zagarantovan provod kao i svake godine. Kontakt telefon: +387 65 / 587 - 995 Slaviša (Leta) Kontakt e-mail: leta@teol.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Silwer Wings iz Brčkog vas poziva na 7. moto žurku MK Silver Wings 22. oktobra (petak) Lokacija: Brčko (BiH) - diskoteka Bumerang. Broj gostiju nije ograničen. Ulaz je besplatan!!! Zagarantovan provod kao i svake godine. Kontakt telefon: +387 65 / 587 - 995 Slaviša (Leta) Kontakt e-mail: leta@teol.net Jes da dodjemo opet pa da nas napojite i nahranite pa da ne cemo da idemo kuci , necete nas navuci ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se komsije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 18, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan usudit cu se reci da dolazim,izgleda da je ovo zadnja voznja ove godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Primljeno `k znanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje,eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 20, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje,eto i mene. Motorm,nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje,eto i mene. Motorm,nadam se Normalno,nisam ja kao neki(da ih ne imenujem,prepoznace se sami)da idem kolima u Umag! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan eto prepoznah se, al u umag sam motorom isao, a za labin sam trazio ekipu da idem autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan eto prepoznah se, al u umag sam motorom isao, a za labin sam trazio ekipu da idem autom ovo se odnosilo na Igora ,a i na jos nekoga koji ce se sam prepoznati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan eto prepoznah se, al u umag sam motorom isao, a za labin sam trazio ekipu da idem autom ovo se odnosilo na Igora ,a i na jos nekoga koji ce se sam prepoznati ;D Tako je Sale,prepoznace se on vec kada procita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 20, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ocete vas dvojica...matorci,dzangrizavci! Bitno je da ljudi dodju, da se druzimo...ko da je bitno cime! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 22, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ocete vas dvojica...matorci,dzangrizavci! Bitno je da ljudi dodju, da se druzimo...ko da je bitno cime! ;D Da ... makar i žuto - crnim kombajnom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 22, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj Ti....sto imas visak slova u nazivu, a manjak svega ostalog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan usudit cu se reci da dolazim,izgleda da je ovo zadnja voznja ove godine ;D Ili sam ja bio prepijan ili ti nisi bio ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 26, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nisam,cijelo vrijeme sam bio siguran da je party u subotu,kao i svagdje,a ono petak... jbg,petak je radni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan nisam,cijelo vrijeme sam bio siguran da je party u subotu,kao i svagdje,a ono petak... jbg,petak je radni dan Tako sam i mislio... Bolje je sto je bio petak inace e nebi istreznio do utorka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 26, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nisam,cijelo vrijeme sam bio siguran da je party u subotu,kao i svagdje,a ono petak... jbg,petak je radni dan Tako sam i mislio... Bolje je sto je bio petak inace e nebi istreznio do utorka kada ste Gugu pustili kuci? da nije jos tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan nisam,cijelo vrijeme sam bio siguran da je party u subotu,kao i svagdje,a ono petak... jbg,petak je radni dan Tako sam i mislio... Bolje je sto je bio petak inace e nebi istreznio do utorka kada ste Gugu pustili kuci? da nije jos tamo? Morao je da ostane na After-u Bio je kao domaćin na žurci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je lepa zurka. Dosta prijatelja iz bivse nam drzave. Plemi i Katja,Primoz,Drago,Edo........naravno Zare. Sjene iz Splita,ma ne mogu svih da se setim. Evo malo slicica. Ima tu jos interesantnih slicica ali nisu za siroke narodne mase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan nisam,cijelo vrijeme sam bio siguran da je party u subotu,kao i svagdje,a ono petak... jbg,petak je radni dan Hi hi sad mi je krivo sto sam ti rekao, mogu da te zamislim kako teatralno stizes u subotu, a ono nigdje nikoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan nisam,cijelo vrijeme sam bio siguran da je party u subotu,kao i svagdje,a ono petak... jbg,petak je radni dan Hi hi sad mi je krivo sto sam ti rekao, mogu da te zamislim kako teatralno stizes u subotu, a ono nogdje nikoga bilo je i u subotu provoda al u klubu SW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje,eto i mene. Motorm,nadam se Igore evo i dokaz da sam bio motorom,slikano kod Cole ispred Drivera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje,eto i mene. Motorm,nadam se Igore evo i dokaz da sam bio motorom,slikano kod Cole ispred Drivera. Ma nista dok Cola ne potvrdi... To je slika sa nekog od tvojih (sumnjivih)odlazaka u Bijeljinu Jel to Zare izvodi spagu ili po srijedi neki "accident"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 26, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan eto prepoznah se, al u umag sam motorom isao, a za labin sam trazio ekipu da idem autom ovo se odnosilo na Igora ,a i na jos nekoga koji ce se sam prepoznati ;D Tako je Sale,prepoznace se on vec kada procita. Joj samo unosite zabunu na forum...ima li gdje urednik da vas obojicu banuje ....a taj "neko" se jos nije prepoznao, jer zena mu zaplijenila kompjuter kad je provalila slike iz Umaga...tako da nije ni u Brcko isao :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...