kovac85 38 Napisano Octobar 9, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jako malo koriscen Sony dsc-h9 full hd 1080 digitalni aparat sive boje sa orginal punjacem i novom baterijom, memory pro 2gb karticom, torbicom i kaisom za vrat, i nekom kako to fotografi zovu zumaricom sto ide na objektiv kad je veliko sunce cena je 230eur a moze zamena za nekog canon-a ixusa ali da je u extra stanju. Sasa Pecinci 0638100002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta mu dodje full hd kad je to foto aparat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 9, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa pravi video snimke u full hd rezoluciji 1080 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Da se zna sta covjek prodaje... http://www.cameras.co.uk/reviews/sony-dsc-h9.cfm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa pravi video snimke u full hd rezoluciji 1080 mislim da nema sanse za tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ne može da snima hd ali sad ima gomilu aparata koji snimaju full HD 1920x1080. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan foto aparati definitivno NE SNIMAJU full hd kao video mogu samo sliku da snime u toj rezoluciji najjeftinija HD kamera kosta vise stotina eura pa samo zamisli koliko bi kosta foto aparat koji moze da snima full HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan ajd važi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Octobar 10, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan foto aparati definitivno NE SNIMAJU full hd kao video mogu samo sliku da snime u toj rezoluciji najjeftinija HD kamera kosta vise stotina eura pa samo zamisli koliko bi kosta foto aparat koji moze da snima full HD drzi se motora baki, bolje ide... p.s ne daj boze da foto aparat danas slika u fullHD rezoluciji, to je bilo 90ih godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan full hd ti je 2.7 megapiksela ne znam da li postoji IJEDAN foto aparat danas koji ce da snimi full hd video kako treba to je 1920x1080 25fps ako ga ima, verovatno kosta 4 cifre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PS da se razumemo pricam o upotrebljivoj kameri tu smatram npr hero hd - oko 300e preko e sad, nek mi neko donese FOTO aparat koji ce da napravi takav snimak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Octobar 10, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Na netu pise da je max. rezolucija videa 1280x720px. I ne slazem se za to da najjeftinija FullHD kamera kosta oko 300 eura. Ja imam Toshiba Cameleo S20 kameru koja kosta oko 150 eura i prezadovoljan sam sa njom i kvalitetom videa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 10, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan хм ... сваки бољи ДСЛР апарат то ради ... нпр. Никон д3100 кошта у киту 600 еура ... ето ... нема 4 цифре, а има управо то што си написао! затим, Кенон 500д, 550д ... и остали ... питај Црног Бомбардера са форума да ти објасни појединости ... хвала Славиша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan full hd ti je 2.7 megapiksela ne znam da li postoji IJEDAN foto aparat danas koji ce da snimi full hd video kako treba to je 1920x1080 25fps ako ga ima, verovatno kosta 4 cifre... pre će biti 2.1 mpix btw, ne moraš mi crtati šta je full hd, živim od snimanja sa kamerama koje koštaju 5-6 cifara. Sa HD sam počeo još pre 10 god kad smo kupili prvu sony HDCAM kameru u regionu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto cene su pale, nisam pratio skoro kako sta ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 11, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan full hd ti je 2.7 megapiksela ne znam da li postoji IJEDAN foto aparat danas koji ce da snimi full hd video kako treba to je 1920x1080 25fps ako ga ima, verovatno kosta 4 cifre... Zajebao te Sony, za 600e napravio Full HD sa 60fps ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ebiga ljudi ali aparat je prodat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...