perlx 536 Napisano Octobar 13, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Proletos ofarban u unikatnu maxmayer bordo metalik sa kristalima i stavljen drugi retrovizor; Pre oko 2000km stavljena i zadnja pirelli ml12 u kompletu sa unutrasnjom tako da je obuven postpuno u pirelli; Napunjen i formiran nov unibat akomulator; Na skuteru radjeno pre oko 1000km; poliranje blokova; skf france lezajevi radilice; rms semerinzi radilice; rms racing radilica sa punim polutkama; nov klip i karike; cilindar sa ociscenim i oborenim prelivnim i izduvnim kanalom; tecnigas trek rezona lakiran; utisan top; nove prirubnice karburatora od filtera do karba i od kraba do bloka; mikuni 16 karburator sa glavnom diznom 60; 4.8 grama rolnice; stage 6 remen; crna athena centralna opruga; nov kais uljne pumpe; malossi bele oprugice kvacila; nova rucica gasa bez releja; nova sajla gasa od rucice do razdelnika; i od razdelnika do karba; zamenjeno je i ulje u diferencijalu, sipano 80w90 motul; Pre 5km stavljene malossi mhr plocice i razradjene; distancer amortizera radi komfornije voznje u dvoje; Trenutno je na masini ngk br9es svecica a dajem i champion rn2c; imam i fuzastere samo nisu montirani; Na zalost ima 3 ogrebotine na plastikama, tacku na prednjem blatobranu u levom cosku, ogrebotinu na levom boku i na levom kraju kormana; Nova km sajla; Registrovan je na dvoje; Imam i postraski kofer (mnogo litara zaista); Razlog prodaje je sto imam a kateogoriju a ima i drugih lepih stvari sem skutera Cena za clanove foruma je 720E za kes. Moze zamena za 125ccm motor (prednost yamaha tdr r). Cena u zameni je veca; Mozete me kontaktirati ovde, na pp ili na 066/5169-521 pozeljno sms posto nisam uvek u mogucnosti da se javim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan NajsportskiJi si, od svu decu! ;D Lep skutercic, srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ulozeno ali nekad dzabe kad bi ljudi pre kupili krsa za 350 jura pa radili generalnu itd...NAdam se da ce brzo da se proda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 14, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan kolko ide na sat ;D ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko trosi ovaj rr skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan JA sam moj dizao na danji xe xe al ne bih preporuchio to izvodjenje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Octobar 14, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Fala drugari. Da bi bio racing fali mu kita ;D Krajnju po gps nisam merio a sat je zakucao ;D Ja sam ga belog platio 400E i ulozio zaista mnogo. A price tipa: "Vid'o sam boljijeg za 300" slusam i danas i smejem se. Na zadnji nije isao u mom vlasnistvu, ima snage ali ja tako nesto na gumi tanjoj nego na mom mtb ne zelim da radim Prosecna potrosnja u gradu je oko 4.5l(gas kocnica voznja). Da zaboravio sam da pomenem da je i novi iglicasti na skuteru i da svaku vrstu provere skutera mozete obaviti i kod samog majstora sa kojim je sklapan, scootermehanic-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Octobar 17, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem da su novi i semerinzi radilice i da ima novi unibat kiselinski akomulator. Jesam li rekao da me interesuju i zamene ? Neki ednuric/sm tipa tamaha tdr ili aprilia pegaso ili sprint pulser/ qingqi qm125b, ma sve je u igri. C'm on people Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 1, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zamena moze, kes moze. Sta je problem, jel skup, ruzan, ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranfri 2 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ruzan al jeste skup 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 2, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Skup ? Sta ako kazem da da bi se doveo u ovakvo stanje treba nekoliko meseci rada i oko 850E ? Svi bi rekli da nisam normalan, ali je tako. Nudim i opciju da skinem rezonu(100E) i karburator(50E) i u tom slucaju cena je 500E. Mada kako ide interesovanje ostace on kod mene jos dugo, dugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 7, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za Piaggio Liberty i Toma Vinkovic traktor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 10, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda IMT 525? Top stanje, nove gume(bez tockova), limarija ocuvana(od farbanja)...? plus ti dam neku kosilicu za travu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 11, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Slike, godiste, .... ? Sve je moguce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 17, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza je blago narasla za vikend, a i cena: (photoSrkiSpeedrunner&MarkoSprint) Cena je sada 720E. Moze kes, a moze i zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 24, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Cena je podlozna dogovoru za ozbiljnog kupca Ovo je prilika da se za cenu polovnog kineza uzme proverena masina, usput duplo jaca. Zamena je i dalje moguca, mada prednost ima kes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako to dizes cenu, a prodaja ti ne ide?! zar ne treba da je spustas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 25, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Cena od 650E je bila zadnja kes cena za clanove foruma, a posto je vise ljudi mislilo da je to pocetna cena za cenjaknje ova nova je podlozna dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha, ok. sretno sa prodajom, lep je to motoric i lep popis delova. za grad dusu dalo, pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Decembar 1, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Skuteric je i dalje aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Decembar 9, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna nedelja, jos jedno ozivljavanje oglasa. Jos je skuter aktuelan, jos su zamene moguce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Decembar 21, 2010 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Danas je produzeno osiguranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Januar 18, 2011 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja više nije hitna tako da je cena sada stvar dogovora ali računajte da je viša od one napisane u oglasu. Zamene su i dalje moguće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Maj 9, 2011 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ima novu termogrupu, lezajeve i semeringe radilice i iglicasti lezaj. 650E, nije potpuno fixno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...