aca-pn 6324 Napisano Februar 13, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti si se bas napalEo Gde si nabavio torbicu, zgodna je stvar. Ja imam rezervnu bateriju, nikad je nisam upotrebio, varovatno cu da je prodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1884 Napisano Februar 13, 2013 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vakum na kacigi zaboravi, sem ako ces da vozis samo svaler gas. U suprotnom ima da ostanes bez glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Februar 13, 2013 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, vakuum nasac je pouzdan samo za auto soferku iznutra, ostalo sve pre ili kasnije ostacete bez kamere, ako ne obezbedite DOBROM lepljivom trakom. Verujte, imam puno iskustva na tu temu. Samolepljivi 3m nosaci skidaju se zagrevanjem mehanicarskim fenom. Aco, za snimanje vise sati dnevno u full hd trebaju ti 2x32gb kartice i min 3 baterije od min 1100mAh, a pozeljno je 1300. Ovo je minimum, veruj na rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Februar 13, 2013 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne snimam svadbe, tako da mi nije potrebno visesatno dnevno snimanje Treba neko sve te snimke posle i izmontirati, a kad su predugacki i kad ih mnogo ima to je muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 13, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio Wi-Fi bacpac ima istu bateriju kao i kamera i kad je iskljucen kamera koristi njegovu bateriju kad se isprazni baterija u kameri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 13, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li će i kada će da se desi softverski update i reše problemi na Gopro 3? Treba da je kupim u narednom periodu pa bih da znam da li su na tragu rešenja. U suprotnom ću pazariti Gopro 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Februar 13, 2013 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne snimam svadbe, tako da mi nije potrebno visesatno dnevno snimanje Treba neko sve te snimke posle i izmontirati, a kad su predugacki i kad ih mnogo ima to je muka. Savet za montazu: dugacke klipove pregledaj i u npr. Quick time plejeru iseckaj samo delove koji trebaju za montazu, pa u odgovarajuci softver importuj samo te delove. Uz samo malo organizacije, dramaticno ubrzava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 13, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li će i kada će da se desi softverski update i reše problemi na Gopro 3? Treba da je kupim u narednom periodu pa bih da znam da li su na tragu rešenja. U suprotnom ću pazariti Gopro 2. I najslabija GP3 i dosta bolja od GP2 tako da bih ti savetovao da sacekas jos ili mozes i sad da kupis GP3 pa ako ubodes los primerak, zamenis za novu u radnji. Ja to ne mogu jer je nisam kupio kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Februar 13, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Isplati li se kupovati gp1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 14, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @milosmtt planiram da je kupim u usa u naredna dva meseca. Jel si ti beše pominjao da vodiš prepisku sa njima i da čekaš odgovor na to pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan I najslabija GP3 i dosta bolja od GP2 Ne slažem se... Kako može da da bude bolja kad najslabija GP3 ima 5 Mpix a GP2 11 Pix full HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Neko par postova iznad napisa da svaka Hero 3 ima Wi-Fi, tacno je da samo Black edition ima Wi-Fi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno obavestenje! Upravo sam rezervisao svoj primerak Hero 2 u Beosportu i danas ga kupujem. Ono sto je bitno je da je Motorcycle edition na popustu i kosta 34990 din i od danas ima jos 10% popusta + dodaci po izboru u vrednosti od 7000 din. Ja sam odlucio da uzmem jos jednu bateriju, nosac za korman i kesicu sa dodatnim raznim nosacima i samolepljivim plocicama. Suma sumarum Hero2 neto 225 eura u Bg-u sa dve godine