smilodon 152 Napisano Octobar 10, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Nekoga sa tim modelom, Interesuju me iskustva, pouzdanost, potrošnja... Zašto ga skoro i nema kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga onaj sivi u ryu motors.. Motor je pravi muski, mocno izgleda i kazu neunistiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Octobar 10, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga onaj sivi u ryu motors.. Motor je pravi muski, mocno izgleda i kazu neunistiv. Neko ko ih je video-pipnuo, vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 11, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan EDIT => kasno sam video da je drugi model u pitanju pa sam obrisao post ;D sorry .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan jako jednostavan motor lak za upravljenje potrosnja izmedzu 5,5 7lit /100km nikakva zastita od vjetra i kod kupovine istog obratiti paznju na lanac bregaste spaner i zadnje amortizere onaj ko voli masivnost i lagano krstarenje idealan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Big one, jedno vreme moja tiha patnja. Mnogo mocan motor, nema sta. Vozio sam jednog, ali samo nekih 100ak metara koliko mi je trebalo da provalim da je kriv ko banana. Bio sam spreman da je kupim, imao pare, pogledao nekoliko komada... i svaka je bila losa, mnogo losa. Imala je jedna u Vrbasu cini mi se, po pricama ljudi koji su isli da je pogledaju na moju molbu motor je bio nov novcit i prodat je cini mi se za 2400e, meni ispred nosa. Imala je u to vreme jedna u oglasima, cini mi se bila je oko 3400e, mislim da je vozio neki od Arhangela, i ona je bila dobra, ali za moje mogucnosti preskupa. Umesto Big one ja sam kupio puno mladjeg Horneta i nisam se pokajao, cesto razmisljam kako bih se zeznuo sa Big one. Ja sam klinja, nije to motor za mene. Ono sto me je vuklo ka njoj, je upravo ta moc koja kipi iz nje, ogroman i mnogo zajeban motor. Po mojoj meri, sve je na svom mestu. Sam zvuk agregata zastrasujuc. Nisam okusio kako ide jer sam probao po jako losem vremenu. Sto se tice pouzdanosti ne mogu nista reci iz prve ruke, ali dvojica vlasnika koji su je vozili duze vreme su mi se kleli u nju. Ako ti ne smeta sto je malo stariji motor, sto ima one kamionske migavce i gomilu slicnih detalja koji su po malo ruznjikavi, sto se klinke nece okretati za njim i ako nadjes valjan primerak - kupuj neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...