gavrolini 2754 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mrzim bmw. Evo sad sam u Italiji i 40% motora (ako ne racunam skutere) cine bmw gs1200, 40% kawe z750 i z1000 i 20% ostali. Znam ja da bmw ima dobrih modela, rotax dobrih agregata ali po meni ni jedno ni drugo neces naci u f650. Jednostavno za mene f650 nije BMW. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Avgust 26, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan au pametnih ljudi pun forum...sve bajkeri sa velikim iskustvom...pegas je krs i kraj.... U čemu je problem? Dao sam mišljenje o sopstvenom motoru. Ako se tebi ne sviđa - tvoja stvar. Uostalom - dokaz da i iskusni bajkeri smatraju da je odličan za početnike: MCN Bikereview 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlockobgd 33 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: beograd Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi Gavrolinac je samo jedan trovac i nemoj da se primate i da komentarisete njegove ispade,Inace iz pouzdanih izvora se zna da vozi APN 4, tako da je glupo da komentarisemo o njegovom iskustvu.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 26, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno za mene f650 nije BMW. Pa gavro brate jel moras i ti ... malo mi je ovih sto voze boxere i pricaju da F650 nije BMW ps. negde sam procitao da je F650 izvukao bmw motorrad iz teske gungule ... mojne mi verujes ali procitao... naravno ova tvrdnja nece da promeni tvoje misljenje ali u mom selu to nesto znaci pps. oces da pazaris nesto u italiji ? kakve su cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno za mene f650 nije BMW. Pa gavro brate jel moras i ti ... malo mi je ovih sto voze boxere i pricaju da F650 nije BMW ps. negde sam procitao da je F650 izvukao bmw motorrad iz teske gungule ... mojne mi verujes ali procitao... naravno ova tvrdnja nece da promeni tvoje misljenje ali u mom selu to nesto znaci pps. oces da pazaris nesto u italiji ? kakve su cene ? verujem da je izvukao bmw iz finansiske krize ali to ne znaci da ja moram da ga cenim...jednostavno taj motor nema utisnuto na agregatu BMW. Inace cene u italiji su uzas, u srbiji su sad jeftiniji motori. Ovde cu biti godinu dana pa cu cekati zimu da padnu cene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlockobgd 33 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: beograd Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju price Gavrolini sav srecan sto je kupio Pegaso i ispunio decacki san vraca se kuci.. :lol: , Kakav happy end 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju price Gavrolini sav srecan sto je kupio Pegaso i ispunio decacki san vraca se kuci.. :lol: , Kakav happy end taj film neces gledati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Pegaso 2001. ie i sad imam Stroma650....mogu samo da kazem da sto se tice namene i kvaliteta agregata taj Pegaso je mama, agregat je prakticno neunistiv. To sto neko misli da je pazario R-a a platio Pegasa jednocilindrasa pa ga non-stop dere kao sumanut, naravno, bez odrzavanja - to je vec njegov problem. Pricati da je Rotax 655 los agregat je apsolutna budalastina. Ne bi ga koristili na generatorima i kojekakvim pumpama za 24/7 rad da je sranje. Za mene je bio mali i slab (mala putna brzina za duge relacije, 2 putnika, koferi) ali recimo za KOMBINOVANU voznju je odlican (sporedni putevi, sljunak, grad) i toliko upravljiv da mozes oko bandere da ga savijas....kao prvi motor, svaka preporuka. Za ove iz BMW sekte i Juan Mekgregor grupi ( http://en.wikipedia.org/wiki/Groupie ) podrske, nemam komentar, isti su kao i ovi iz alfa-romeo fan kluba....da im je na wc sholji utisnut bmw znak - klanjali bi joj se svako jutro... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 8, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan da im je na wc sholji utisnut bmw znak - klanjali bi joj se svako jutro... :lol: :lol: :lol: 5x na dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...