garancije uz mogucnost placanja na rate! Mislim da je ovo dobar pazar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan b2man Da, odlucili su da mi zamene kameru za novu jer nista nije pomagalo. Poslao sam je za USA sad cekam da dodje nova. Boba Fox I najslabija Hero3 snima full HD 1080p a senzor na Hero 2 i najslabijoj Hero 3 je isti, razlika je drugom objektivu, Hero3 ima potpuno novi redizajnirani objektiv i MNOGO poboljsan zvuk. Megapixel je bukvalno velicina fotografije npr 3 megapixela je 2048 x 1536 dakle slika je veca, ima nesto vise detalja ali u stvarnosti kamera koji ima 8 megapixela moze da ima bolje i kvalitetnije fotografija nego ona od 16 megapixela. Creative Biker To te neko opasno slagao, SVE HERO3 kamere imaju ugradjen WIFI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan White: HERO3: White Edition Camera 197’/ 60m Waterproof Housing* Rechargeable Li-ion Battery QR Buckle 1 Curved Adhesive Mount 1 Flat Adhesive Mount Assorted Mounts and Hardware USB Charging Cable Silver: HERO3: Silver Edition Camera 197’/ 60m Waterproof Housing* Rechargeable Li-ion Battery QR Buckle J-Hook Buckle 3-Way Pivot 1 Curved Adhesive Mount 1 Flat Adhesive Mount Assorted Mounts and Hardware USB Charging Cable Black: HERO3: Black Edition Camera 197’/ 60m Waterproof Housing* Wi-Fi Remote + Key Ring Remote Charging Cable Rechargeable Li-ion Battery QR Buckle J-Hook Buckle 3-Way Pivot 1 Curved Adhesive Mount 1 Flat Adhesive Mount Assorted Mounts and Hardware USB Charging Cable Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da se ovo odnosi samo na daljinac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno obavestenje! Upravo sam rezervisao svoj primerak Hero 2 u Beosportu i danas ga kupujem. Ono sto je bitno je da je Motorcycle edition na popustu i kosta 34990 din i od danas ima jos 10% popusta + dodaci po izboru u vrednosti od 7000 din. Ja sam odlucio da uzmem jos jednu bateriju, nosac za korman i kesicu sa dodatnim raznim nosacima i samolepljivim plocicama. Suma sumarum Hero2 neto 225 eura u Bg-u sa dve godine garancije uz mogucnost placanja na rate! Mislim da je ovo dobar pazar! Uzmi nosac za korman i skeleton kuciste,to ce preci nesto malo preko 7000,00 ali cimaj ih neka ti daju. 2 rezervne baterije i punjac kostaju 20 dolara sa postarinom sa ebay-a! Tu kesicu sa dodacima uzimaju oni koji nemaju motorsport verziju.To ti je moj savet,kako hoces! Inace cena je bas dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan To je remote, svaka GP3 ima ugradjen WiFi ima dugmencensa strane, ja imam white. Lomio sam se izmedju hero 2 i hero 3 white, probao obe i white je definitivno bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 14, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Snimicemo i popsijeve ulete na usce preko poljane :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, sada možeš da snimaš puteve Španije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da je najvecim delom zbog toga kupljena! Boze zdravlja, planira se, ako se nesto ne izjalovi... Ma bice prilike za njenu eksploataciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li će i kada će da se desi softverski update i reše problemi na Gopro 3? Treba da je kupim u narednom periodu pa bih da znam da li su na tragu rešenja. U suprotnom ću pazariti Gopro 2. I najslabija GP3 i dosta bolja od GP2 tako da bih ti savetovao da sacekas jos ili mozes i sad da kupis GP3 pa ako ubodes los primerak, zamenis za novu u radnji. Ja to ne mogu jer je nisam kupio kod nas. Ne slazem se sa tim, GP3 ima u slabijoj verziji i sa 5 mega pixela. Sto ne uzeti GP2 hero sa 11MP sa svom opremom ? Kad dodjemo u situaciju da imamo 5 glava viska i opustencije onada moze i trojka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Posto ovde ljude mrzi da odu na sajt i pogledaju specifikaciju kamere, necu da vodim bitku sa vetrenjacama. Nije ni cudo sto izbacuju aparate sa 24 megapixela, ljudi samo to i gledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...