redoran 73 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna malo vise o ovom modelu, izgleda mi kao da ga je dizajnirao dzordz lukas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vyrus.it/it/motorcycle/984.asp Ovde imas tehnicke detalje.. Kao sto se vidi i sa slike, prednje oslanjanje mu je odradjeno slicno kako kod BMW modela najnovije generacije..(vilica oslonjena na ram zbog manjeg prenosa neravnina sa podloge na upravljac.. ) P.S. mada mislim da ti nisam mnogo pomogao jer je to prva stranica na googlu kada trazis nesto o ovom modelu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini da ducati ima nekakve veze sa ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan To je ništa drugo do nešto nabudjena BIMOTA TESI 2D pronadji malo o tom motoru i sve ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam mislio da je bimota ali pogledaj ovo, pise ducati http://www.infomotori.com/a_525_IT_5015_6.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ima ducati mašinu, vazdušno hlaðenu. kada je bimota zapala u finansijske teškoæe devedesetih jedan deo inženera je osnovao Vyrus i nastavio sa razvojem modela Tesi. novi model Bimote tesi 2d se nastavlja na ovaj Vyrus. tako bar kažu u motoplusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo svidja :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...