dragicadj 25 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Danas su me zvali iz Zrenjaninske bolnice i obavestili su nas,na zalost,da je u toku prosle nedelje bilo puno saobracajnih nesreca i da su iz tog razloga ostali bez zaliha krvi. Pozvali su nas da se jedan dan sledece nedelje sakupimo i dobrovoljno damo krv. Znam da imamo malo vremena da se izorganizujemo,ali ovakve stvari ne mogu da se planiraju. Pozivam sve motoriste da nam se pridruze. Misa i ja vec obavestavamo moto klubove,nadam se da cemo se sakupiti u sto vecem broju. Cak cu i ja davati krv ,a ljudi koji me poznaju znaju koliki je to uspeh za mene posto sam velika kukavica ;D. Moracu da zaduzim nekog da me hladi i poliva vodom . Salu na stranu,sve ce biti medijski ispraceno. Volela bi da i drugim ljudima pokazemo da nema boljih ljudi od motorista,cega smo mi vise nego svesni! Zainteresovani neka mi se jave sto pre da znamo o kojem se broju ljudi radi,da bi u bolnici mogli da pripreme sve. Jos cu vam javiti za tacano vreme kad ce se akcija odrzati. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Octobar 12, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kijameta eto me. 1.Đunta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kijameta eto me. 1.Đunta. Đunta, tebe čeka burek!!! ;D Šalu na stranu,Dragica i ja smo se ozbiljno bacili na ovo, a kad je tim takav, uspeh ne gine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam davao sad u septembru na DDK, što se mene tiče mogao bi opet samo ne znam da li će da prave problem zbog kratkog vremena između davanja krvi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mora da prodje tri meseca,ali raspitacu se tacno. Mocicemo da udjemo motorima u krug bolnice,to je najnovije sto su mi javili. Ljudi iz klubova su zainteresovani,samo jos da utvrdimo vreme kad ce se akcija odrzati pa ce mi javiti tacno koliko njih moze da dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 3 meseca za muskarca 4 meseca za zene *************** Ak0 bude vikend eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mali prakticni savet za dugorocniju saradnju: u Zavodu to ne mogu zvanicno da obecaju ali nezvanicno stvari prilicno funkcionisu - trazite da Vam garantuju da ce u slucaju nedajBoze nesrece nekog od motociklista da se obezbedi krv ako makar i jedna jedinica ima u rezervi jer motociklisti sada daju krv i to nece moci da urade i naredna tri meseca pa da im je najrodjeniji stradao. Uz pravilan nastup, obecace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Đunta, tebe čeka burek!!! ;D Pa, obećo si još nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dao u akciji u Bg-u tako da ne mogu sad da dam,ali cu se potruditi da navatam barem 2 "dobrovoljca" (Koja je jedna od njih,ali on to jos ne zna ;D ) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 13, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Javio mi Miša za akciju,i apsolutno je podržavam.Ali ne znam da li cu moći da dodjem zbog obaveza radnim danom. :-\ Vikend bi mi najviše odgovarao a i mislim ostalima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem u Zr-u za vreme akcije (tesko ako bude radni dan) rado cu otici. Al' moracu pesaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 13, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja hocu da dam. Na nasoj akciji mi rekli da sam verovatno bio umoran ili sta li, pa mi nisu dozvolili da dam. Valjda hemoglobin trenutno bio ispod dozvoljene granice da bih dao krv tada. Jedino jos javite kada je, pa da vidim mogu li se organizovati da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ajd da se upisem radi lakseg pracenja...ja sam za, ali nadam se da ce ostati radni dan, jer za vikend ne stizem nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Bornslippy ako sam vec dobrovoljac za davanje krvi :) dacu pa makar i u nesvest pao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 13, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zbog pritiska (kažu da je malo viši nego što treba) ne daju mi da dajem krv al ću doći čisto da đunti izedem burek ;D i naravno, ako me puste iz Laboratorije da odsustvujem sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zbog pritiska (kažu da je malo viši nego što treba) ne daju mi da dajem krv al ću doći čisto da đunti izedem burek ;D i naravno, ako me puste iz Laboratorije da odsustvujem sa posla To si vido od tvog kompanjona Rajka kome se mnogo dopo ZR burek. Ako pođe i on, nema ni salvetu da omastimo. A ću prepustim burek, al gulaš nećem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 13, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Rajko i ja imamo brže motore od tebe nema tebi ni gulaša dosta off-a u ozbiljnoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan (Sad Kinez ide punom parom, a ne ko prošli put dok se razrađivo, a us to me i naučiste cauntersteering, al ja sam drug, ostaviću vam ) Bili smo izuzetno domaćinski primljeni u ZR-u na sjajnom kursu dobre vožnje i red je da se revanširamo kad zapne, ko sad. Ajte malo više se prijavite. Inače sam svojevremeno davao za drugara krv i pitao mogu li ranije od 3 meseca. Doktorka mi je rekla da mogu i za sedam dana ako se lično osećam sposobnim, tako da nije to baš neko vremensko ograničenje što je davana nedavno u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Bornslippy ako sam vec dobrovoljac za davanje krvi :) dacu pa makar i u nesvest pao Ja i ti cemo onda zajedno,posto se i meni zamanta cela soba ;D. Cekam da mi jave vreme kad mozemo da dodjemo,mislim da cu danas cuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je zakazana za subotu 23.10.2010. od 9h do 11h,na odeljenju transfuzije. Nacicemo se kod alternative oko deset do devet,tamo gde se odrzavala uskrsnja akcija. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo bolestan pijem lekove i tako dalje tako da cu doci samo da podrzim akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 22, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan k'o sto rekoh, nisam tu za vikend :-\ ... banucu ja neki drugi dan, kad stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, neću moći ni da dođem. O davanju krvi nema ni govora. Bronhitis me je zatvorio u kuću bar još nekoliko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, neću moći ni da dođem. O davanju krvi nema ni govora. Bronhitis me je zatvorio u kuću bar još nekoliko dana +1 rado bi dao krv, al od nedelje me slomio virus, još uvek ležim kući, slinim i kašljem... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...