goshy 134 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem melkiorovu princezu! Registrovan do septembra,prelep,lep i da se cuje i da se vidi,sto bi rekao gospodin sa nekih oglasa "motor za uzivanje". Gotovo ga svi poznajete tako da nema potrebe za nekim vecim opisom,za sada samo slike. Satovi od kinroada,aftermarket filter,unikatna serija,lepa boja,bez ogrebotine. CENA > 650 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan 600 evra!!!!! Registrovan cele sezone,eto motora za 500 evra + registracija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim,FAR od GOLF-a dvojke,ajde sad? ;D A cena ista! 600[move]600[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponude za narednih par dana -----550 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze konakt telefon,ozbiljno sam zainteresovan pa bih se nasao sa vlasnikom? Moze i na pm Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 28, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponude za narednih par dana -----550 evra! Kontakt na pp, pliz.. hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Telefon: 060 363 3933.Dragan. kupio jos kreca,sredicemo propust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Motor rezervisan za Koju do ponedeljka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 1, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan reci mi druze kako se pokazao filter za vazduh sto si stavio,imam superlighta 150 hocu da mu nabudzim to cudo,pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao novi ponosni vlasnik ove "princeze" pohvalio bih i Goshy-ja i Melkiora kao predhodne vlasnike i "trgovce". Veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Goshiju i Koji neka je sa srecjom kupovina i da se navozash bar ko ja , pa chak i vishe. Drago mi je da je Princeza najzad nashla trenutno stalno mesto boravka. Inache shto se KN filtera tiche, ja sam ga stavio i prilichno se oslobodio motor. Nema gushenja koje je pravio onaj masni plastichni filter. Jedino cjesh morati malo da doshtelujesh karbove jer povlachi mnogo vishe chistog vazduha. Ja sam ga stavio i na Kinroada i bash sam zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 5, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Goshiju i Koji neka je sa srecjom kupovina i da se navozash bar ko ja , pa chak i vishe. Drago mi je da je Princeza najzad nashla trenutno stalno mesto boravka. Inache shto se KN filtera tiche, ja sam ga stavio i prilichno se oslobodio motor. Nema gushenja koje je pravio onaj masni plastichni filter. Jedino cjesh morati malo da doshtelujesh karbove jer povlachi mnogo vishe chistog vazduha. Ja sam ga stavio i na Kinroada i bash sam zadovoljan. hvala prijatelju od sledece sezone i ja stavljam to cudo,pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...