pecass 13 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: BGD Motocikl: Honda ST 1300 Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna prezadovoljna musterija - brzo korektno - sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Лошми, иманеки инфо о поскупљењу регистрације Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Poskupele su takse vezano za saobracajnu,teblice i nalpenicu,otprilike po 50-100 din. Nista znacajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 15, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Odradio danas registraciju, morao na zalost i saobracajnu posto su genijalci iz MUP-a stavili za model motora "Afrika Tvin" a pogresili su i odnos snaga/masa pa Milos predlozi da to sredim da ne bi bilo problema eventualno u buducnosti. Od mene sve preporuke, jos da uvedu placanje na rate (da mi slepci lakse podnesemo finansijski sok) i sve idealno Pozdrav, Petar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 17, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poskupele su takse vezano za saobracajnu,teblice i nalpenicu,otprilike po 50-100 din. Nista znacajno. Фала Краљу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Obradovala se danas i moja suzana dobila novu tablicu od GM moto svaka preporuka od mene...hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine preko Milosa i GM moto, i opet svaka pohvala i preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan S' moje strane takodje pohvale za GM moto, Loshmija i sve zaposle tamo. Prekjuche su mi zavrshili registraciju expresno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 20, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,da bi odradili registraciju u moje ime moram li da vam dam overeno ovlascenje? Radite li tehnicki pregled za motor? Gde se nalazite? Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Samo preporuka za GM i Loshmija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 22, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,da bi odradili registraciju u moje ime moram li da vam dam overeno ovlascenje? Radite li tehnicki pregled za motor? Gde se nalazite? Hvala na odgovorima Ne bi verovao šta sve piše na 1. strani ove teme...samo treba da se pogleda Firma se bavi svime vezano za administrativne poslove oko vasih ljubimaca 1.registracija vozila 2.tehnicki pregled motocikala 3.tehnicki pregled vozila 4.osiguranje 5.prenos vlasnistva 6.ugovori 7.registracija na 6 rata 8.usluge agencije Jako lepa stvar je sto dolaze na adresu da pokupe dokumenta i takodje ih posle vracaju kad se registracija zavrsi, tako da nema potrebe za cimanjem ni do agencije. TEHNICKI PREGLED I AGENCIJA SU NA NOVOJ ADRESI ČINGRIJINA 26 - OKRETNICA TROLE IZNAD GRADSKE BOLNICE TEL. 011 380 97 87 MOB. 065 8620 973 p.s. Svaka preporuka za Lošmija. Regestrujem motor i službeni auto kod njega...a ima i dobru rakiju za mušterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec registrovao i preneo vlasnistvo za jedan motor kod Losmija. Sad u junu, Boze zdravlja, cu da registrujem i drugi motor. Svaka preporuka za Losmija i GM Agenciju. P.S. Ali ja tu rakiju nisam probao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem za Losmija, brz, precizan, ekspeditivan uvek dostupan za klijente da da savet. Svaka preporuka za njega P.S. ni ja nisam probao rakiju, ali i ne pijem rakiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Maj 13, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi je PRO! Moje iskrene preporuke za saradnju sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Losmi nije dobar on je savrsen,hvala za stvarni desetak minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 21, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam svima momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ne,javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ovi iz MUP-a su stvarno okilavili sa tim saobraćajnim... i ja čekam iz Ljermontovljeve još od kraja aprila, danas zvao i još uvek nisu gotove... koji je zakonski rok, mesec dana? i šta se dešava ako MUP ne ispoštuje taj rok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nastao je problem sa masinom koja stampa plastiku,tako da...moracemo svi da sacekamo,jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6197 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pisah tamo u drugoj temi, ali red je i zadovoljstvo mi je da Lošmija pohvalim i ovde. Bez trunke maltretiranja po mene, završene registracije još dva vozila. Trica ovog meseca. Da su nam svi koji se nečim bave ovakvi kao Lošmi, ova zemlja bi bila raj. Profesionalizam i reč su svetinja za ovog čoveka. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Losmi legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas,zavrsio Sta reci?Usluga na "nivoju" Vidimo se uskoro o5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 5, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bila u ponedeljak, u utorak poziv I Losmi kaze: "Malecka dodji po nalepnicu I saobracajnu" Sta reci...osim hvala I svaka cast! Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ćale, u nedelju istice registracija, kad je najbolje da dodjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...